O «πολεμοχαρής» Άρης, κάνει την είσοδό του στις 4 Μαρτίου 2021, στον αέρινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού, τον Δίδυμο, όπου και θα παραμείνει ως τις 23 Απριλίου 2021. Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι εξελιξεις της περιόδου αφορούν κατά κύριο λόγο τον τομέα της εκπαίδευσης, αλλά και της επικοινωνιακής ενεργοποίησης σε πιο γρήγορους ρυθμούς!  Ξεφεύγουμε για τα καλά από την νωχελικότητα και την αδράνεια  και διανύουμε μία περίοδο εγρήγορσης… Το μυαλό, το σώμα, αλλά και το … στόμα θα βρίσκονται σε συνεχή κινητικότητα, οι μέρες μας θα είναι ενεργητικές, με ποικιλία, εναλλαγή, αυθορμητισμό, αλλά και αρκετή νευρικότητα… η οποία θα εκδηλώνεται κυρίως μέσω του λόγου και της κίνησης…

Όπως ήδη έχουμε αναφέρει σε αρκετά άρθρα, ο Άρης είναι ο κόκκινος πλανήτης (κυβερνήτης του Κριού) που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την σεξουαλικότητα… Με λίγα λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης αντίδρασης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, σηματοδοτεί αλλά και ενεργοποιεί  τα γεγονότα στα οποία επρόκειτο να στρέψουμε την ενέργεια και την δράση μας ….

Η τελευταία φορά που ήταν ο Άρης στους Διδύμους ήταν το χρονικό διάστημα από 31 Μαρτίου έως 16 Μαϊου 2019.

 

Άρης στους Διδύμους: Τα βασικά χαρακτηριστικά της περιόδου

 • Επικοινωνούμε και εκφραζόμαστε με κάθε τρόπο, με κάθε μέσο, αυθόρμητα , χωρίς δεύτερη σκέψη …
 • Λεκτικές αντιπαραθέσεις, παρεξηγήσεις, βιαστικές και απότομες συμπεριφορές αλλά και κυκλοθυμία είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά των ανθρώπινων αντιδράσεων το αμέσως επόμενο διάστημα.
 • Δραστηριοποιούμαστε περισσότερο στον τομέα της γνώσης / επιμόρφωσης
 • Το μυαλό μας βρίσκεται σε εγρήγορση με πολλές νέες ιδέες/ θεωρίες που τις μοιραζόμαστε με μεγάλο τον ενθουσιασμό
 • Είμαστε πιο εξωστρεφείς και έτοιμοι να κάνουμε νέες γνωριμίες
 • Έχουμε την ανάγκη να δραπετεύσουμε από την ρουτίνα ….
 • Επιζητούμε στην καθημερινότητά μας τις εναλλαγές και την ποικιλία , έτσι λοιπόν μπορεί να καταπιανόμαστε με πολλές νέες δραστηριότητες – τις οποίες όμως  πολύ εύκολα μπορεί να βαρεθούμε …
 • Ασχολούμαστε περισσότερο με το μεταφορικό μέσο, το κινητό, το tablet, το laptop …
 • Προσοχή πρέπει να δείξουμε στην βιασύνη των  μετακινήσεων
 • Αναγκαζόμαστε να αναλάβουμε δράση για την διεκπεραίωση εγγράφων / συμφωνιών
 • Είμαστε πιο ευέλικτοι και προσαρμόσιμοι στην ροή των εξελίξεων
 • Ο Άρης από αυτή την θέση είναι περισσότερο «θεωρητικός» παρά πρακτικός.  Δραστηριοποιούμαστε μέσω της επικοινωνίας προκειμένου να ρίξουμε τους «σπόρους» για ξεκινήματα που θα γίνουν αργότερα!
 • Άρης και Σεξουαλική Ζωή;;; Πώς  θα είναι το sex mood το επόμενο διάστημα…;  Μπαίνουμε σε μία περίοδο ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη, εμπειρική, με εναλλαγές. Η  εγκεφαλική έλξη είναι βασική  προϋπόθεση για την  εξέλιξη των ερωτικών ιστοριών,  και η έλλειψη αυτής η αιτία εκδήλωσης άστατων συμπεριφορών …   Δεν παύει ωστόσο ο Άρης από αυτή την θέση να είναι ο επιπόλαιος, ενθουσιώδης «έφηβος» που διψά να επικοινωνήσει, να φλερτάρει και να αποκτήσει γνώσεις, γεγονός που τον κάνει να χάνει πολύ εύκολα και γρήγορα το ενδιαφέρον του … Πολύ μιλάς λίγο φιλάς;;; Κάπως έτσι είναι ο Άρης στους Διδύμους…

Σημαντικά Σημεία

 • Ο Άρης από τους Διδύμους θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Ερμή από τον Κριό (δηλαδή ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Ερμής, ενώ ο Ερμής στο ζώδιο που κυβερνήτης είναι ο Άρης), την περίοδο από τις 4-19 Απριλίου. Σε αυτή την χρονική περίοδο, ευνοούνται ιδιαίτερα οι πρωτοβουλίες, οι επαφές, οι γνωριμίες, τα ταξίδια, οι συμφωνίες. Βρισκόμαστε σε πνευματική, σωματική, αλλά και ψυχολογική εγρήγορση.
 • O Άρης από τους Διδύμους ενεργοποιεί τις Εκλείψεις που είχαν σχηματιστεί στον Άξονα Διδύμου – Τοξότη στις 30/11 και και στις 24/12/2020. Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) αναμένεται να έχουν σημαντικές εξελίξεις ετούτη την περίοδο.
 • Στις 22/3 το τρίγωνο που σχηματίζουν ο Άρης με τον Κρόνο σταθεροποιεί και θεμελιώνει κινήσεις, δράσεις, συμφωνίες. Είναι μία καλή στιγμή για να κατασταλάξουμε στο τί θέλουμε να κάνουμε για την πορεία μας αλλά και να κάνουμε κάποια βήματα τα οποία θα μπορούν να μας προσφέρουν περισσότερη σταθερότητα για το αύριο! Η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο αισθητή για τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς Λέοντες, Τοξότες τέλος 1ου και αρχές  2ου δεκαημέρου αλλά καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 • Στις 24/3 με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη χρειάζεται να δείξουμε προσοχή στα καβγαδάκια και τις εντάσεις που θα εκδηλωθούν! Τα λόγια βγαίνουν αβίαστα χωρίς μέτρο, ενώ η υπερένταση και τα νεύρα μας οδηγούν σε βιασύνες και σε λάθη! Προσοχή ωστόσο και στην οδήγηση ή σε μικρό – ατυχήματα ή βλάβες, η επιρροή αυτής της όψης είναι πιο αισθητή για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 11η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 • Στις 6/4 η Αφροδίτη από τον Κριό σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη από τους Διδύμους, διευκολύνοντας και επηρεάζοντας θετικά τις αισθηματικές αλλά και οικονομικές υποθέσεις των Κριών, Λεόντων, Ζυγών και Διδύμων, Ζυγών, Υδροχόων που γεννήθηκαν στο τέλος 2ου και αρχές 3ου δεκαήμερου. Η εύνοια είναι αισθητή και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 • Με το τετράγωνο Άρη – Ποσειδώνα στις 9/4 τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου, είναι σημαντικό να δείξουν προσοχή σε κάθε μορφή δράσης και έκφρασης, γιατί θα προκληθούν λάθη εξαιτίας της επιπόλαιης στάσης. Η ενέργεια θα είναι σχετικά πεσμένη, ενώ χρήσιμη είναι και η προφύλαξη από ιώσεις. Η επιρροή αυτής της όψης θα είναι αισθητή και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 21η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.
 • Στις 17/4 ο Άρης σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία αλλά και εξάγωνο με τον Ερμή (στην 26η  μοίρα). Η μέρα είναι ιδανική για να έχουμε θετικές εξελίξεις που θα προσφέρουν αισιοδοξία αλλά θα δώσουν και την δυναμική για νέα βήματα, νέες προοπτικές, νέα σχέδια! Τα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) αλλά και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 26η μοίρα των παραπάνω ζωδίων αναμένεται να έχουν μία ημέρα επικοινωνιακής εγρήγορσης, όπου μπορούν να δουν θετική έκβαση σε κινήσεις, αποφάσεις, επικοινωνίες, συμφωνίες, επαφές!

1Κριός

(+) Πρωτοβουλία, αυθορμητισμός , πνευματική εγρήγορση, νέες ιδέες, κινητικότητα, επαφές, γνωριμίες

(-) παρορμητικότητα λόγου, καβγαδάκια (προσοχή με αδέρφια / ξαδέρφια/ γείτονες), βιασύνη / απροσεξία, φλυαρία.

2Ταύρος

(+) Θετικό διάστημα για να κάνεις κινήσεις που θα συμβάλουν στην τόνωση του εισοδήματός σου. Επιβοηθητικές κινήσεις / επαφές που θα συμβάλουν στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης ευνοούνται.

(-) Οι απαιτητικές συνθήκες στα οικονομικά προκαλούν ανασφάλεια. Έκτακτα έξοδα, ή και σπατάλες.

3Δίδυμος

(+) Ένας νέος κύκλος δράσης ανοίγεται μπροστά σου, ώρα για νέα ξεκινήματα, αισθάνεσαι δυνατός, είσαι σε συνεχή κίνηση, παίρνεις πρωτοβουλίες για υποθέσεις που «τρέναρες» εδώ και καιρό. Νιώθεις πιο δυνατός και σωματικά. Ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείς ενεργά με ζητήματα που αφορούν φυσική κατάσταση ευεξία αλλά και για να βάλεις μπροστά σχέδια που είχες αφήσει στη μέση.

(-) Νευρικότητα, υπερένταση,  υπερβολή, καβγαδάκια.

4Καρκίνος

(+) Δείχνεις με πράξεις την υποστήριξή σου σε αυτούς που την έχουν ανάγκη. Κλείνεις ανοιχτούς κύκλους εκκρεμοτήτων.

(-) Ψυχολογικός αναβρασμός, εξάντληση, περιορισμός προσωπικού χρόνου γεγονός που σε κάνει να αισθάνεσαι εγκλωβισμό, αδιαθεσίες.

5Λέων

(+) Νέες γνωριμίες, κοινωνική δραστηριοποίηση, κατακτητική διάθεση, διασκέδαση, ικανοποίηση προσδοκιών μέσα από τις εξελίξεις που τώρα προχωρούν.

(-) Εκνευρισμοί σε συζητήσεις με  συλλογικά / φιλικά  περιβάλλοντα.

6Παρθένος

(+) Ώρα για δράση και πρωτοβουλία για θέματα που αφορούν την καριέρα και τους στόχους. Περίοδος εξελίξουν αναφορικά με την προοπτική του επαγγέλματος.

(-) Συνεχές τρέξιμο για την υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων, πιθανές εντάσεις με  προϊστάμενο / ή με σύζυγο.

7Ζυγός

(+) Νέες εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε γεμίζουν ενθουσιασμό, επιθυμία για δραπέτευση από την καθημερινότητα, γνωρίζεις νέους ανθρώπους, διψάς για νέες εμπειρίες. Νομικές υποθέσεις προχωρούν πιο γρήγορα.

(-) Βιασύνη και ένταση σε επαφές / επικοινωνίες.

8Σκορπιός

(+) Έντονη σεξουαλική λίμπιντο. Δραστικές κινήσεις για την τακτοποίηση οφειλών προς τρίτους ή για την διεκπεραίωση φορολογικών / τραπεζικών υποθέσεων.

(-) Ζήλεια, ένταση με  σύντροφο. Αυξημένες απαιτήσεις στα οικονομικά (φουσκωμένοι λογαριασμοί και εντάσεις εξαιτίας αρκετών υποχρεώσεων)

9Τοξότης

(+) Νέες σχέσεις και νέες συνεργασίες σε γεμίζουν με ενθουσιασμό.

(-) Αντιδράσεις, εντάσεις και καβγαδάκια με τα άτομα που συνδέεσαι στενά.

10Αιγόκερως

(+) Νέες δραστηριότητες (πχ πρόγραμμα εκγύμνασης) σε κάνει να νιώσεις και πάλι σε φόρμα. Ιδανική εποχή για πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν την φυσική κατάσταση και την βελτίωση της.

(-) Φορτωμένο πρόγραμμα, αρκετές ευθύνες,  εντάσεις στην εργασία και στην καθημερινότητα, εξάντληση.

11Υδροχόος

(+) Ερωτισμός, διασκέδαση, διεκδίκηση και κατάκτηση των επιθυμιών σου!

(-) Προσοχή στις εντάσεις με τα παιδιά (αν είσαι γονέας). Ερωτική επιπολαιότητα.

12Ιχθύες

(+) Χωροταξικές αλλαγές (στο σπίτι ή στο γραφείο) μία μετακόμιση ή μία ανανέωση είναι πολύ πιθανή. Πρωτοβουλίες και κινήσεις για την τακτοποίηση οικογενειακών υποθέσεων .

(-) Συναισθηματική ένταση και εκνευρισμοί με τους οικείους. Προσοχή σε οικιακές συσκευές.

 

Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στους Ιχθύες ως τις 21 Μαρτίου 2021: Προβλέψεις Ζωδίων
Επόμενο άρθροΚριός Μάρτιος 2021 Μηνιαίες Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here