Widgets Magazine

Αγαπημένοι μου φίλοι, ο τέταρτος μήνας της χρονιάς ανοίγεται μπροστά μας, γεμάτος ελπίδες, όνειρα , σχέδια, φέρνοντας μαζί του τις ευκαιρίες του αλλά και τις προκλήσεις του. Μαζί του φέρνει και το Πάσχα και η επιθυμία για επαναξιολόγηση, συγχώρεση και αγάπη, είναι διάχυτη περισσότερο από κάθε άλλη φορά… Για να δούμε όμως σε ένα γενικότερο πλαίσιο τα αστρολογικά στιγμιότυπα του Απριλίου

Τα φεγγάρια του μήνα πραγματοποιούνται στον Άξονα Κριού (εγώ) και Ζυγού (εμείς) φέρνοντας σημαντικές ανακατατάξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο μήνας λοιπόν είναι ιδιαίτερα σημαντικός αλλά και προκλητικός μπορώ να πω, για τους Κριούς , Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Η μεν Νέα Σελήνη που γίνεται 5/4 στο ζώδιο του Κριού (15η μοίρα) φέρνει το επίπονο κλείσιμο καταστάσεων προκειμένου να γυρίσουμε μία νέα σελίδα στη ζωή μας. Η Πανσέληνος που γίνεται 19/4 στο Ζυγό (29η μοίρα) αιφνιδιάζει και ανατρέπει σχέσεις και συνεργασίες.

Ο Ερμής ως τις 17/4 κινείται αδύναμος στο ζώδιο του Ιχθύ, στις μοίρες ακριβώς που πέρασε φαινομενικά ανάδρομος κατά τον περασμένο μήνα. Ως τα μέσα του μήνα λοιπόν οι επικοινωνίες θα έχουν καθυστερήσεις, αστάθειες, συγχύσεις και θα είναι αδύνατη ο ευέλικτος, σθεναρός και αποδοτικός τρόπος έκφρασης, πρωτοβουλίας και μετάδοσης πληροφοριών. Σίγουρα όμως, θα μπορέσουμε να βάλουμε σε μία τάξη και σειρά κάποιες εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα, κλείνοντας και κάποια κεφάλαια. Την προσοχή σας θέλω να μου δείξετε στις μετακινήσεις σας, στις επικοινωνίες σας και στην κρίση των πληροφοριών που λαμβάνετε κοντά στις 2/4 που ο Ερμής συναντά για μία ακόμα φορά τον Ποσειδώνα. Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου, είστε πιο ευάλωτοι σε επικοινωνιακά λάθη στις αρχές του Απρίλη. Καθώς ο μήνας προχωρά ο Ερμής περνά στον Κριό (στις 17/4) και εκεί παρατηρούμε σταδιακά να αλλάζουν οι σκέψεις μας και να εξομαλύνονται οι επικοινωνίες μας. Δράση, Πρωτοτοβουλία και Δυναμισμός είναι το τρίπτυχο που θα μας οδηγήσει στο δεύτερο μισό του μήνα σε επαφές / μετακινήσεις που θα είναι ικανοποιητικές. Προσοχή μόνο στην παρορμητικότητα του λόγου και στην βιασύνη των μετακινήσεων. Με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού θα  μπορέσετε από τις 17/4 και έπειτα να δείτε σημαντική ανανέωση στις επικοινωνίες σας οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι ιδιαίτερα του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη ως τις 20 του μήνα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και από αυτή την “δυνατή” θέση μπορεί θα προσφέρει απλόχερα τις ευεργεσίες της, ιδιαίτερα στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) και στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι). Αγάπη, Ρομαντισμός, Ζεστασιά στις σχέσεις,  φιλευσπλαχνία, συμπόνια, δημιουργικότητα και καλλιτεχνία είναι έννοιες που θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Η συνάντηση Αφροδίτης – Ποσειδώνα (στις 10/4) μας κάνει να αφήσουμε στην άκρη τις εγωιστικές τάσεις και να δείξουμε άνευ όρων την αγάπη μας … Οι εξιδανικεύσεις όμως κρύβουν τις παγίδες τους για τους μεταβλητούς Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου. Στα οικονομικά πιο κερδισμένοι ως τις 20 του μήνα θα σταθούν οι Λέοντες και οι Υδροχόοι, από εσάς θέλω την προσοχή σας σε σπατάλες όσοι έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Στην συνέχεια η Αφροδίτη θα περάσει σε μία θέση αδύναμη, στον Κριό προσφέροντας μεν τον ενθουσιασμό και την εγρήγορση για θέματα αισθηματικά αλλά και οικονομικά, δεν θα λείψουν όμως και οι απερισκεψίες βιασύνης για αρκετούς. Πιο κερδισμένοι στα αισθηματικά τους θα σταθούν στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο 1ο και αρχές 2ου δεκαημέρου. Στα οικονομικά θα είστε πιο τυχεροί οι Ιχθύες και οι Παρθένοι.

Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, μας ωθεί να μετακινηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να αξιοποιήσουμε γρήγορα σκέψεις, ιδέες και προτάσεις αλλά και να κινητοποιηθούμε πιο ευέλεκτικα / επικοινωνιακά στην καθημερινότητά μας. Οι πρώτες Ανοιξιάτικες εξορμήσεις θα έχουν τώρα την τιμητική τους. Δεν θα λείψει όμως και η νευρικότητα αλλά και οι απότομες εναλλαγές / κυκλοθυμίες που θα προκαλούν ένταση, ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου και του 2ου δεκαημέρου.

Ο Δίας απο το ζώδιο του Τοξότη λίγο πριν γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος (στο τέλος του μήνα), προσφέρει ευκαιρίες που πρέπει άμεσα να αξιολογηθούν, κατευνάζοντας ιδιαίτερα αυτό το μήνα την υπερβολή.

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας από το 3ο δεκαήμερο του Αιγόκερω, πιέζουν, περιορίζουν και δοκιμάζουν ποικιλοτρόπως τις αντοχές των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου. Εσείς είστε και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που αυτό το μήνα έχετε λόγους που δεν σας επιτρέπουν να περάσετε έναν ανέμελο ανοιξιάτικο μήνα. Τα προειδοποιητικά σημάδια που θα σας δώσει ο Απρίλιος στο πέρασμά του, αξιολογήστε τα με σύνεση και προχωρήστε άμεσα σε οριοθετήσεις που θα σας  βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα τις προκλήσεις της εποχής…

 

Όπως κάθε μήνα μπορείτε να δείτε τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας!

 

Κριός Απρίλιος 2019

Ταύρος Απρίλιος 2019

Δίδυμος Απρίλιος 2019

Καρκίνος Απρίλιος 2019

Λέων Απρίλιος 2019

Παρθένος Απρίλιος 2019

Ζυγός Απρίλιος 2019

Σκορπιός Απρίλιος 2019

Τοξότης Απρίλιος 2019

Αιγόκερως Απρίλιος 2019

Υδροχόος Απρίλιος 2019

Ιχθύς Απρίλιος 2019

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΙχθύς Απρίλιος 2019: Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΟι ευκαιρίες και οι προκλήσεις του Απριλίου 2019 για όλα τα ζώδια
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here