Widgets Magazine

Ε ναι λοιπόν μπορείς και θα τα καταφέρεις, θα πετύχεις, θα επιβληθείς των καταστάσεων ( ή ακόμα και του ίδιου σου του εαυτού) και δεν θα το βάλεις κάτω, μέχρι να κατακτήσεις αυτό που λαχταρά πραγματικά η ψυχή σου!

Δεν λέω, οι δυσκολίες υπάρχουν, τα εμπόδια δεν έχουν ξεπεραστεί, όμως τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά σου  θα νιώσεις και πιο «ατρόμητος»  μπροστά στις προκλήσεις,  αλλά και πιο επίμονος να αποδείξεις -πρωτίστως στον εαυτό σου- την δύναμη σου (ψυχική, σωματική, πνευματική)!

Όπως κατάλαβες ο Άρης περνά στο ζώδιο του Σκορπιού και μετά από μία έντονη περίοδο για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, όπου η αναποφασιστικότητα και η αναβλητικότητα είχαν την τιμητική τους, έχει έρθει επιτέλους η στιγμή  το σκηνικό να αλλάξει και  να αναλάβεις δράση και πρωτοβουλία !  Μέχρι τις 26 Ιανουαρίου θα νιώσεις λοιπόν  ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο αρκεί να το θες  πραγματικά πολύ. Θα έχεις περισσότερη επιμονή, τσαγανό, πείσμα αλλά και αντοχή να τα βγάλεις πέρα στα δύσκολα! Όλα ή τίποτα θα είναι το μότο σου και ναι κάποιες στιγμές μπορεί να σε πιάσουν αυτές οι κυριαρχικές τάσεις «αποφασίζω και εκτελώ» που όμως ίσως στην προκειμένη φάση σου είναι και απαραίτητες! Η λέξη «ήττα» θα διαγραφεί από το λεξιλόγιό σου, αλλά και την μνήμη σου αφού αυτή την περίοδο δεν θα υπάρχει θέση στην ανασφάλεια, στην αμφιβολία ή στην αδυναμία …  Ναι στην δεδομένη στιγμή, η νίκη είναι μονόδρομος ….

Μαζί με όλα αυτά , υπάρχει και αυτή η ερωτική ενέργεια, που διεγείρει πάθη, σεξουαλικότητα και ανάγκη ένωσης ψυχικής και σωματικής… Ο Άρης στο Σκορπιό ξυπνά όλα τα ερωτικά ένστικτα τα οποία διψούν για ικανοποίηση !

Οι θετικές αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης από τον Σκορπιό, με τον Ποσειδώνα, τον Πλούτωνα, την Αφροδίτη και τον Ήλιο δηλώνουν ότι σε αυτή την χρονική περίοδο, έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα πλάνο δράσης – το οποίο και θα ακολουθήσεις επιτυχώς- σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Παρακολούθησε το βίντεο με προβλέψεις που αφορούν κάθε ζώδιο, μην ξεχνάς να διαβάσεις και τον ωροσκόπο σου!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις 2018 για όλα τα ζώδια
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις του Σαββατοκύριακου 9-10 Δεκεμβρίου 2017
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here