Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Τον Απρίλιο είστε ενεργητικοί, αισιόδοξοι, επεκτατικοί, φιλόδοξοι και πιο ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων, σας παρακινεί να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας, να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους, να κινητοποιηθείτε για εκπαιδευτικά / νομικά σχέδια . Όλα αυτά κρίνονται θετικά και είναι φανερό ότι θα είναι και ο βασικός τομέας δραστηριοποίησής σας , τουλάχιστον ως τις 15 του μήνα.  Από τα μέσα του μήνα, η εύνοιά σας κορυφώνεται, όμως αυτή τη φορά αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ο Ερμής (από τις 17/4) μαζί και η Αφροδίτη (από τις 20/4) περνούν στο ζώδιο του Κριού , σταδιακά λοιπόν βελτιώνετε το κλίμα με ανθρώπους που συνδέεστε στενά. Μπορείτε να έχετε πιο εποικοδομητικές επαφές και συνεργασίες, να κερδίσετε συμμάχους να γίνετε πιο αγαπητοί στο περιβάλλον σας. Στον αισθηματικό τομέα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να αναθερμάνετε  το κλίμα σε μία σχέση σας ή ακόμα και για να ξεκινήσετε μία νέα ερωτική σχέση αρκετοί από εσάς.

Προσωπικές προβλέψεις και απαντήσεις στα ερωτήματά σου: Κάλεσε τώρα στο 14724

 

Β’ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ανακατατάξεων και αλλαγών κυρίως σε σχέσεις και σε συνεργασίες σας. Με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στις 5 του μήνα στο ζώδιο του Κριού, αναγκάζεστε να σφίξετε τα δόντια, να κλείσετε οριστικά των κύκλο σχέσεων του παρελθόντος και να προχωρήσετε μπροστά, κάνοντας στην συνέχεια ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα. Δεν παύει ωστόσο η διαδικασία αυτή να μην είναι και τόσο εύκολη στην παρούσα φάση και να αισθάνεστε ένταση.  Στις πρώτες μέρες του μήνα, προσπαθείτε να ανασυντάξετε το πρόγραμμά σας, την εργασία και τα καθήκοντά σας. Ως τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, επιμελείστε την φυσική σας κατάσταση, φροντίζετε θέματα διατροφής / άσκησης και βάζετε σε μία πιο αρμονική ροή την καθημερινότητά σας. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, ο Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, έτσι λοιπόν η δράση σας επικεντρώνεται σε θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, τα ταξίδια, τις γνωριμίες,  πολλοί από εσάς πραγματοποιείται μία μετακίνηση, ενώ είστε αρκετά πιο δραστήριοι , αισιόδοξοι, φιλόδοξοι με τα νέα σχέδια που καταστρώνονται τώρα γύρω σας.

Οι προβλέψεις σου για την φετινή Άνοιξη με 1 SMS: Στείλε ΑΒ4  στο 54754

 

 

Γ’ Δεκαήμερο:  Αρκετά πιεστικός ψυχολογικά  είναι ο Απρίλιος για το δικό σας δεκαήμερο. Οι προκλήσεις και τα προβλήματα δεν λείπουν, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ενώ καλείστε να διαχειριστείτε και πολύ προσωπικές υποθέσεις οι οποίες φαίνεται ότι αυτό το μήνα  σας πιέζουν σημαντικά, αλλά σας δίνουν και σημαντικά μηνύματα για όλα αυτά που θα ακολουθήσουν στην πορεία. Στο ξεκίνημα του μήνα και ιδιαίτερα από τις 7-17 Απριλίου, προσπαθείτε να βάλετε σε ένα καλύτερο πρόγραμμα την εργασία, την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας. Επιμελείστε πολύ περισσότερο ζητήματα που αφορούν την φυσική κατάσταση την δική σας ή οικείων σας την περίοδο από τις 12 ως τις 20 Απριλίου. Σε αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να φροντίσετε και παραπάνω τον εαυτό σας, την διατροφή σας, το σώμα σας, ή να διακόψετε κακές συνήθειες ακολουθώντας έναν πιο συγκροτημένο και αρμονικό τρόπο ζωής.  Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο στις 19/4 και αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις και ανατροπές σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Διατηρήστε αυτό το μήνα την ψυχραιμία σας, αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για περισσότερη χαλάρωση / ξεκούραση αλλά και αναλογισμό … Θυμηθείτε ότι η αναβλητικότητα στις αποφάσεις θα έχει το κόστος της, για το λόγο αυτό φροντίστε να είστε σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσετε άμεσα τις προκλήσεις αυτής της περιόδου. Διέξοδός και ευκαιρία για το δικό σας δεκαήμερο είναι ο Δίας που κινείται στο ζώδιο του Τοξότη … Έτσι λοιπόν παρόλες τις πιέσεις μπορείτε να προσμένετε ευκαιρίες για μετακινήσεις, επαφές, γνωριμίες, προτάσεις, ιδέες που θα αποτελέσουν μία καλή αρχή για να χαμογελάσετε και να βάλετε μπροστά νέα σχέδια.

Για άμεση προσωπική πρόβλεψη χωρίς χρέωση του κινητού ή του σταθερού σου Απόκτησε τα ASTROCOINS σου <<

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΠαρθένος Απρίλιος 2019: Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΣκορπιός Απρίλιος 2019: Μηνιαίες προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here