Widgets Magazine

Μπαίνουμε σε ένα ερωτικό διάστημα που θα κυριαρχεί έντονο το πάθος, η ίντριγκα, το παρασκήνιο, οι χειριστικές συμπεριφορές, αλλά και το άρωμα της νοσταλγίας αλλά και της μοναξιάς που θα αφήνει κάποιες ανθρώπινες ανάγκες ανικανοποίητες. Από την άλλη πλευρά, στα οικονομικά οι προοπτικές δεν είναι πια και τόσο γενναιόδωρες ώστε να νιώθουμε σίγουροι, επαρκείς ή και αυτεξούσιοι με αυτά που ήδη κατέχουμε.

Η Αφροδίτη κάνει το πέρασμά της στις 10/09 στο ζώδιο του Σκορπιού όπου και θα παραμείνει ως και 7/10. Χρήματα, Αισθήματα, Απολαύσεις της Ζωής, Έρωτας, Δημιουργικότητα, Παιδιά, Τέχνη είναι μερικοί από τους τομείς που συνδέονται άμεσα με την Αφροδίτη, η οποία όμως από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται σε θέση αδυναμίας. Τι σημαίνει αυτό; Δεν μπορεί γενναιόδωρα να προσφέρει τις θετικές της ιδιότητες που είναι αφενός η ικανότητας του ανθρώπου να συνδέεται αρμονικά με το περιβάλλον του, αφετέρου η επάρκεια και ικανοποίηση τόσο η αισθηματική όσο και η οικονομική. Τι είναι όμως αυτό που καθιστά δύσκολο αυτό το διάστημα να νιώσουμε ικανοποιημένοι και πλήρεις σε υποθέσεις αισθηματικές και οικονομικές …για να δούμε …

Αφροδίτη στο Σκορπιό και έρωτας  σημαίνει …

 • Τα θέλω όλα ή τίποτα …
 • Κολλάω σε δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις
 • Παθιάζομαι και δίνω την ψυχή μου, ο έρωτας όμως γίνεται πολλές φορές ένα δύσκολο, και καταστροφικό παιχνίδι εμμονής που με οδηγεί στα άκρα …
 • Έχω την επιμονή να πάρω αυτό που θέλω το οποίο εντέλει στην πορεία δεν μου είναι αρκετό και ζητώ κάτι περισσότερο …
 • Αγαπώ παράφορα, Μισώ θανάσιμα …
 • Ζηλεύω ακόμα και τον αέρα που αναπνέεις
 • Επιδιώκω να ζω το δράμα μου γιατί βιώνω τα συναισθήματά μου με ένταση και με αυτό τον τρόπο νιώθω ζωντανός
 • Το σεξ είναι η απόλαυση που μου δίνει δύναμη, ζωή αλλά και επιβεβαίωση!
 • Μαζί μου θα σε κάνω να ζήσεις και εσύ το δράμα σου, γιατί έτσι θα πάρω την επιβεβαίωση ότι πράγματι με θέλεις πολύ …
 • Επιβάλω τη πλήρη δέσμευση και αφοσίωση
 • Σε ελέγχω, σε κατασκοπεύω και θέλω να μαθαίνω και να επιβεβαιώνω τα πάντα, τόσο για αυτά που μου λες, όσο και για αυτά που μου κρύβεις
 • Θα σε δοκιμάσω σκληρά για να μου αποδείξεις τα αισθήματά σου
 • Θα προσπαθήσω πολλές φορές να επιβεβαιώσω την δύναμη επιρροής που ασκώ επάνω σου
 • Αν με πειράξεις, προδώσεις, απογοητεύσεις, θα βρω τον τρόπο να σε τιμωρήσω αλλά και να σε εκδικηθώ!
 • Την μοναξιά την έχω βιώσει και δεν με τρομάζει … απεναντίας την επιδιώκω, ιδιαίτερα τις περιόδους που θέλω να ξαναγεννηθώ μέσα από τις στάχτες μου!
 • Οι έρωτές μου θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν «μοιραίοι»!
 • Ένα βλέμμα είναι αρκετό για να ξυπνήσουν οι αισθήσεις μου, να ερωτευτώ και να καταλάβω ενστικτωδώς ότι με αυτό τον άνθρωπο θέλω να είμαι μαζί!
 • Δεν ξεχνώ ποτέ ούτε το καλό, ούτε το κακό… δεν συγχωρώ!

 

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι έκδηλα γύρω μας τις ημέρες που ανοίγονται μπροστά μας, έτσι λοιπόν περιορίζεται για λίγο ο ρομαντισμός, η τρυφερότητα και η αρμονία και ζούμε στιγμές γεμάτες ένταση, πάθος.

Σημαντικές Στιγμές

Παρακάτω σου δίνονται κάποιες σημαντικές ημερομηνίες που αφορούν τις αστρολογικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού, για να μάθεις με περισσότερη λεπτομέρεια τι πρέπει να προσέξεις, αλλά και ποιες ευκαιρίες πρέπει να αξιοποιήσεις.

13 Σεπτεμβρίου 2021: Η Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο που κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου (07°20′).  Διάχυτο είναι το αίσθημα της μοναξιάς, της απογοήτευσης, της “παγωμάρας” των προσωπικών σχέσεων, θα υπάρξουν χωρισμοί αλλά και ισχυροί κλυδωνισμοί στις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν ισχυρές πιέσεις και περιορισμοί! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

23 Σεπτεμβρίου 2021: Μετά τις πιέσεις και τις δοκιμασίες που προέκυψαν από το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, έρχονται οι κρίσεις ανεξαρτησίας, απελευθέρωσης που θα φέρουν ανατροπές και ξαφνικά ευτράπελα στις σχέσεις. Η Αφροδίτη σχηματίζει αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο ( 14°19′ )  και δεν λείπουν οι ξαφνικές “βόμβες” που θα προκαλέσουν σοκ στις σχέσεις. Στον οικονομικό τομέα υπάρχουν αιφνίδιες εξελίξεις (λογαριασμοί, ανατιμήσεις προϊόντων) που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις! Η επιρροή είναι πιο αισθητή για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου, οι Κριοί και οι Ζυγοί του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε πολύ συγκροτημένη στην οικονομική σας διαχείριση!

29 Σεπτεμβρίου 2021 : Ο Σεπτέμβριος ρίχνει την αυλαία του με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα το οποίο “γλυκαίνει” την ατμόσφαιρα γύρω μας και προσφέρει την ευκαιρία για ρομαντισμό, συναισθηματικές εκδηλώσεις, όνειρα, σχέδια και ερωτικές εξελίξεις που θα αγγίξουν με όμορφο τρόπο μία ευαίσθητη χορδή! Οι κερδισμένοι είστε οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην (21°22′) των παραπάνω ζωδίων.

1 Οκτωβρίου 2021: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία κάνει το “ποδαρικό” του Οκτωβρίου προκαλώντας την τάση για υπερβολή! Προσοχή αυτή την ημέρα στις σπατάλες αλλά και στις αχόρταγες διαθέσεις που μπορεί να οδηγήσουν και τις ανθρώπινες σχέσεις και συμπεριφορές  στην επιπολαιότητα! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικοόυς πλανήτες κοντά στην (22°49′)

2 Οκτωβρίου 2021: Η τελευταία όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη λίγο πριν αποχωρήσει από τον Σκορπιό είναι το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα, το οποίο διεγείρει το πάθος, την ερωτική απόλαυση και την ολοκληρωτική μεταμόρφωση κάποιων σχέσεων. Ιδανική μέρα για οικονομικές απολαβές και ευκαιρίες ανάπτυξης. Επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου και όσοι έχουν προσωπικοόυς πλανήτες κοντά στην (24°19′)

Δες πώς θα επηρεάσει η Αφροδίτη από το Σκορπιό το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕρμής στο Ζυγό έως 6/11 και Ανάδρομος: Αναλυτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΟ Άρης στο Ζυγό έως 30 Οκτωβρίου 2021: Ποιές εξελίξεις έρχονται;
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ