Widgets Magazine

Έφτασε η στιγμή να σταθείς στα πόδια σου, να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου και να διεκδικήσεις με πάθος τα «θέλω» σου!  Τις ημέρες που ακολουθούν, πιστεύεις πολύ περισσότερο σε εσένα και στις δυνάμεις σου και βρίσκεις το θάρρος να τολμήσεις, να ρισκάρεις, να απολαύσεις , να ζήσεις…  «Μπορώ και θα τα καταφέρω … ΔΕΙΤΕ ΜΕ» θα εκφράσεις συχνά περήφανα γύρω σου, δεν θα λείψουν όμως και οι στιγμές που οι εγωιστικές αντιδράσεις, η δραματοποίηση καταστάσεων, ή ακόμα και υπέρμετρος ή και παιδαριώδης ενθουσιασμός θα παρασύρουν σε λάθη υπερβολής, τα οποία θα έχουν το κόστος τους… Οι σκληρές δοκιμασίες αλλά και οι ανυποχώρητες συμπεριφορές ωστόσο, θα φέρουν και οριστικά ξεκαθαρίσματα που θα κάνουν αίσθηση….  Η ροή των γεγονότων ιδιαίτερα ως τις 5/6 θα είναι αρκετά τεταμένη, ισχυρή θα υπάρχουν ρίχτερ αιφνιδιασμών , ξαφνικές ανατροπές αλλά και δυνατές προκλήσεις.

Ο Άρης  κάνει την είσοδό του στις 11 Ιουνίου 2021 (μία ημέρα μετά την Ηλιακή Έκλειψη στους Διδύμους) στον πύρινο εκπρόσωπο του σταθερού σταυρού το Λέοντα, όπου και θα παραμείνει ως τις 29  Ιουλίου  2021. Ο Άρης ,  είναι ο κόκκινος πλανήτης που αντιπροσωπεύει την ενέργεια, την δράση, την πρωτοβουλία, την λίμπιντο, με πιο απλά λόγια μας δείχνει τον ενστικτώδη τρόπο της ανθρώπινης δράσηςαντίδρασης Η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο σηματοδοτεί και δίνει την εξέλιξη  των γεγονότων  στα οποία θα στρέψουμε την ενέργειά και την δράση μας!

Τις τελευταίες 6 εβδομάδας ο πτωτικός Άρης από το ζώδιο του Καρκίνου, εξάντλησε τα ψυχικά μας αποθέματα και δοκίμασε ιδιαίτερα τον εσωτερικό μας κόσμο.  Ανακίνησε υποθέσεις του παρελθόντος, προκάλεσε ωστόσο και μεγάλους προβληματισμούς, εντάσεις, αποκαλύψεις, βία επεισόδια  ιδιαίτερα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) πολύ περισσότερο του 3ου δεκαημέρου.

Προκλητικά Γεγονότα που θα κάνουν αίσθηση

Η είσοδος ωστόσο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα, πυροδοτεί ή αλλιώς ενεργοποιεί το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό από τον Ταύρο και οι σκληρές όψεις που σχηματίσει ο Άρης στο διάβα του τόσο με τον Κρόνο (αντίθεση 1/7) όσο και με τον Ουρανό (τετράγωνο 4/7) αναμένεται να προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση τόσο προσωπικά όσο και κοσμικά.  Σε κοσμικό επίπεδο το διάστημα από 15 Ιουνίου  έως και τις 5 Ιουλίου είναι ιδιαίτερα κρίσιμο, τόσο για γεωφυσικά φαινόμενα, όσο και για  φωτιές . Ξαφνικά γεγονότα και ειδήσεις θα σοκάρουν την κοινή γνώμη, ενώ ο κλοιός της οικονομίας αναμένεται να γίνεται ολοένα και πιο στενός.  Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού  (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) του 2ου δεκαημέρου, αναμένεται να περάσουν μία πολύ δύσκολη περίοδο δοκιμασιών, αλλά και γεγονότων που φέρνουν το οριστικό κλείσιμο κύκλων προκειμένου να προβούν σε σημαντικές αλλαγές πορείας ζωής.

Νέοι Δυναμικοί Έρωτες

Σημαντική ωστόσο θα σταθεί και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στις 13 Ιουλίου, η οποία και σχηματίζεται στην 19ο48’ του ζωδίου.  Καθώς οδεύουμε στην καρδιά του Ιουλίου, το πάθος, ο ερωτισμός, οι ευκαιρίες για διασκέδαση και καλοπέραση θα προσφέρουν όμορφες στιγμές σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού! Νέες γνωριμίες θα φέρουν νέους έρωτες ενώ το πάθος για ζωή, δημιουργία και χαρά θα είναι έκδηλο.  Τυχεροί θα σταθούν στον έρωτα οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες καθώς και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου!

Ρίσκο και Υπερβολή

Στις 29 Ιουλίου ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει τη όψη αντίθεσης με τον Δία ο οποίος κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο.  Η όψη αυτή χαρίζει τόλμη, θάρρος, δυναμισμό αλλά και μεγάλη υπερβολή η οποία και μπορεί να παρασύρει σε ρίσκα, αλλά και σε συμπεριφορές ακραίες και γεμάτες έπαρση ! Ταύροι Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου σας δίνονται ευκαιρίες που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε με μαεστρία τιθασεύοντας ωστόσο την ασυγκράτητη τόλμη ή και την υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας.

Ποιοι επηρεάζονται πιο έντονα από τον Άρη στο Λέοντα;

Πιο δυναμικές εξελίξεις θα έχουν από τις 11 Ιουνίου έως τις 29 Ιουλίου οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι!  Οι Κριοί και οι Ζυγοί μπορούν να έχουν ευχάριστες διεξόδους και περισσότερη δράση στον έρωτα και στην κοινωνική ζωή. Οι Δίδυμοι και οι Τοξότες αναμένεται να είναι πιο δραστήριοι επικοινωνιακά, με ταξίδια, μετακινήσεις και γνωριμίες. Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι θα βρίσκονται σε μία απαιτητική για τα οικονομικά τους περίοδο!

Δες αναλυτικά τις προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ επιθυμία αποκτά νόημα όταν είμαι σε θέση να τη μετατρέψω σε πράξη
Επόμενο άρθροΚριός Καλοκαίρι 2021 Ερωτικές Προβλέψεις
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ