Widgets Magazine

Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο ξεκινά που μας βοηθά να «ξεθυμάνουμε», να περάσουμε καλά, να διασκεδάσουμε, να έχουμε τις ξαφνικές αναλαμπές μας, να εκφραστούμε αυθόρμητα και ελεύθερα αλλά και να … αφεθούμε στο συναίσθημα …  Επειδή αυτή την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, δεν θα καταφέρω να πραγματοποιήσω την Live Μετάδοση του Astro Κους Κους, για το λόγο ότι πραγματοποιώ την προετοιμασία οργάνωσης του Hellenic Astrology Forum 2018 που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, θα  μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου αλλά και τις προβλέψεις μου για τις μέρες που ακολουθούν … Ξεκινάμε λοιπόν;;;

Παρασκευή λοιπόν και ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι … Black Friday (για εμάς στην Ελλάδα θα μπορούσε να είναι Black Humor Friday) και με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), απολαμβάνουν μία μέρα γεμάτη διασκέδαση, εκφραστικότητα, κοινωνικότητα,  εκκεντρικότητα αλλά και υπερβολή ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες … Βασική ανάγκη της ημέρας;  Να αφήσουμε τον εαυτό μας ελεύθερο και να εκφράσουμε με κάθε τρόπο  τον ιδεαλισμό μας, τις φιλικές μας διαθέσεις,  τον ενθουσιασμό μας αλλά και να απολαύσουμε την ανεξαρτησία μας … Την ίδια ημέρα , τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, ταλαιπωρούνται από  κάποιες δυσάρεστες σκέψεις για υποθέσεις παρελθοντικές. Η συνειδητοποίηση αδυναμιών, δυσκολιών και προβληματικών καταστάσεων θα βοηθήσει σύντομα προς την απελευθέρωση και την αποκατάσταση!

Το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, ο Ερμής από τον Τοξότη – αν και φλύαρος, αυθάδης και πολυλογάς –  πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό χαρίζοντας σπιρτάδα του νου, έμπνευση,  εκφραστικότητα, πρωτοποριακές ιδέες, καινοτόμες λύσεις ενώ  σκορπίζει απλόχερα τις θετικές προοπτικές για ξαφνικές επικοινωνιακές εκπλήξεις και γνωριμίες!  Το Σαββατοκύριακο μας λοιπόν συνεχίζει να έχει αυτό τον ευχάριστο, φιλικό, αυθόρμητο ρυθμό και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να αξιοποιήσουμε αυτή την ημέρα είναι τις ξαφνικές αναλαμπές ιδεών που θα μπορούσαν πραγματικά να φανούν πολύτιμες. Οι τυχεροί; Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 25ο  των παραπάνω ζωδίων.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων  και η μέρα γεμίζει συναίσθημα, τρυφερότητα, ζεστασιά αλλά και ανάγκη για ύπνο, ξεκούραση, χαλάρωση, αλλά και για όνειρα και περισυλλογή! Πιο απολαυστική θα είναι η μέρα για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες)  αλλά και για τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι)!  Την ίδια ημέρα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα, θα βοηθήσει στην αποκατάσταση  και στην λύση προβλημάτων των Διδύμων, Παρθένων, Τοξοτών, Ιχθύων του 3ου δεκαημέρου! Οι ταλαιπωρίες έχουν φτάσει προς το τέλος τους και αυτή την ημέρα μπορείτε πραγματικά να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στα πραγματικά σας «θέλω»

Μερικά χρήσιμα astro tips

 • Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι , Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου έχετε όλα τα «φόντα» για να μπορέσετε να περάσετε ευχάριστες στιγμές στα αισθηματικά σας. Πείτε ναι σε φλερτ, σε ερωτικές γνωριμίες, απολαύστε το πάθος και τον πόθο έχετε τις ευεργεσίες της Αφροδίτης από τον σκορπιό που κινείται στο δεκαήμερό σας …
 • Οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου νιώθετε ότι το ποτήρι ξεχειλίζει και ότι είσαστε ένα βήμα πριν κάνετε το μεγάλο μπαμ … Συγκρατηθείτε, μην χάνετε το τακτ και την διπλωματία σας και διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις γύρω σας γιατί στο ξεκίνημα του Δεκεμβρίου δεν θα λείψουν οι απότομες ρήξεις… Έχουμε τον Άρη στο Ζυγό να «σουλατσάρει» στο δικό σας δεκαήμερο και κατανοείται ότι οι σχέσεις σας βρίσκονται σε αναβρασμό!
 • Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) του 1ου δεκαημέρου αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται γιατί ο Δίας δεν θα περάσει ξανά από το δεκαήμερό σας.. Διακρίνετε εύστοχα τις προοπτικές που έχετε μπροστά σας και σταθείτε στα θετικά ….

Εύχομαι σε όλους ένα ξεκούραστο, ευχάριστο, κοινωνικό αλλά προπάντων δημιουργικό Σαββατοκύριακο και … θυμίζω ότι στις 25/11 είναι η παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, ας προβληματιστούμε και ας κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να ελαττώσουμε όσο περισσότερο γίνεται αυτά τα δυσάρεστα περιστατικά που στιγματίζουν ανθρώπινες ψυχές. Δείτε το σχετικό άρθρο που έγραψα πέρυσι τέτοια εποχή <<

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Αστρολογικές Προβλέψεις ως τα τέλη Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΔεκέμβριος 2017 Μηνιαίες Αστρολογικές προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Γεια σου ομορφο κουσκουσακι
  (και σαν Ανθρωπος/Γυναικα και
  σαν Ψυχη/Πνευματικοτητα
  ολοκληρωτικα ομορφη!)

  Συμφωνω και επαυξανω με την παραίνεση σου …

  …να αφησουμε πισω στην ληθη του ασχημου Ανθρωπινου παρελθοντος την βια και την υποτιμηση της θηλυκής υπαρξης….

  Παρουσιες θηλυκες/γυναικειες που χωρις αυτες δεν υπαρχει ούτε παραγωγικοτητα ουτε μελλον γιαυτο και ειναι αναγκαιος ο σεβασμος στην υπαρξη τους !!!!

  Αθηνουλλα μ’αρέσει πολυ αυτος ο τροπος που μας παραθετεις τα αστρομελλουμενα !!!
  Ειναι πολυ πιο μεταδοτικος και πολυ πιο …ευπεπτος !!! …δοσμενα ….απο μια γοητευτική Κυρια!????!

  Τα αστροσχολιανα μας για το Σαβ/κο ειναι καλα λοιπον …. ας ελπισουμε οτι και ο καιρος θα ειναι καλος και οχι μουχλιασμενος …..

  Δεν θελω να μου την χαλάσει διοτι….

  …πεθυμησα/προγραμματισα μια βολτα περιφεριακα της Ακροπόλεως … πλακα θησειο μοναστηρακι ….

  ανακατεμα με την ποικιλομορφια των συνανθρωπων ….
  παζαρεμα με τους πλανοδιους πραματευταδες….
  στοχασμούς για την Ελληνικη προιστορια αυτων των τοπων ….
  και πεσιμο σε τραπεζοκαθισμα γνωστής ταβερνουλας μετα ορχηστρας για το γνωστο ντερλικομα γευσιγνωσιας Ελληνικων μεζεδων….

  Καλο Σαββατοκύριακο λοιπον εφοσον και η παντα πετυχημενη αστρομελλοντολογος μας υποσχεται οτι θαναι ευτυχες για τον καθένα και για ολα τα γουστα.

  Μαγαπη σολους και σολες σας.!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here