Widgets Magazine

Μοιραία αλλά και αυτοκαταστροφικά πάθη, ζήλειες, διεκδικήσεις, ανταγωνισμοί αλλά και χειριστικές διαθέσεις, κάνουν το κλίμα των σχέσεων δύσκολο μέσα στο Σαββατοκύριακο που ακολουθεί, μέσα σε όλα αυτά, δεν λείπει και η τάση για υπεκφυγή, η αναποφασιστικότητα, η δειλία, η σύγχυση αλλά και το … ψέμα που κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το τοπίο του διημέρου !  Βρισκόμαστε στο τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου και οι ισορροπίες είναι αρκετά λεπτές, ενώ το αίσθημα του ανικανοποίητου θα οδηγήσει σε πάθη αλλά και σε λάθη …..

Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και από αυτή την θέση επιζητά την αφοσίωση, την αγάπη, την διατήρηση ή και συντήρηση της οικειότητας και την παραμονή σε σχέσεις που αγγίζουν την ψυχή μας αλλά μαζί τους έχουμε και αναμνήσεις ή ακόμα και ένα κοινό παρελθόν το οποίο και μας κάνει να νιώθουμε δεμένοι συναισθηματικά με το άτομο που έχουμε δίπλα μας… Η αντίθεση που σχηματίζει η Αφροδίτη από τον Καρκίνο, με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω (22ο 46’) έρχεται για να θέσει σε απειλή όλες τις παραπάνω επιθυμίες, προκαλώντας εντάσεις και πιέσεις στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάμε όμως να δούμε πιο συγκεκριμένα … Τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας, παρατηρούμε να εντείνεται το αίσθημα της καχυποψίας, της ανασφάλειας, της ανάγκης να θέλω να διεισδύσω και να μάθω τι ακριβώς επιθυμεί ή τι ποθεί το άτομο που έχω δίπλα μου, επιβάλλοντας πολλές φορές τα θέλω μου  …  Κυριαρχεί πολύ έντονα η ζήλεια, η οποία και ωθεί σε σκληρές, απόλυτες συμπεριφορές οι οποίες έχουν ως βασικό στόχο την χειραγώγηση και τον έλεγχο των καταστάσεων … Δεν μπορούμε όμως ποτέ να κρατήσουμε κάποιον κοντά μας ούτε με την πίεση, ούτε με το ζόρι, ούτε με τον έλεγχο, αλλά ούτε και με την καταπίεση, απεναντίας αυτές οι τάσεις είναι που δημιουργούν περισσότερα κενά, στις ανθρώπινες σχέσεις.  Έτσι λοιπόν τις ημέρες αυτές τα αρνητικά ένστικτα και οι εμμονές θα φέρουν στα άκρα τις ερωτικές σχέσεις, όμως η κατάσταση δεν θα εκτονωθεί τόσο εύκολα γιατί στην συνέχεια (στις 2 και 4 Σεπτεμβρίου), η Αφροδίτη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη  (αντίστοιχα)! Μέσα στο διήμερο που ακολουθεί ωστόσο, θα δούμε να ξυπνούν και μοιραία ( ή και αυτοκαταστροφικά) πάθη… Αρκετοί «κολλούν» με ένα απωθημένο τους ή με μία ερωτική ιστορία του παρελθόντος που τώρα τους ξυπνά η άσβεστη φλόγα του πόθου…. Θα υπάρξουν όμως και οι περιπτώσεις ανθρώπων που θα ξυπνήσει μέσα τους το πάθος, για μία αδιέξοδη ή εμποδισμένη μπλοκαρισμένη ιστορία, δεν θα λείψουν και οι σκανδαλώδεις πιπεράτες ερωτικές εξελίξεις!

Ποιοι πρέπει όμως να είστε πιο προσεχτικοί στα ερωτικά σας στις παραπάνω τάσεις;;; Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικό πλανήτη κοντά στην 22-27 μοίρα.  Τονίζω εδώ, ότι όσοι ήδη σε μία σχέση είναι σημαντικό αυτό το διάστημα να διαχειριστείτε με μαεστρία της παραπάνω τάσεις (διατηρώντας ίσως και κάποιες αποστάσεις)  γιατί το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου είναι πολύ πιθανό να φέρει την οριστική λήξη ή και διάσπαση / διάλυση σχέσης!

Από την άλλη πλευρά παρατηρούμε αρκετούς από τους Παρθένους και τους Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου (ιδιαίτερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα) να απολαμβάνετε αυτό το εκρηκτικά παθιασμένο Σαββατοκύριακο. Σκόπιμο όμως είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τις επιλογές σας ….

Εκτός από τα πάθη, τις ζήλειες και τις ερωτικές εμμονές του Σαββατοκύριακου, θα έχουμε και νέες γνωριμίες, ευκαιρίες επικοινωνιών / επαφών / ραντεβού αλλά και  ονειροπολήσεις, φαντασιώσεις, εξιδανικεύσεις, ψέματα και … ουτοπίες ….

Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από το ζώδιο της Παρθένου (17ο44’)  έτσι λοιπόν δεν λείπει η πρόσχαρη αισιόδοξη διάθεση, αλλά και οι ευκαιρίες για επαφές, ραντεβουδάκια, δικτύωση και γνωριμίες ….   Οι Τυχεροί στις επικοινωνιακές τους δραστηριότητες θα σταθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των ζωδίων.   Από τα παραπάνω ζώδια οι Παρθένοι και οι Ιχθύες θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις επιλογές σας γιατί ….

Την Κυριακή ο Ερμής σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα (19ο 52’) έτσι λοιπόν η κρίση είναι θολή, τα λόγια απατηλά, ενώ δεν λείπουν και τα μπερδέματα, η παρεξηγήσεις, οι παρανοήσεις, η ασυνέπεια, η αναβλητικότητα, τα λάθη ή ακόμα και τα ψέματα .. Κάποιοι θα θελήσουν να «ξεγλιστρήσουν» από τα δύσκολα, λέγοντας λόγια που δεν θα μπορέσουν να γίνουν πράξη. Άλλοι θα μεγαλοποιήσουν την σκέψη της στιγμής και θα ξεστομίσουν βαρύγδουπες δηλώσεις που λίγο μετά θα τις μετανιώσουν …  Σημαντικό είναι λοιπόν να προσέξουμε αυτό το διήμερο ότι  τίποτα δεν είναι έτσι όπως το ακούμε, ή έτσι όπως το σκεφτόμαστε. Σημαντικές αποφάσεις δεν πρέπει να ληφθούν τώρα γιατί θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα….  Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα από αυτή την όψη είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 19η μοίρα.  Μία καλή πρόταση για το διήμερο είναι η έκφραση μέσω της τέχνης, αλλά και το να μπορέσουμε να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας  το οποίο και θα αποτελέσει έναν πολύ καλό οδηγό!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΧωρισμός μετά τις καλοκαιρινές διακοπές
Επόμενο άρθροΠανσέληνος Σεπτεμβρίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here