Widgets Magazine

1 Μαρτίου 2021: Η πρώτη ημέρα του μήνα αλλά και της Άνοιξης ξεκινά με θετική και αισιόδοξη διάθεση αλλά και με την επιθυμία να επιφέρουμε στην αρμονία και την ισορροπία στη ζωή μας. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού και από αυτή την θέση δίνει έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, όπου σήμερα μπορούν να γίνουν σημαντικά βήματα αποκατάστασης, ή με λίγα λόγια μπορούμε να γεφυρώσουμε το χάσμα ή και την απόσταση και να βρούμε κάποιες “δίκαιες” λύσεις από κοινού! Στις 11:15 το πρωί η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο έτσι οι πρωινές ώρες είναι αρκετά εποικοδομητικές για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου όπου μπορείτε να έχετε μία θετική αλλά και σταθερή έκβαση σε προσωπική σας υπόθεση. Μετά τις 21:30 το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή από τον Υδροχόο αλλά και με τον Β. Δεσμό, κλείνει την ημέρα με ευχάριστες επικοινωνίες, ειδήσεις ή και νέα για επερχόμενες αλλαγές για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.

2 Μαρτίου 2021: Λίγο πιο βαρύ είναι το κλίμα της σημερινής Τρίτης ιδιαίτερα για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο ή και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και συγκεκριμένα στην 26η μοίρα. Φοβίες, ανασφάλειες, ζήλειες, συναισθηματικά απωθημένα, αδικίες, ανταγωνισμοί φορτίζουν τον ψυχισμό των παραπάνω εκπροσώπων του ζωδιακού ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες. Από τις 16:00 ως τις 22:38 η Σελήνη είναι κενής πορείας (λίγο πριν περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού) επομένως καλό είναι να μην καταπιαστείτε με κάθε τι καινούργιο, φροντίστε μόνο το κλείσιμο σε ήδη υπάρχουσες εκκρεμότητες.

3 Μαρτίου 2021: Μέρα γεμάτη συναίσθημα και όμορφες εκπλήξεις που θα φέρουν ανανέωση αλλά και συναισθηματική έκφραση. Η Αφροδίτη από το ζώδιο της έξαρσής της τον Ιχθύ, σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό από το ζώδιο της αδυναμίας του τον Ταύρο, προσφέροντας ευκαιρίες ανανέωσης, ζεστασιάς, τρυφερότητας και όμορφων αισθηματικών αλλαγών που θα προσφέρουν χαμόγελα! Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 7η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

4 Μαρτίου 2021: Η Σελήνη συνεχίζει και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού προσφέροντας σήμερα ικανοποίηση, πληρότητα αλλά και ανακούφιση στα ζώδια του Νερού (καρκίνους, σκορπιούς, ιχθύες) και στα ζώδια της Γης (ταύρους, παρθένους, αιγόκερους), όπου αυτή την ημέρα μπορείτε να είστε απόλυτα δημίουργικοί αλλά και να έχετε θετική έκβαση στις υποθέσεις σας. Το σημαντικότερο νέο της ημέρας είναι το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων,όπου σταδιακά παρατηρούμε να αλλάζει ο ρυθμός και η ενέργεια στην καθημερινότητά μας και να κυριαρχεί πολύ πιο έντονα η παρόρμηση, η ανάγκη για επικοινωνία…. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων αναμένεται να κινήσει το επόμενο διάστημα τις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες, συχνά ωστόσο θα προκαλεί τις εντάσεις , τις αντιπαραθέσεις και τη νευρικότητα εξαιτίας της ορμητικής διάθεσης για υπεράσπιση ιδεών και όχι μόνο! Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (δίδυμοι, παρθένοι, τοξότες, ιχθύες) εισέρχεστε σε μία πολύ δυναμική περίοδο σημαντικών εξελίξεων! ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΑΣ <<

5 Μαρτίου 2021: H πρώτη Παρασκευή του Μαρτίου αναμένεται κεφάτη, τυχερή και αισιόδοξη! Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Δίας, δηλαδή τον Τοξότη, προσφέροντας μία πιο ανάλαφρη, χαλαρή και χιουμοριστική διάθεση σε όλους μας και με ροπή προς την υπερβολή ή και σε πράγματα που μπορεί να μας είχαν λείψει. Συνάμα η σύνοδος Ερμή – Δία από το ζώδιο του Υδροχόου (στην 17η μοίρα) αναμένεται να προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες προτάσεων, συνεργασιών, γνωριμιών, ευχάριστων ειδήσεων, νέων προοπτικών ιδιαίτερα για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου. Δεν θα στερηθούν των ευκαιριών και οι Κριοί – Ζυγοί, Δίδυμοι- Τοξότες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

6 Μαρτίου 2021: Οι αστρολογικές τάσεις της χθεσινής ημέρας συνεχίζουν την επιρροή τους και η μέρα μας ξεκινά με την Σελήνη από τον Τοξότη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή και τον Δία προσφέροντας την ανάλαφρη διάθεση και τα θετικά νέα που σκορπίζουν ενθουσιασμό! Οι ευνοημένοι για αυτό το Σάββατο είναι οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που αναφέρονται και στην παραπάνω παράγραφο. Τα ζώδια που είναι πιθανό να έχουν σήμερα συναισθηματικές συγχύσεις,διλήμματα, ή ακόμα και ατονία (έλλειψη ενέργειας ή και διάθεσης) είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι,Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες)!

7 Μαρτίου 2021: Οι διαθέσεις αλλάζουν και το πέρασμα της Σελήνης στον Αιγόκερω, καθιστά αδύνατη την συναισθηματική έκφραση, ενώ μας επικεντρώνει πολύ περισσότερο στα “πρέπει” παρά στα θέλω! Η πρώτη Κυριακή του Μάρτη προσφέρται για συ ντονισμό, οργάνωση, προγραμματισμό, ιδιαίτερα για πρακτικές υποθέσεις. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

Δες αναλυτικά τις εβδομαδιαίες Προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΜάρτιος 2021 Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Μαρτίου 2021
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here