Widgets Magazine

Με πνίγει το δίκιο μου αλλά που να το βρω… Μία φράση που σίγουρα το επόμενο διάστημα αρκετές στιγμές θα την εκφράσεις από αγανάκτηση, συσσωρευμένο θυμό, αλλά και από τη νευρικότητα που προκύπτει στην καθημερινότητά σου, από την επαφή σου με τα άτομα που συνδέεσαι στενά, με την σχέση σου, τους συνεργάτες σου και τα άτομα που παίζουν έναν σταθερό ρόλο στην ζωή σου! Θα συμβιβαστείς, θα σκύψεις το κεφάλι, θα δειλιάσεις να πάρεις τις πρωτοβουλίες που ήθελες, στην προσπάθειά σου να μην αδικήσεις κανέναν είναι πολύ πιθανό να αδικήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, ενώ συχνά θα νιώσεις κούραση και αδυναμία, γιατί οι συνεχόμενες εξελίξεις που διαδραματίζονται τώρα σε βρίσκουν απροετοίμαστο να αμφιταλαντεύεσαι ή και να χάνεις την εσωτερική σου δύναμη…

Ο Άρης εισέρχεται στις 15 Σεπτεμβρίου στην αδύναμη για αυτόν θέση, δηλαδή στο ζώδιο του Ζυγού όπου και θα παραμείνει ως και τις 30 Οκτωβρίου! Ο Άρης είναι ο πλανήτης της δράσης, της ενέργειας, της πρωτοβουλίας, της σεξουαλικότητας και ο βασικός ρυθμιστής των εξελίξεων που διαδραματίζονται γύρω μας.  Σε θέση αδυναμίας, δυσκολεύεται σημαντικά να εκφράσει τις θετικές του ιδιότητες που είναι το θάρρος, η δύναμη, η αντοχή, η πρωτοβουλία, η μαχητικότητα κλπ.  Από αυτή την θέση ο Άρης δειλιάζει, συμβιβάζεται, υποχωρεί, δεν ακολουθεί τα εσωτερικά του ένστικτα και τις παρορμήσεις, αλλά λειτουργεί αρκετά συσωρευτικά προκειμένου να διατηρήσει τις ισορροπίες και την αρμονία. Τα καταφέρνει όμως να διατηρεί την αρμονία; Θα έλεγα πως όχι, γιατί η  καταπίεση των εσωτερικών παρορμήσεων, οδηγεί στην αδράνεια και στην συσσώρευση αρνητικών συναισθημάτων (πχ θυμός), που δεν σου επιτρέπουν να βιώσεις την πολυπόθητη αρμονία!

Ο Άρης κατά την διάρκεια της πορείας του στο ζώδιο του Ζυγού, αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις στον τομέων των ανθρωπίνων σχέσεων, των συνεργασιών ενώ σπουδαίες  αναμένονται να είναι και σε υποθέσεις που αφορούν νόμους / δικαιοσύνη! Η τέχνη αλλά και οι ψυχαγωγία και με την σειρά τους οι τομείς που θα δεν παραμείνουν αλώβητοι από τα γεγονότα και τις αντιδράσεις της περιόδου!

Σε αυτή την χρονική περίοδο ο Ήλιος αλλά και ο Άρης συμπορεύονται στο ζώδιο του Ζυγού, πυροδοτώντας άλλοτε την δημιουργική έκφραση και την ανάγκη για δημιουργία νέων σχέσεων, νέων συμμαχιών και άλλοτε την κόντρα, την αντίδραση, την επιθετικότητα και την ρήξη! Στις 25 Σεπτεμβρίου το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο συμβάλει στην θεμελίωση στόχων, σχεδίων και στην εποικοδομητική δράση που θα μπορέσει να έχει σταθερά αποτελέσματα.  Καθώς οδεύουμε  όμως στις 6 Οκτωβρίου όπου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού, με την συμμετοχή τόσο του Άρη, όσο και του Ερμή που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ζυγού, παρατηρούμε ότι οι ανθρώπινες επαφές είναι ένα καζάνι που σιγοβράζει. Παρανοήσεις, λάθη, καθυστερήσεις και μπερδέματα στις επικοινωνίες, αλλαγές σε αποφάσεις και διχασμοί θα αποτελέσουν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ το οποίο θα φέρει το ξέσπασμα, την αντίδραση, την ρήξη και την αδυναμία διατήρησης διπλωματικών σχέσεων. Οι Κριοί, Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου είστε οι εκπρόσωποι του ζωδιακού που θα έχετε και τις πιο δυναμικές εξελίξεις την περίοδο του Οκτωβρίου!  Στην συνέχεια στις 19 Οκτωβρίου η θετική γωνία τριγώνου του Άρη με τον Δία, θα ενεργοποιήσει κατά κάποιο τρόπο την θετική ενέργεια, την αισιοδοξία και θα δοθούν κάποιες ευκαιρίες που θα προσφέρουν ανάσα ιδιαίτερα στους Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς, Λέοντες, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου! Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε την «Πλουτώνια» Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 20/10 στο ζώδιο του Κριού, με την δυσαρμονική συμμετοχή του Άρη με τον Πλούτωνα. Σε αυτό το φεγγάρι, βγαίνει με βία και θυμό οτιδήποτε είχε καταπιεστεί  το περασμένο διάστημα!  Η δολιότητα, το παρασκήνιο, η ίντριγκα, η βία, τα σκάνδαλα, οι χειριστικές /εξουσιαστικές δράσεις / συμπεριφορές αλλά και τα σκληρά γεγονότα της περιόδου θα χαρακτηρίζονται από επικινδυνότητα.

Η πορεία του Άρη το ζώδιο του Ζυγού θα επηρεάσει πιο έντονα τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) καθώς και όσους έχετε προσωπικούς πλανήτες (Ήλιος, Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη, Άρη) ή και σημεία (ωροσκόπο , μεσουράνημα) στα παραπάνω ζώδια.

Σε προσωπικό επίπεδο η συμβουλή που σας δίνω για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι στην προσπάθειά σας να μην αδικήσετε κάποιος φροντίστε να μην παραμελείτε και αδικείται τον ίδιο σας τον εαυτό … Κάποιες στιγμές είναι απαραίτητο να συμβιβαζόμαστε, να υποχωρούμε, να βάζουμε νερό στο κρασί μας, αρκεί να μην καταπατάμε και τα δικά μας δικαιώματα! Προετοιμαστείτε για έναν Οκτώβριο ο οποίος εντέλει θα εξελιχθεί ως ένας «θυμωμένος» μήνας, ο οποίος και θα ξεκαθαρίσει ποιο είναι οι φίλοι, ποιοι οι εχθροί μας και ποιοι οι νέοι συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι της ζωής.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στο Σκορπιό ως 7/10: Πάθος ή Λάθος
Επόμενο άρθροΕρωτικές Προβλέψεις Οκτωβρίου 2021 για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ