Widgets Magazine

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 : Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού και τον Δία από το ζώδιο του Υδροχόου να επιστρέφουν φαινομενικά σε ορθή πορεία. Μπαίνουμε σε ένα διάστημα όπου σκέψεις, αποφάσεις, επικοινωνίες μπαίνουν σε μία νέα τροχιά, ενώ ο Δίας σε ορθή φορά πλέον προχωρά για την ολοκλήρωση του Κύκλου του στον Υδροχόο προσφέροντας ως τις 29/12 ευκαιρίες εξέλιξης και επέκτασης κυρίως στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και τους Κριούς Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου. Σημαντική επαγγελματική πρόοδο και αλλά και βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και των επαγγελματικών θα δουν και οι Ταύροι, Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου!  Αυτή την Δευτέρα η Σελήνη είναι κενής πορείας ως τις 12:03 το μεσημέρι όπου θα περάσει στο ζώδιο του Κριού, επομένως καλό είναι τα νέα εγχειρήματα ή τις σημαντικές δραστηριότητές μας να τις επιχειρήσουμε από το μεσημέρι!  Το φεγγάρι γεμίζει και η είσοδος της Σελήνης στον Κριό μας βάζει για τα καλά στο κλίμα της Πανσελήνου που θα σχηματιστεί την Τετάρτη! Η παρορμητικότητα και η βιασύνη θα πρέπει να χαλιναγωγηθούν με κάθε τρόπο !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021:  Ενώ οι διαθέσεις γύρω μας είναι μαχητικές, έντονες, αλλά και εκρηκτικές, αυτή την Τρίτη το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης από το Ζυγό, με τον Δία από τον Υδροχόο, προσφέρει την θετική διέξοδο και την ενεργοποίηση προς μία πολύ καλή πορεία και εξέλιξη! Οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 22η μοίρα των παραπάνω ζωδίων,  δέχεστε αυτή την ημέρα κάποιες θετικές εξελίξεις που σας ενεργοποιούν άμεσα να αναλάβετε δράση! Οι πρωτοβουλίες και τα γεγονότα της ημέρας θα σας ικανοποιήσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε πιο τυχεροί! Το μεσημέρι οι ίδιοι εκπρόσωποι που αναφέρονται παραπάνω και που έχετε  γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας έχετε προσωπική ικανοποίηση μέσα από μία εξέλιξη αισθηματική, οικονομική ή από κάτι που προσμένατε πολύ! Η εύνοια αυτή φορά και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 12η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021: Μέρα έντονη και εκρηκτική, έχουμε τον σχηματισμό της Πανσελήνου στο ζώδιο του Κριού, στην οποία συμμετέχουν δυσαρμονικά Άρης και Πλούτωνα. Σκληρά επεισόδια ανά τον κόσμο αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, έρχονται για να δοκιμάσουν τα όρια αντοχών. Προσοχή στα ατυχήματα, στους καβγάδες και σε κάθε τι που μας θέτει σε κίνδυνο! Η μέρα είναι έντονα συγκρουσιακή, ενώ υπάρχει ροπή προς τα ατυχήματα, τα σκάνδαλα, τις αποκαλύψεις, τις πισώπλατες και φθονερές ενέργεις. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου. Περισσότερες Προβλέψεις για την Πανσέληνο ΕΔΩ <<

 

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021: Η Πανσέληνος της περασμένης ημέρας εξακολουθεί να ασκεί την επιρροή της , επομένως το κλίμα γύρω μας συνεχίζει να είναι έκρυθμο και συγκρουσιακό! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και το ενδιαφέρον μας είναι πολύ περισσότερο στραμμένο στα αισθηματικά και στα οικονομικά, επιζητώντας την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά. Το τετράγωνο που σχηματίζει ωστόσο η Σελήνη με τον Κρόνο στις 11:44 καθιστούν ανέφικτες τις παραπάνω προσδοκίες. Η μέρα ξεκινά με θλίψη, μελαγχολία, ανασφάλεια, απογοήτευση κυρίως για θέματα καρδιάς αλλά και για πρακτικές υποθέσεις που πιέζουν ασφυκτικά!  Προς το τέλος της ημέρας καθώς η Σελήνη προχωρά, ετοιμάζει και την αντίθεσή της με τον Ουρανό προκαλώντας «ηλεκτρισμό» στις διαθέσεις, νευρικότητα και προκλητικές συμπεριφορές!  Μέρα πίεσης και δοκιμασιών για πολλούς αυτή η Πέμπτη κυρίως για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου!

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021: Αυτή την Παρασκευή το τετράγωνο του Άρη από το Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω έρχεται για να προβληματίσει, να δοκιμάσει αλλά και να εξωθήσει στα άκρα ανθρώπινες συμπεριφορές / αντιδράσεις.  Μέρα επικίνδυνη με έξαρση φαινομένων βίας , εγκληματικότητας, θυμωμένων συμπεριφορών.  Το μίσος, η κακία, ο φθόνος, η ζήλεια αλλά και τα αρνητικά συναισθήματα σε ένα ευρύ πλαίσιο, θα οδηγήσουν σε ανάρμοστες συμπεριφορές. Η εκδίκηση, οι μάχες εξουσίας / συμφερόντων αλλά και οι οριστικές λήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες είναι μέσα στις τάσεις της ημέρας. Επηρεάζονται οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 24η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021: Έχουμε διανύσει μία δύσκολη εβδομάδα η οποία μας δοκίμασε ποικιλοτρόπως, το βασικότερο συναίσθημα όμως που διέγειρε αυτό το φεγγάρι είναι ο θυμός και τα νεύρα – εκτός από τα φαινόμενα που προκάλεσε σε όσους επηρεάζονταν άμεσα- ! Το Σάββατο αρχίζουμε να αποφορτιζόμαστε σιγά – σιγά … ο Ήλιος κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινά ένα νέο αστρολογικό έτος για τους υδάτινους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού.  Η Σελήνη από τις 10:00 το πρωί κινείται στο ζώδιο των Διδύμων προσφέροντας το ρυθμό για επικοινωνία. Ο Ερμής (κυβερνήτης των Διδύμων) σε ορθή φορά πλέον από το Ζυγό μας προδιαθέτει να καλύψουμε τα «σπασμένα» της τελευταίας περιόδου! Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοι, Υδροχόοι και οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021: Μία ιδανική ημέρα για να αποφορτιστούμε, να επικοινωνήσουμε, να βρούμε το παιδί που κρύβεται μέσα μας και να αφεθούμε στο χιούμορ το οποίο μπορεί να σταθεί το καλύτερο αντίδοτο μετά τις δυσκολίες που έχουμε βιώσει. Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και αντίθεση με την Αφροδίτη προσφέροντας πιο ανέμελες στιγμές χαράς, ικανοποίησης και επικοινωνίας ιδιαίτερα σε Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 2ου δεκαημέρου

 

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για το ζώδιο σου στο βίντεο που ακολουθεί!

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠανσέληνος Οκτωβρίου 2021
Επόμενο άρθροΝοέμβριος 2021 Οικονομικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here