Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή να σταθείς στα πόδια σου, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις με πάθος τα «θέλω» σου!  Τις ημέρες που ακολουθούν, πιστεύεις πολύ περισσότερο σε εσένα και στις δυνάμεις σου και βρίσκεις το θάρρος να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να απολαύσεις , να ζήσεις…  «Μπορώ και θα τα καταφέρω … ΔΕΙΤΕ ΜΕ» θα εκφράσεις συχνά περήφανα γύρω σου, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που οι εγωιστικές αντιδράσεις, η δραματοποίηση καταστάσεων, ή ακόμα και υπέρμετρος ή και παιδαριώδης ενθουσιασμός θα παρασύρουν σε λάθη υπερβολής, τα οποία θα έχουν το κόστος τους…

Ο Άρης  κάνει την είσοδό του στις 2 Ιουλίου 2019 (ανήμερα της Ολικής Έκλειψης Ηλίου) στον πύρινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού το Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τις 18 Αυγούστου 2019. Ο Άρης ,  είναι ο κόκκινος πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την πρωτοβουλία, την λίμπιντο, με πιο απλά λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης δράσης. Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο σηματοδοτεί και ενεργοποιεί τα γεγονότα στα οποία θα στρέψουμε την ενέργειά και την δράση μας!

Τις τελευταίες 6 εβδομάδας ο πτωτικός Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, εξάντλησε τα ψυχικά μας αποθέματα και δοκίμασε ιδιαίτερα τον εσωτερικό μας κόσμο.  Ανακίνησε υποθέσεις του παρελθόντος, προκάλεσε ωστόσο και μεγάλους προβληματισμούς, εντάσεις, ρήξεις, αποκαλύψεις, δοκιμασίες ιδιαίτερα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Περνώντας το Άρης στο ζώδιο του Λέοντα (έστω και αν βρισκόμαστε σε περίοδο Εκλείψεων) θα νιώσουμε ότι σταδιακά ανακτάμε την ενέργειά μας και την δίψα μας για δημιουργική δράση. Ο Άρης στο Λέοντα θα λειτουργήσει σαν «βιταμίνη» που θα μας τονώσει με σθένος, αυτοπεποίθηση αλλά και θέληση για επιβολή.  Αξίζει να τονίσουμε εδώ, ότι σε αυτό το χρονικό στάδιο όπου ο Άρης θα κινείται  στο ζώδιο του Λέοντα (στην ίδια θέση κινείται και ο Ερμής ανάδρομος από 8-19/7 ) , θα είναι κυρίαρχη η νευρικότητα, η επαναστατικότητα, η εκρηκτικότητα στις ανθρώπινες αντιδράσεις, ενώ δεν θα λείψουν και αιφνιδιαστικές ανατρεπτικές εξελίξεις που θα προκαλέσουν ισχυρό αναβρασμό.  Θα χρειαστεί να είμαστε προσεχτικοί για την αποφυγή τόσο των ισχυρών διαμαχών όσο και των ατυχημάτων ή των εύφλεκτων επικίνδυνων δράσεων.


Αλλά ας δούμε συνοπτικά ποια είναι η επιρροή που θα δεχθούμε από τον Άρη στο ζώδιο του Λέοντα:

  • Μπορούμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό μας και να πιστέψουμε παραπάνω στις δυνάμεις σας.
  • Η έπαρση δεν θα λείπει και πολλές φορές θα γίνεται προκλητική, οδηγώντας σε αντιδράσεις που θα έχουν ως σκοπό την επιβολή!
  • Η δράση μας επικεντρώνεται στον έρωτα, την διασκέδαση, τα παιδιά ενώ δεν θα λείψουν και τα δημιουργικά σχέδια!
  • Ο έρωτας θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις καυτές καλοκαιρινές μέρες και νύχτες του Αυγούστου! Η λίμπιντο θα είναι αρκετά ανεβασμένη
  • Οι πράξεις θα έχουν πολλές φορές το κίνητρο του θαυμασμού (Κοίτα τι κάνω, δεν είμαι καταπληκτική;;; Θαυμάστε με σας λέω)
  • Θα υπάρχει έντονα η τάση για σπατάλη, η οποία και θα αφορά κυρίως την διασκέδαση (καλοκαιράκι έχουμε άλλωστε, δεν γίνεται να κλειστούμε στους 4 τοίχους)
  • Στις 4 Ιουλίου ο Ερμής στάσιμος από το Λέοντα σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη στην 4η μοίρα.  Οι δράσεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, έτσι λοιπόν αυτή την ημέρα κυριαρχεί η παθιασμένη παρορμητικότητα.  Εκρηκτικά καβγαδάκια, εγωιστικές τάσεις που εκδηλώνονται με τρόπο απόλυτο και επιβλητικό, αλλά και ροπή προς τα ατυχήματα είναι οι γενικές τάσεις που υπερτερούν  τις ημέρες κοντά στην 4η Ιουλίου. Επηρεάζονται κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.
  • Στις 11 Ιουλίου σχηματίζεται το τετράγωνο Άρη  – Ουρανού,  το οποίο εγκυμονεί εύφλεκτες, ξαφνικές, απροσδόκητες «εκρήξεις»  οι οποίες θα βγάλουν με τρόπο απότομο από τις συνήθειές τους, τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου – και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των σταθερών ζωδίων) . Ξαφνικές εξελίξεις σοκάρουν, ενώ είναι σκόπιμο αυτή την ημέρα να έχουμε κατά νου ότι κάθε δράση έχει και μία αντίδραση,  όμως αυτή η αντίδραση πολλές φορές είναι και απρόβλεπτη. Ας αποφύγουμε την έκθεσή μας σε κινδύνους.
  • Στις 25 Ιουλίου το τρίγωνο Άρη – Δία, σκορπίζει αισιοδοξία αλλά προσφέρει και σημαντικές ευκαιρίες εξέλιξης, προόδου για τους Κριούς, Λέοντες, Τοξότες και τιους Διδύμους, Ζυγούς Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου. Ευνοούνται και όσοι έχουν στον αστρολογικό τους χάρτη προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Ποιοι επηρεάζονται πιο έντονα από τον Άρη στο Λέοντα;

Πιο δυναμικές εξελίξεις θα έχουν από τις 2 Ιουλίου έως τις 18 Αυγούστου οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι!  Οι Κριοί και οι Ζυγοί μπορούν να έχουν ευχάριστες διεξόδους και περισσότερη δράση στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες αναμένεται να είναι πιο δραστήριοι επικοινωνιακά, με ταξίδια, μετακινήσεις και γνωριμίες.

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟλική Έκλειψη Ηλίου Ιουλίου 2019 στον Καρκίνο
Επόμενο άρθροΚλήρος της Τύχης στον Κριό
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here