Widgets Magazine

Ξεκινά  ένα Σαββατοκύριακο με επικοινωνιακούς αιφνιδιασμούς, μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος,  σκληρές συνειδητοποιήσεις για ζητήματα του χτες  αλλά και δυσλειτουργικές σκέψεις οι οποίες και πρέπει να μπουν στο στάδιο της διαχείρισης, μέσα σε όλα αυτά δεν λείπουν το όνειρο, η φαντασία, ο ρομαντισμός  αλλά και η εξιδανίκευση που μπορεί να οδηγήσει σε απάτες…. Μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε σταδιακά την ενέργεια γύρω μας να αλλάζει και το κλίμα να γίνεται αρκετά πιο δυναμικό, μαχητικό, επίμονο και κατακτητικό …. Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα:

 

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου αυτό το Σαββατοκύριακο  προσπαθούμε να βάλουμε σε μία τάξη και οργάνωση τις υποχρεώσεις μας,  το άγχος είναι ο «μουσαφίρης»  για αυτό το διήμερο και  προκαλεί μία ανησυχία, την οποία πρέπει να κατευνάσουμε.  Η προσκόλληση στην λεπτομέρεια και η κτητική διάθεση είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των ημερών που ακολουθιών!  Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε και τον  Ερμή να κινείται φαινομενικά ανάδρομος, γεγονός που φανερώνει ότι δεν είναι ιδιαίτερα εφικτή η τάξη, η οργάνωση και η υπευθυνότητα  που επιζητούμε αυτές τις μέρες, γεγονός που μας κάνει να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας και να νιώθουμε την σχετική νευρικότητα!

Αυτή την ημέρα έχουμε και το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο που παραδοσιακά είναι και κυβερνήτης, στο Σκορπιό! Όπως σας ανέφερα και στην live εκπομπή που πραγματοποίησα, μέχρι τις 26 Ιανουαρίου διανύουμε ένα διάστημα που η μαχητικότητα, η επιμονή και το σθένος,  θα μας παρακινήσουν να διεκδικήσουμε και να κατακτήσουμε τα ζητούμενα της ψυχής μας, δείτε τις σχετικές προβλέψεις<< Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, νιώθετε μία σχετική ένταση δεδομένου των εξελίξεων που υπάρχουν αυτό τον καιρό στην καθημερινότητά σας.

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Τοξότη  σε τρίγωνο με τον Ουρανό που και αυτός κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού. Παράλληλα ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο και με τον Χείρωνα …. Τι σημαίνουν όλα αυτά;  Έχουμε ξαφνικές επικοινωνίες, μηνύματα, ειδήσεις, συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος, υπάρχουν εμπνεύσεις, συζητήσεις, προτάσεις που φέρνουν διέξοδο σε ζητήματα του χτες! Το μυαλό βρίσκεται σε εγρήγορση για να βρει λύσεις ή και να αξιοποιήσει καταστάσεις που έχουν τις ρίζες τους στο χθές, ιδιαίτερα για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους του 3ου δεκαημέρου!  Από τα παραπάνω ζώδια που ανέφερα οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαημέρου, καλείστε αυτές τις μέρες να αναγνωρίσετε, να αποδεχθείτε και να αντιμετωπίσετε  κάνοντας αλλαγές,  τα δύσκολα γεγονότα που σας πίκραναν στο παρελθόν! Οι μέρες αυτές φέρνουν συνειδητοποιήσεις που πικραίνουν , που προκαλούν πόνο και απογοήτευση ιδιαίτερα για τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) του 3ου δεκαημέρου και ναι τώρα καλείστε να φιλοσοφήσετε τις καταστάσεις διαφορετικά και να αλλάξετε ρότα (σύντομα απεγκλωβίζεστε και από την πιέσεις του Κρόνου)

Μέσα στο κλίμα του Σαββατοκύριακου δεν θα λείψει ο ρομαντισμός, ο ιδεαλισμός, η ανάγκη της εκφραστικότητας κι της δημιουργικότητας … Αυτά αποτελούν και την διέξοδο και την λύση στην όποια πίεση βιώνουμε αυτές τις μέρες, αρκεί να μπορέσουμε όλα αυτά τα στοιχεία να τα αξιοποιήσουμε με ένα μέτρο! Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα,  μας ωθεί προς την τέχνη, τον έρωτα, την δημιουργικότητα, την έμπνευση, την δημιουργία ενός όμορφου πλαισίου την καθημερινότητα…. Σημαντικό όμως:  Είναι απαραίτητο  να αποφύγουμε τις εξιδανικεύσεις, τις αυταπάτες για θέματα αισθηματικά υπομένοντας ότι θα υπάρχουν καθυστερήσεις, μπερδέματα και συγχύσεις για θέματα ερωτικά και οικονομικά ! Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου είναι οι βασικοί αποδέκτες αυτής της όψης και ναι εσείς πρέπει να αποφύγετε τις «ατασθαλίες»!

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟ Άρης στο Σκορπιό από 9 Δεκεμβρίου & η νίκη είναι μονόδρομος!
Επόμενο άρθροΤα εβδομαδιαία astro tips των ζωδίων για 11 – 17 Δεκεμβρίου 2017
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here