Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου αλλά και του Οκτωβρίου και τώρα είναι που ξεκινούν και οι επικοινωνιακές ατασθαλίες,  τα μπερδέματα, οι  καθυστερήσεις,  οι δεύτερες σκέψεις αλλά και αναμόχλευση καταστάσεων του παρελθόντος που θα μας βυθίσουν σε δεύτερες σκέψεις ή ακόμα και σε δεύτερες ευκαιρίες….

Ο Ερμής, ο πλανήτης που αντιπροσωπεύει τον τρόπο σκέψης, έκφρασης, επικοινωνίας, τα ταξίδια , τις συμφωνίες  ή και τις μετακινήσεις μας,  θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 14 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2020. Για το διάστημα 14-28 Οκτωβρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος   στο ζώδιο του Σκορπιού και σε αυτό το άρθρο θα επικεντρωθούμε κυρίως στην επιρροή που θα δεχθούμε από αυτή την θέση του. .  Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος σε 3-4 χρονικά διαστήματα κάθε έτους, για το λόγο αυτό δεν χρειάζεται να μας πιάνει φόβος ή να διακόπτουμε τα προγράμματά  μας, αρκεί να λειτουργούμε αρκετά πιο προσεχτικά σε κάθε είδους επικοινωνιακή δραστηριότητα.   Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας, αναμένεται να είναι στάσιμο, ασταθές, ή και εμποδισμένο/ μπλοκαρισμένο ή και προβληματικό κάποιες φορές,   για την εύρυθμη εξέλιξη υποθέσεων που συνδέονται με τον πλανήτη Ερμή δηλαδή : για συμφωνίες , έγγραφα, συναντήσεις, διαπραγματεύσεις, ραντεβού, μεταφορικό μέσο, συγκοινωνίες, σκέψεις, ιδέες, προτάσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, τηλεπικοινωνίες.

Με τον ανάδρομο Ερμή στο Σκορπιό, από πρακτικής πλευράς θα μας δυσκολέψουν περισσότερο ζητήματα που συνδέονται με το χρήμα και τις υποχρεώσεις μας προς τρίτους (δάνεια, τράπεζες, μισθώματα κλπ). Από ψυχολογικής πλευράς, το διάστημα αυτό θα βγουν στην επιφάνεια φόβοι, μυστικά, πάθη, λάθη, έμμονες σκέψεις  που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν.   Δεν θα λείψουν και οι αποκαλύψεις μυστικών του παρελθόντος, το «χαλασμένο τηλέφωνο» πληροφοριών ή και κουτσομπολιών,  η ανάγκη να διεισδύσουμε εκεί που δεν μας αφορά, παραβιάζοντας την ιδιωτική ζωή ανθρώπων. Σίγουρα ωστόσο η ανάγκη για εσωστρέφεια θα είναι αναγκαία, το αίσθημα μοναξιάς διάχυτο , ενώ η καχυποψία, η επιφυλακτικότητα και οι δεύτερες σκέψεις θα μας κάνουν αρκετά «μαγκωμένους» στις επικοινωνίες μας.   Λεκτικές κόντρες που θα αφορούν την υπεράσπιση συμφερόντων ή ακόμα και κατάρριψη ευθυνών και καταστάσεις παρελθοντικές θα οδηγήσουν αρκετές ανθρώπινες σχέσεις στα άκρα.

 Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό:  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο, η επιρροή του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού  θα είναι αισθητή σε όλους μας.  Πιο έντονα όμως θα βιώσουν τις ημέρες που ακολουθούν  οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι που έχουν ως κυβερνήτης του ζωδίου τους τον Ερμή είναι αναμενόμενο ότι της περιόδους της ανάδρομης πορείας τους αισθάνονται ακόμα πιο έντονα την επιρροή του.

Υπόθεση Ερωτική Επανασύνδεση: Αφορά κυρίως τους  Ταύρους , Σκορπιούς, Καρκίνους που έχουν γεννηθεί στο 1ο και 2ο Δεκαήμερο.  Ευκαιρίες όμως θα δοθούν και σε όσους έχουν Ωροσκόπο,  Αφροδίτη, ή ακμή 1ου , 5ου, 7ου στα παραπάνω ζώδια ανάμεσα σε 11-0 μοίρα.

Τι πρέπει να προσέξουμε το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στον Σκορπιό

 • Καθυστερούμε την υπογραφή σημαντικών συμφωνητικών .  Λέγοντας συμφωνίες εννοούμε έγγραφες ή λεκτικές συναινέσεις κάθε είδους. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, είναι σημαντικό να εξετάσουμε με καθαρό μυαλό όλους τους όρους της συμφωνίας. Σημαντικό είναι όμως να είμαστε και προετοιμασμένοι ότι η συμφωνία , μπορεί να αποδειχθεί μη συμφέρουσα  ή να έχει ασταθή / ασυνεπή / αργή εξέλιξη.
 • Δείχνουμε προσοχή στις οικονομικές συνδιαλλαγές και στις υποχρεώσεις μας.  Δεν είναι τώρα το ιδανικό διάστημα για να πάρουμε  ένα δάνειο, ή για να κάνουμε  μία αγοραπωλησία ή μία μίσθωση.  Αποφεύγουμε τα οικονομικά ρίσκα κάθε είδους.
 • Αφήνουμε για τον επόμενο μήνα την λήψη σημαντικών αποφάσεων, υπάρχει ο κίνδυνος οι αποφάσεις αυτές να αναθεωρηθούν λίγο αργότερα. Με τον Ερμή από αυτή την θέση, πολλές σκέψεις μας οδηγούν από πείσμα και γινάτι σε αποφάσεις που εντέλει δεν είναι ωφέλιμες.
 • Αποφεύγουμε τις αγορές ηλεκτρολογικών / τεχνολογικών ειδών ή ακόμα και αυτοκινήτου, είμαστε όμως και πιο προσεχτικοί ή και συγκρατημένοι σε όλες τις αγορές μας, γιατί πιθανότατα μπορεί να αποδειχθούν ελαττωματικές ή και άσκοπες.
 • Δείχνουμε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις μας, στην οδήγηση, στην χρήση αιχμηρών αντικειμένων …
 • Συγκρατούμε τον σκληρό λόγο στις συζητήσεις μας αυτό το διάστημα, ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που αγαπάμε, γιατί ο λόγος όχι μόνο θα είναι αιχμηρός, αλλά θα προκαλέσει και πληγές για καταστάσεις του χτες.
 • Απέχουμε από πηγαδάκια κουτσομπολιών γιατί θα βρεθούμε μπλεγμένοι,  ακόμα και αν παραμείνουμε  μόνο ακροατές
 • Η κλίμακα του άγχους θα είναι αρκετά ανεβασμένη και η βασική αιτία θα είναι η αδυναμία ελέγχου / διαχείρισης των αρνητικών σκέψεων.

Πώς μπορούμε να περάσουμε πιο ήρεμες τις ημέρες  του Ανάδρομου Ερμή ;

 • Παίρνουμε μολύβι και χαρτί (ή το organizer μας) και φροντίζουμε να επιμεληθούμε πιο συγκροτημένα το πρόγραμμά μας. Δεν φορτώνουμε τις ημέρες μας με πολλές δραστηριότητες υπερεκτιμώντας τις δυνατότητές μας. Φροντίζουμε να αφοσιωθούμε και να επικεντρωθούμε πρώτα στα σημαντικά και στα άκρως απαραίτητα.  Για να διαχειριστούμε καλύτερα το χρόνο μας  και να αποφύγουμε την ασυνέπεια (την δική μας ή των άλλων),  ας δώσουμε περισσότερα χρονικά περιθώρια για την ολοκλήρωση ενός έργου / δραστηριότητας,  όμως ας έχουμε κατά νού και κάποια εναλλακτική.
 • Φροντίζουμε να διατηρήσουμε ασφαλή το αρχείο μας – ιδιαίτερα αν είναι ηλεκτρονικό-
 • Ελέγχουμε το αυτοκίνητό μας και δεν παραμελούμε τις τυχόν δυσλειτουργικότητές του.
 • Πριν φύγουμε από το σπίτι βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε κλείσει τις ηλεκτρολογικές συσκευές , ή και το θερμοσίφωνα και ότι δεν έχουμε «ξεχάσει» πολύτιμα πράγματα που μας είναι απαραίτητα (πχ κλειδιά, πορτοφόλι, έγγραφα).
 • Μεριμνούμε για την ασφάλεια του χώρου (ή του αυτοκινήτου) και των προσωπικών αντικειμένων.
 • Αποφεύγουμε την ενασχόλησή μας με πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα (για παράδειγμα, μιλώ στο κινητό και κόβω με το μαχαίρι σαλάτα, ή οδηγώ και μιλώ στο κινητό)
 • Διατηρούμε τον αυτοέλεγχο μας ή ακόμα και κάποιες αποστάσεις ασφαλείας στις επικοινωνίες που εντέλει θα οδηγούνται σε ένα έντονο / συναισθηματικό «ξέβρασμα» απωθημένων του παρελθόντος. Κρατάμε κατά νου ότι τα λόγια που θα ειπωθούν αυτό το διάστημα θα είναι «καταπέλτης»
 • Αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο για σκέψη, περισυλλογή, αναθεώρηση και απολογισμό.
 • Καταγράφουμε αυτό το διάστημα τις σκέψεις μας, οι οποίες μπορεί να είναι αρκετά αρνητικές ή να επιβαρύνουν την ψυχολογία μας. Η καταγραφή τους θα μας βοηθήσει στον εντοπισμό, στην αναγνώρισή τους και στην εύρεση της πηγής τους, γεγονός που θα μας βοηθήσει εντέλει στην κάθαρση μας από κάθε τι αρνητικό.
 • Ακούμε την φωνή της διαίσθησής μας που μας δίνει σημαντικά μηνύματα
 • Αξιοποιούμε το διάστημα αυτό για την επίλυση ή και αποκατάσταση  καταστάσεων ή εκκρεμοτήτων του παρελθόντος.

Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου;

Μάθε αναλυτικά πώς θα επηρεάσει η ανάδρομη πορεία του Ερμή το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου!

1ΚΡΙΟΣ

Κατά την διάρκεια της ανάδρομης πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού είναι σημαντικό να δείξετε προσοχή στις οικονομικές συναλλαγές, στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, ενώ θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι δεν είναι για εσάς το κατάλληλο διάστημα για να δεσμευτείτε με μία νέα οικονομική υποχρέωση.  Γραφειοκρατικά ζητήματα θα προκαλέσουν αυτό το διάστημα τον πονοκέφαλό τους, διατηρήστε την προσοχή σας σε υπογραφές. Μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας προς τρίτους (τράπεζες, εφορίες κλπ).  Σε ψυχολογικό υπόβαθρο ο Ερμής ανάδρομος από τα Σκορπιό βγάζει στην επιφάνεια τις πιο σκοτεινές σκέψεις και τους φόβους σας, όπου τώρα καλείστε να διαχειριστείτε. Αποφύγετε την επιμονή και το πείσμα για καταστάσεις του παρελθόντος.

2ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας έτσι λοιπόν το διάστημα αυτό,  βρίσκεστε σε μία διαδικασία αναλογισμού στον τομέα των σχέσεών σας. Ανακαλύπτετε λάθη, αδυναμίες, επιθυμίες που έμειναν στη μέση και κάνετε τον εσωτερικό σας απολογισμό. Δεν λείπει και η ασυμφωνία με το περιβάλλον σας όπου πολλές φορές αισθάνεστε ότι μιλάτε άλλη γλώσσα.  Αρκετοί από εσάς ωστόσο, σε αυτό το διάστημα θα καταφέρετε να έχετε και μία επανασύνδεση με ένα άτομο που ήταν σταθερά στη ζωή σας στο παρελθόν (ιδιαίτερα όσοι γεννηθήκατε στο 1ο και 2ο δεκαήμερο)

3ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος προκαλώντας «χάος» στην καθημερινότητά σας,  στο πρόγραμμα και στις εργασίες σας.  Κάποιες δουλειές σας πηγαίνουν πίσω, άλλες αναβάλλονται, πολλές στιγμές όμως θα είστε και εσείς οι ίδιοι ασυνεπείς σε όλα όσα έχετε αναλάβει.  Φροντίστε να κάνετε μία καλή επιμέλεια του χρόνου σας, προκειμένου να αποφύγετε τη νευρικότητα των ημερών. Η κλίμακα του άγχους σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη.

4ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε σε μία περίοδο που επαναπροσδιορίζετε ζητήματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, την χαρά, την ανεμελιά ή ακόμα και τις επιθυμίες σας. Αρκετοί αναλογίζεστε αυτό το διάστημα πως τα δεδομένα γύρω σας δεν σας επαρκούν για να νιώσετε ανάλαφροι, ερωτευμένοι, ικανοποιημένοι … Κάποιες φάσεις μοναξιάς ή και καχυποψίας είναι υπαρκτές με αυτή την αναδρομή. Ωστόσο, δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για μία ερωτική επανασύνδεση και μάλιστα αρκετοί από εσάς θα δώσετε μία ακόμα ευκαιρία σε μία σχέση που οι ρίζες της ανήκουν στο παρελθόν ή έχει αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή της ψυχής σας.  Οι γονείς είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιες διαφωνίες με τα παιδιά σας.

5ΛΕΩΝ

Σε περίοδο νοσταλγίας και εσωτερικού συναισθηματικού απολογισμού σας βρίσκει αυτή την φορά η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού.  Έρχονται αναμνήσεις στο μυαλό σας από παλαιότερα χρόνια, οι θύμησες σας κάνουν να κλείνεστε για λίγο στον εαυτό σας και να έχετε την ανάγκη να αποστασιοποιηθείτε από όλους και από όλα.  Σε αρκετούς από εσάς τους Λέοντες μπορεί ενδόμυχα να βγαίνει στην επιφάνεια ο φόβος σας, να μην ζήσετε ξανά καταστάσεις που είχαν συμβεί στο παρελθόν σας . Αυτό είναι ακριβώς και το σημείο που πρέπει να εργαστείτε αυτό τον καιρό.  Σε ένα γενικότερο πλαίσιο δεν θα λείψουν αυτό το διάστημα οι αναποδιές στο σπίτι, προσοχή στις συσκευές για να μην γίνει κάποια ζημιά.  Οι οικογενειακές σχέσεις έχουν τις ασυμφωνίες τους με προβλήματα του χτες να επανέρχονται προκειμένου να τα διαχειριστείτε.

6ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος  και η  επιρροή του θα είναι αισθητή στις επικοινωνίες σας, στις μετακινήσεις αλλά και στον τρόπο σκέψης σας όπου αυτό τον καιρό μπορεί να χαρακτηριστεί πιο επίμονος και με περισσότερο πείσμα. Δείξτε προσοχή στην οδήγηση, στο μεταφορικό μέσο, στις συμφωνίες (αποφύγετε σημαντικές υπογραφές),  μην είστε άτσαλοι ή υπερεκτιμάτε τις δυνατότητές σας στις κινήσεις σας.  Επιπλέον βάλτε νερό στο κρασί σας σε συζητήσεις με αδέρφια ή και με γείτονες.  Χαρακτηριστικό των ημερών θα είναι οι μικροί εκνευρισμοί, τη μία γιατί δεν βρίσκεται το κινητό σας, την άλλη γιατί ξεχάσατε από αφηρημάδα τα κλειδιά σας, την άλλη γιατί μπορεί να κόλλησε το laptop σας.  Διατηρήστε λοιπόν την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Δεν θα λείψουν οι επαφές, οι επικοινωνίες, οι συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος σας.

7ΖΥΓΟΣ

Μπαίνετε σε μία περίοδο αστάθειας και καθυστέρησης για τα οικονομικά σας, όπου πολλά από αυτά που σχεδιάζετε ή περιμένετε πηγαίνουν σε ρυθμούς χελώνας.   Κάποια χρήματα καθυστερούν να έρθουν στα χέρια σας,  κάποιες υπογραφές οικονομικών συμφωνητικών θα πρέπει να αποφευχθούν γιατί κρύβουν παγίδες , δεν λείπουν όμως και οι ζημιές αυτή την περίοδο που σας καλούν να ξοδέψετε κάποια παραπάνω χρήματα. Λέγοντας ζημιές μπορεί να χαλάσει κάποια συσκευή και να πρέπει να την αντικαταστήσετε. Καλό θα ήταν να δείξετε προσοχή και  στις αγορές σας, γιατί μπορεί να αποδειχθούν ελαττωματικές.  Σε ψυχολογικό υπόβαθρο, οι αρνητικές σας σκέψεις για ζητήματα του χτες που δεν έχουν ξεπεραστεί, ευθύνονται αυτό το διάστημα για την έλλειψη αυτοπεποίθησης αλλά και για τις ανασφάλειες που είναι αρκετά πιο έκδηλες.

8ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας από τις 14-28 Οκτωβρίου, φυσικά αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να σας τρομάζει, απεναντίας μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτή την περίοδο, για να κλείσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος αλλά και για να κάνετε έναν καλό εσωτερικό απολογισμό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από βαρίδια που κουβαλούσατε στην πλάτη σας.  Δεν θα λείπουν αυτό το διάστημα ωστόσο και οι παρεξηγήσεις με το περιβάλλον σας, τα λόγια σας θα παρεξηγούνται, όμως ίσως και εσείς από την πλευρά σας μπορεί να γίνεστε πιο αδιάκριτοι με το περιβάλλοντος προσπαθώντας να λύσετε γρίφους που στην ουσία δεν θα σας αφορούν. Επίμονοι θα είστε όπως πάντα στις απόψεις σας φροντίστε να μην δημιουργήσετε αντιπάθειες ή και καβγαδάκια.  Προβλήματα στις επικοινωνίες και αναποδιές στην καθημερινότητα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η επαφή σας με άτομα του παρελθόντος έχει κάτι σημαντικό να σας δώσει …

 

9ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή από το Σκορπιό θα νιώσετε πιο μοναχικοί, αρκετές στιγμές όμως θα επιδιώξετε και εσείς οι ίδιοι την αποστασιοποίηση σας από ανθρώπους και καταστάσεις, είτε γιατί θα νιώθετε κουρασμένοι, είτε και αρκετά απογοητευμένοι από στάσεις και συμπεριφορές. Το έντονο παρασκήνιο δεν θα λείπει ενώ αρκετοί από εσάς θα ανακαλύψετε τώρα πληροφορίες που αγνοούσατε.  Δείξτε παραπάνω προσοχή ποιους εμπιστεύεστε (ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας). Ασυνείδητες σκέψεις, φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και οφείλονται σε μνήμες του χτες που δύσκολα μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι σας άφησαν ανεξίτηλα σημάδια.

10ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα είναι η στιγμή να βγάλετε από το ντουλάπι των αναμνήσεων τις επιθυμίες που αφήσατε στη μέση, φροντίζοντας να κάνετε τα βήματα για να τις κάνετε πραγματικότητα. Με τον Ερμή ανάδρομο από τον Σκορπιό σκέφτεστε εκ νέου τις προσδοκίες που έχετε για τη ζωή αλλά παίρνετε και σημαντικές αποφάσεις για τη πορεία σας.  Αρκετές στιγμές θα δημιουργούνται συγχύσεις και εντάσεις στο κοινωνικό σας περιβάλλον ενώ δεν θα λείψουν και οι ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς.  Αρκετοί από εσάς ωστόσο θα αναθερμάνετε και μία φιλική σχέση, θα έχετε επανένωση με μία ομάδα / σύλλογο, θα δείτε πρόσωπα του κοινωνικού περιβάλλοντος που είχατε καιρό να συναντήσετε.

11ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα που ανοίγεται μπροστά σας τα επαγγελματικά σας εξελίσσονται σε ρυθμούς χελώνας . Το γεγονός αυτό σας προκαλεί ανησυχία αλλά σας κάνει και να πεισμώνετε παραπάνω, ενώ δεν θα λείψουν από την πλευρά σας και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις.  Φροντίστε να κρατήσετε μία πιο ήρεμη  και μετριοπαθή στάση αυτό το διάστημα στις επαγγελματικές σας επαφές. Αποφύγετε τα μεγάλα επαγγελματικά άλματα ή τα νέα ξεκινήματα που αφορούν την καριέρα σας. Η περίοδος αυτή σας ευνοεί να κλείσετε υποθέσεις και εκκρεμότητες προκειμένου να καθαρίσετε το τοπίο για να κάνετε στην πορεία μία νέα αρχή.  Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε κουτσομπολιά, λόγια, παρασκήνια που συνδέονται με τα επαγγελματικά σας.

12ΙΧΘΥΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από το ζώδιο του Σκορπιού εντέλει θα αποδειχθεί θετική για εσάς αγαπητοί Ιχθύες.  Αναθεωρείτε καταστάσεις, φιλοσοφείτε τη ζωή σύμφωνα με τις εμπειρίες που έχετε αποκομίσει ως τώρα, ενώ δεν λείπουν οι ειδήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα από μακριά, με θείους, θείες, ξαδέρφια …  Οι τομείς που είναι κάπως πιο φρεναρισμένοι και θέλουν την προσοχή σας είναι τα έγγραφα , τα νομικά συμφωνητικά (αποφύγετε υπογραφές). Όσοι είστε φοιτητές δείξτε παραπάνω επιμέλεια και προσοχή στις σπουδές σας αποφεύγοντας απροσεξίες. Όσοι ετοιμάζεστε για ένα μακρινό ταξίδι , οργανώνεστε με λεπτομέρεια όλες τις παραμέτρους.

Προηγούμενο άρθροΤα Ζώδια της Εβδομάδας 5-11 Οκτωβρίου 2020
Επόμενο άρθροΤρόποι Επίλυσης Συγκρούσεων
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ