Widgets Magazine

Μπαίνουμε σε μία περίοδο όπου τα γνωστά επικοινωνιακά «στραβάδια» έρχονται για να ταλαιπωρήσουν την καθημερινότητά μας, αφού ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας ξεκινά την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 21 Φεβρουαρίου 2021. Δεν παύει ωστόσο το διάστημα αυτό, να μας καλεί σε μία αφύπνιση συλλογική αλλά και προσωπική, όπου παρατηρούμε μία σημαντική αναθεώρηση σκέψεων, ιδεών, πιστεύω ή και αποφάσεων.

Τι σημαίνει Ανάδρομος Ερμής

Ο Ερμής είναι πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο της ανθρώπινης σκέψης και επικοινωνίας και έκφρασης, τις επικοινωνίες, τις συμφωνίες, τα ταξίδια, το μεταφορικό μέσο και τις μετακινήσεις μας την εκπαίδευση…. Κάθε 3-4 φορές το χρόνο ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος, καθιστώντας πιο δύσκολες τις συνθήκες για την εύρυθμη ροή των επικοινωνιακών διαδικασιών, καλώντας μας όμως να κατευθύνουμε πιο εσωτερικά τον τρόπο σκέψης μας, κάνοντας έναν απολογισμό ή μία αναθεώρηση , ξεκαθαρίζοντας ή και αξιοποιώντας καταστάσεις που συνδέονται με το παρελθόν.

Τι πρέπει να προσέξω με τον Ερμή ανάδρομο από το ζώδιο του Υδροχόου;

Παρακάτω σου δίνω αναλυτικά μία λίστα με όλα όσα πρέπει να έχεις κατά νου το διάστημα ως και τις 21 Φεβρουαρίου όπου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Υδροχόο:

Προσοχή σε βλάβες ηλεκτρολογικών ή και τεχνολογικών συσκευών.

Αποφεύγουμε σημαντικές αγορές, είναι πολύ πιθανό να βγουν ελλατωματικές, η χρησιμότητά τους να μην μας ικανοποιήσει.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή και πλατφόρμες διαδικτύου θα έχουν τις δυσλειτουργίες τους. Αν το επάγγελμά σου έχει άμεση σχέση με το διαδίκτυο, τα social media, ηλεκτρονικές πλατφόρμες, την online εξυπηρέτηση πελατών, είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα υπάρχουν αναποδιές, καθυστερήσεις και προβλήματα τα οποία θα βγαίνουν στην επιφάνεια και θα κάνουν την εργασία σου πιο δύσκολη αλλά και τους πελάτες σου αρκετά δυσαρεστημένους και εκνευρισμένους! Ωστόσο όλοι μας αυτό το διάστημα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στις ηλεκτρονικές αγορές, στην χρήση e-banking, στο αρχείο του ηλεκτρονικού μας υπολογιστή αλλά και σε κάθε ηλεκρονική εργασία που πρέπει να πραγματοποιήσουμε.

Γνωρίζουμε κάθε φορά όπου ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για την υπογραφή σημαντικού συμφωνητικού ή για μία σημαντική επαγγελματική έναρξη! Αξιολογούμε τα δεδομένα, περιμένουμε ωστόσο από τις 21/2 και έπειτα να προχωρήσουμε σε ξεκάθαρα, σταθερά συμπεράσματα ή και σε υπογραφές.

Οι αποφάσεις που θα παρθούν την περίοδο του Ανάδρομου Ερμή θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα και αυτόν τον παράγοντα είναι σημαντικό να τον υπολογίσουμε. Αποφάσεις οι οποίες είχαν μπλοκαριστεί στο παρελθόν, μπορεί τώρα να έρθουν στο τραπέζι των συζητήσεων για σκέψη και αναθεώρηση.

Οι απροσεξίες θα έχουν την τιμητική τους, αφού το μυαλό θα σεργιανίζει σε πολύπλοκες σκέψεις … Προσέχουμε λοιπόν στην οδήγηση, στις χρήση αιχμηρών αντικειμένων, στις αφηρημάδες την ώρα που περπατάμε, σε πράγματα που μπορεί να ξεχάσουμε (πχ τα κλειδιά του σπιτιού, το θερμοσίφωνο ανοιχτό κλπ)

Οι παρεξηγήσεις στις επικοινωνίες θα δίνουν ρεσιτάλ … Θυμήσου ότι αυτό το διάστημα παρερμηνεύονται τα λόγια, μπορεί να κατανοήσουμε μία πληροφορία διαφορετικά από ότι μας δίνεται ενώ συχνό φαινόμενο θα είναι ότι θα λέμε τα ίδια λόγια με διαφορετικές λέξεις, γεγονός που θα προκαλεί εντάσεις και καβγάδες ….

Αναμένουμε καθυστερήσεις σε έγγραφα, αποφάσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, αξιοποιήστε την αρετή της υπομονής!

Ο Ανάδρομος Ερμής και οι εξελίξεις των Ζωδίων

Ο Ερμής θα κινηθεί ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου από την 26η -11η μοίρα, επηράζοντας πολύ περισσότερο τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 3ου αλλά πολύ παραπάνω του 2ου δεκαημέρου. Όλοι μας με κάποιο τρόπο ωστόσο θα δεχθούμε την επιρροή του σε κάποιο τομέα της ζωής μας.

 

Προοπτικές Αισθηματικής Επανασύνδεσης: Λέοντες, Υδροχόοι, Ζυγοί 2ου και 3ου δεκαημέρου

Επαφές με άτομα του παρελθόντος: Κριοί, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες του 2ου και 3ου δεκαημέρου

Προσοχή σε αγορές και οικονομικές καθυστερήσεις: Καρκίνοι – Αιγόκεροι 2ου και 3ου δεκαημέρου

Προσοχή σε επαγγελματικές απροσεξίες: Ταύροι και Παρθένοι του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

 

Προβλέψεις για το ζώδιο σου

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here