Ο Ερμής ξεκινά τις γνωστές “ατασθαλίες” του, γυρνώντας φαινομενικά ανάδρομος αυτή την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στο ζώδιο της πτώση του, τον Ιχθύ (και πιο συγκεκριμένα από την 12η μοίρα του). Στις 4 Μαρτίου θα περάσει ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου ενώ στις 10 Μαρτίου θα ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία του, όπου σταδιακά θα οδηγηθούμε στην αποκατάσταση των επικοινωνιακών δραστηριοτήτων μας. Σημαντικό όμως είναι να γνωρίζουμε ότι και σε όλη την διάρκεια του Μαρτίου, ο Ερμής θα είναι σε σκιά, δεδομένου αυτού θα χρειαστούμε το χρόνο μας μέχρι να οδηγηθούμε στην αποκατάσταση και εύρυθμη ροή των επικοινωνιακών ζητημάτων. Είναι άξιο να τονιστεί εδώ, ότι όσοι έχετε γεννηθεί με Ανάδρομο Ερμή, διαπιστώνετε ότι τα διαστήματα του έτους όπου ο πλανήτης κινείται φαινομενικά ανάδρομος είναι οι περίοδοι του έτους, που μπορείτε να δείτε περισσότερες εξελίξεις σε προσωπικά ζητήματα που συνδέονται με τον συγκεκριμένο πλανήτη (πχ επικοινωνίες, έγγραφα, αποφάσεις), ενώ δεν βιώνεται με την ίδια δυσκολία τις προκλήσεις ή αλλιώς τα εμπόδια της Αναδρομής του Πλανήτη.

Τι να προσέξω την περίοδο της Αναδρομής του Ερμή 17 Φεβρουαρίου έως 10 Μαρτίου;

Αρχικά να σας τονίσω ότι πιο δύσκολη ή αλλιώς και προβληματική για τις επικοινωνιακές μας δραστηριότητες κρίνεται η περίοδος που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της πτώση του, δηλαδή το διάστημα από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου. Τι πρέπει όμως να προσέξουμε το διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας:

Τίποτα δεν είναι ακριβώς όπως φαίνεται: Άλλα λέω και άλλα κάνω πώς να σου το πω … Ακριβώς αυτή θα είναι η κυρίαρχη τάση αυτής της εποχής, όπου το μυαλό θα είναι κάπως πιο θολωμένο και συγχυσμένο. Οι σκέψεις φιλτράρονται από το συναίσθημα και η λογική πολλές φορές μπορεί να απέχει, δεδομένου αυτού μπορεί να παρασυρόματε από κρίσεις που δεν είναι απόλυτα σωστές. Δεν λείπουν λοιπόν οι αυταπάτες και οι λανθασμένες εκτιμήσεις που θα προκαλέσουν διαψεύσεις. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε τα μεγάλα λόγια, σημαντικές δεσμεύσεις, σπουδαίες δηλώσεις, που λίγο αργότερα θα αναθεωρηθούν.

Καθυστέρησε σημαντικές αποφάσεις για αργότερα: Το διάστημα αυτό δεν κρίνεται ιδανικό για να παρθούν σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον, αφενός γιατί η κρίση θα είναι θολή, αφετέρου πολλές από τις σκέψεις ή τα σχέδια αυτής της περιόδου, θα μετανοηθούν στην πορεία. Αρκετές στιγμές αυτή την περίοδο, μπορεί να νιώσεις ότι είσαι διχασμένος, μπερδεμένος, δεν είσαι αρκετά σίγουρος για αυτό που θέλεις να ακολουθήσεις, ή μπορεί και το παρελθόν να σου δημιουργεί προσκόλληση και να μη σου επιτρέπει να πας ένα βήμα παρακάτω.

Προσοχή σε Έγγραφα και Συμφωνίες: Σε πρακτικό επίπεδο, είναι χρήσιμο αυτό το διάστημα να καθυστερήσουμε την υπογραφή σημαντικών εγγράφων / συμφωνητικών, αφενός γιατί πολλοί από τους όρους μπορεί να αναθεωρηθούν, ή να μην είναι εφικτό να τηρηθούν ή γενικότερα θα υπάρχει αργή εξέλιξη της όποιας συμφωνίας. Καθυστερήσεις, συγχύσεις, ή και λανθασμένες πληροφορίες σε έγγραφα θα δημιουργήσουν αποδιοργάνωση.

Οικονομικές Ατασθαλίες: Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξουμε αυτό το διάστημα στην διαχείριση των οικονομικών μας, πιο συγκεκριμένα δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να δεσμευτούμε με ένα νέο δάνειο, ή να κάνουμε μία σημαντική αγοραπωλησία. Επιπλέον, προσοχή χρειάζεται να δείξουμε στην χρήση ηλεκτρονικών πληρωμών. Κρούσματα κλοπών θα προκαλέσουν χάος.

Άσκοπες – Περιττές ή και Ελαττωματικές Αγορές: Η περίοδος δεν είναι η ιδανική για να κάνεις μία σημαντική αγορά, ιδιαίτερα σε κινητό, υπολογιστή, ηλεκτρονική συσκευή , αυτοκίνητο ή μηχανάκι. Αλλά ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές αγορές μπορεί να παρασυρθείς και να αγοράσεις κάτι που δεν θα σου είναι χρήσιμο ή που μπορεί να αποδειχθεί ελαττωματικό.

Αναβολές – Καθυστερήσεις – Ασυνέπεια: Το διάστημα αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο να τηρηθεί το πρόγραμμα ή το χρονοδιάγραμμα τόσο στις απλές καθημερινές μας δραστηριότητες, όσο και στα πιο σημαντικά επαγγελματικά μας έργα. Το ημερήσιο πρόγραμμα σου, θα έχει καθυστερήσεις, αναβολές, ο χρόνος δεν θα σου φτάνει για να ολοκληρώσεις όλα όσα έχεις αναλάβει, ενώ αρκετές στιγμές θα μένουν στην μέση όλα όσα έχεις αναλάβει. Η τήρηση των ραντεβού θα είναι δύσκολη, είτε γιατί θα υπάρχει αμέλεια, είτε επειδή θα δημιουργούνται επικοινωνιακά ευτράπελα ( πχ κίνηση στους δρόμους).

Λάθη απροσεξίας Βλάβες και ζημιές : Ιδιαίτερα την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στους Ιχθείς, χαρακτηριστικά θα είναι τα λάθη απροσεξίας και έλλειψης συγκέντρωσης. Προσοχή σε ατυχήματα στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο και στην συντήρησή του, αλλά και στη χρήση αιχμηρών αντικειμένων. Οι ζημιές σε ηλεκτρονικές συσκευές ή και τα υδραυλικά προβλήματα θα αποσυντονίσουν αλλά και θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις και στα πιο απλά καθημερινά πράγματα πχ να μην ξεχάσεις να κλειδώσεις το σπίτι ή το αυτοκίνητο, να μην χάσεις τα κλειδιά σου, να μην ξεχάσεις το κινητό σου ή ακόμα και να μην στείλεις ένα μήνυμα στον λάθος άνθρωπο! Βλάβες σε ηλεκτρονικές συσκευές ή και στο αυτοκίνητο είναι πολύ πιθανό να προκαλέσουν σύγχυση.

Ζάλη του Μυαλού: Αρκετές στιγμές θα νιώθεις αυτό το διάστημα σαν να έχεις πιει ένα πολύ βαρύ κοκτέιλ το οποίο και σου έχει δημιουργήσει ζάλη. Το μυαλό δεν θα συγκεντρώνεται εύκολα, θα επιστρέφει σε νοσταλγικές σκέψεις του παρελθόντος, ενώ ασυνείδητες σκέψεις θα βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, προκειμένου να τις αναγνωρίσεις και να εργαστείς πάνω σε αυτές.

Με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Το διάστημα αυτό θα σου είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνενοηθείς με το περιβάλλον σου… Άλλα θα σκέφτεσαι, άλλα θα λες, άλλα θα κατανοούν, άλλα θα αντιλαμβάνεσαι ενώ οι λεκτικές παρεξηγήσεις θα δίνουν και θα παίρνουν, προκαλώντας συνάμα ένα κύμα ευσυγκινησίας αφού χαρακτηριστική η τάση θα είναι να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Χαρακτηριστικές αυτή την περίοδο θα είναι και οι αποκαλύψεις μυστικών, για αυτό φύλλαξε καλύτερα όλα όσα δεν θες να βγουν στην επιφάνεια.

Υπόθεση επανασύνδεση: Φιλίες και Έρωτες από το παρελθόν κάνουν τώρα την επανεμφάνισή τους αγγίζοντας μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου. Μην υπερεκτιμάς όμως αυτό το διάστημα ανθρώπους, σχέσεις ή και συναισθήματα και θυμήσου όπως σου είπα και παραπάνω ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από τον Ανάδρομο Ερμή 17/2-10/3;

Η επιρροή του ανάδρομου Ερμή θα είναι αισθητή σε όλους μας, ωστόσο ως τις 4 Μαρτίου πιο έκδηλη θα είναι η επιρροή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Σε αυτό το διάστημα μία ερωτική επανασύνδεση μπορούν να έχουν οι Παρθένοι, οι Ιχθύες αλλά και οι Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου. Επαφές και εικοινωνίες με το παρελθόν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Αιγόκεροι του 1ου και 2ου δεκαημέρου.

Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στην 29η και 28η μοίρα του Υδροχόου. Επηρεάζονται περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Μία ερωτική επανασύνδεση μπορούν να προσμένουν οι Λέοντες, Υδροχόοι και οι Ζυγοί του 3ου δεκαημέρου. Επαφές με άτομα του Παρελθόντος θα έχουν οι Κριοί – Ζυγοί – Δίδυμοι – Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

Οι Τάσεις των Ζωδίων

1Κριός

Ως τις 4 Μαρτίου βρίσκεσαι σε μία περίοδο ενδοσκόπησης, αναπόλησης και νοσταλγίας ζητημάτων του παρελθόντος. Ασυνείδητες σκέψεις, φόβοι και ανασφάλειες βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ενώ είναι πολύ πιθανό να αναγνωρίζεις σφάλματα του χτες. Είναι μία καλή περίοδος για να συγχωρέσεις ανθρώπους του παρελθόντος. Μυστικά, ψέματα, αποκαλύψεις και παρασκήνιο επιβαρρύνουν την καθημερινότητά σου και σε κάνουν να βρίσκεσαι τώρα σε σύγχυση. Προσοχή στην επαγγελματική σου δράση. Από τις 4-10 Μαρτίου είναι μία περίοδος που βγαίνον στην επιφάνεια επιθυμίες του παρελθόντος που έμειναν στην μέση. Άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος που είχες να ακούσεις ή να δεις καιρό επανέρχονται τώρα στη ζωή σου.. Παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

2Ταύρος

Ως τις 4 Μαρτίου όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ, βγαίνουν από το ντουλάπι των αναμνήσεων σκέψεις, επιθυμίες, προσδοκίες του χτες. Επαφές με άτομα του φιλικού περιβάλλοντος, σου θυμίζουν κάτι από το χτες. Παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις σε κοινωνικούς ή συλλογικούς χώρους είναι μέσα στο μενού των ημερών. Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου, ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Υδροχόου εμποδίζει την εύρυθμη ροή των επαγγελματικών σου. Απόφυγε σημαντικές επαφές ή και συμφωνίες, δείξε προσοχή στις επαγγελματικές επικοινωνίες και να αναμένεις ότι το διάστημα αυτό θα έχει αρκετές καθυστερήσεις αλλά και εμπόδια για την πορεία των επαγγελματικών σου στόχων.

3Δίδυμος

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ, προκαλώντας ένα κύμα ασυνενοησίας, καθυστερήσεων, αναβολών και μπερδεμάτων σε ζητήματα που αφορούν τη καριέρα σου! Δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για νεά , σημαντικά μεγάλα βήματα στα επαγγελματικά σου, ενώ χρήσιμο είναι να διαφυλλάξεις το όνομά σου για να μην εκτεθείς μέσα από συζητήσεις ή επαφές που θα έχεις σε αυτό τον τομέα. Από τις 4-10 Μαρτίου, με τον Ερμή ανάδρομο από το φιλικό για σένα ζώδιο του Υδροχόου, φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τη ζωή, παίρνοντας ως παράδειγμα εμπειρίες του παρελθόντος. Δείξε προσοχή στον προγραμματισμό ταξιδιών, σε νομικά έγγραφα αλλά και σε εκπαιδευτικά ζητήματα.

4Καρκίνος

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ και εσύ θα βρίσκεσαι σε μία περίοδο αναθεώρησης σχεδίων, συχνά όμως μπορεί η σκέψη σου να γίνεται παραπάνω πιο συναισθηματική από ότι πρέπει γεγονός που θα εντείνει την απαισιοδοξία σου. Σκέψεις, επαφές, επικοινωνίες έχουν άρωμα παρελθόντος, είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο που είχες καιρό να δεις (που έλειπε στο εξωτερικό, ή κάποιο θείο / θεία / ξαδέρφη). Προσοχή σε τεχνολογικές συσκευές, σε εκπαιδευτικά ή νομικά ζητήματα. Αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις, καλό είναι να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό. Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου να αναμένεις καθυστερήσεις / αναβολές στα οικονομικά σου! Μην αμελήσεις την πληρωμή λογαριασμών, δείξε προσοχή στις οικονομικές συνδυαλλαγές και μην δεσμεύεσαι με δάνεια / υποχρεώσεις γιατί η διεκπαιρέωση τους θα σου είναι δύσκολη.

5Λέων

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ, βγάζοντας στην επιφάνεια ασυνείδητες σκέψεις, φόβους, ανασφάλειες και καλά κρυμμένα μυστικά της ψυχής που τώρα καλείσαι να αντιμετωπίσεις και να λύσεις. Οι φόβοι και οι αναφάλειες που εκδηλώνεις τώρα έχουν την ρίζα τους σε καταστάσεις του παρελθόντος. Στον οικονομικό τομέα, δείξε προσοχή σε λάθη ή αμέλειες πληρωμών, προστάτεψε τα δικαιώματά σου και απόφυγε σημαντικές επενδύσεις. Από τις 4-10 Μαρτίου ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Υδροχόου, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που συνδέοσουν στενά στο παρελθόν σου (παλιό σύντροφο, παλιό συνεργάτη). Τώρα μπορείς να επανεξετάσεις την πορεία μίας σχέσης. Προσοχή ωστόσο σε παρεξηγήσεις με το σταθερό σου περιβάλλον.

6Παρθένος

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ και η επιρροή του θα είναι έκδηλη στον τομέα των σταθερών σχέσεων και των συνεργασιών σου! Λόγια, παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ασυνενοησία θα είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της περιόδου. Η εποχή ωστόσο σε φέρνει πιο κοντά με μία σταθερή σχέση του παρελθόντος, απόφυγε όμως για την ώρα την τελική επιλογή για μία επανασύνδεση και μην υπερεκτιμάς καταστάσεις. Από τις 4-10 Μαρτίου ο Ερμής ανάδρομος από το ζώδιο του Υδροχόου, εντείνει την νευρικότητα και το μπέρδεμα στην καθημερινότητά σου! Αναβολές και καθυστερήσεις σε προγράμματα σε πηγαίνουν πίσω. Το άγχος θα είναι έκδηλο στις καθημερινές σου δραστηριότητες αφού αρκετές στιγμές το 24ωρο θα σου φαίνεται αρκετά λίγο για να τα προλάβεις όλα!

7Ζυγός

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ κάνει την καθημερινότητά σου να θυμίζει έναν πολύπλοκο λαβύρινθο στον οποίο χάνεσαι, αποσυντονίζεσαι και δεν μπορείς να φτάσεις στον τελικό σου στόχο. Η ασυνέπεια, η αναβλητικότητα, το μπέρδεμα, η σύγχυση και ο εκνευρισμός θα πηγαίνουν πίσω το πρόγραμμα της καθημερινότητας και της εργασίας σου! Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει για σένα σκέψεις, επικοινωνίες και επαφές που συνδέονται με το ερωτικό σου παρελθόν. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου είναι πολύ πιθανό να σκεφτείς τώρα μία επανασύνδεση. Αναπόληση ευχάριστων στιγμών του παρελθόντος, αλλά και ανακίνηση παλαιότερων δημιουργικών σχεδίων θα είναι τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Διαφωνίες και συγχύσεις στις επικοινωνίες με τα παιδιά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών για τους γονείς.

8Σκορπιός

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ και η επιρροή του είναι αισθητή σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, την δημιουργικότητα, τα παιδιά. Αρκετά πιθανή είναι μία ερωτική επανασύνδεση ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Σου δίνεται τώρα η δυνατότητα να επανεξετάσεις την πορεία μίας ερωτικής σχέσης ή ακόμα και των προσωπικών σου επιθυμιών. Κάποια δημιουργικά σου σχέδια καθυστερούν να υλοποιηθούν. Προσοχή στις διαφωνίες με τα παιδιά αν είσαι γονέας. Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, η επικοινωνία σου με τα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα χαρακτηρίζεται από ένταση, δεν θα λείψουν τα καβγαδάκια με τους ανθρώπους που συμβιώνεις για ζητήματα που αφορούν το παρελθόν ή λόγω ασυνενοησίας. Προσοχή σε βλάβες μέσα στο σπίτι.

9Τοξότης

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ προκαλώντας κύμα σύγχυσης στο σπίτι αλλά και στις οικογενειακές σχέσεις. Χαρακτηριστική θα είναι η ασυμφωνία με τα πρόσωπα που συμβιώνεις, αλλά και οι λεκτικές παρεξηγήσεις που θα οδηγούν σε κόντρες και σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσπάθησε να μην παρανοείς κουβέντες που γίνονται τώρα με αγαπημένα πρόσωπα. Δείξε προσοχή σε αμέλειες, βλάβες, ζημειές στο χώρο του σπιτιού (πχ υδραυλικά / ηλεκτρολογικά, ασφάλεια οικήματος). Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, και βρίσκεσαι σε μία περίοδο σκέψης, αναθεώρησης ζητημάτων του παρελθόντος. Το μυαλό γυρνά περισσότερο στα περασμένα, ενώ δεν λείπουν και οι επαφές / τα μηνύματα / συναντήσεις με άτομα του χτες. Δείξε προσοχή και απόφυγε σημαντικά έγγραφα και συμφωνίες. Μην δίνεις το λόγο σου για πράγματα που δεν θα μπορείς να τηρήσεις. Δείξε προσοχή στο μεταφορικό μέσο, στην οδήγηση και σε τεχνολογικές συσκευές.

10Αιγόκερως

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ κάνοντας την σκέψη σου πιο νοσταλγική! Αρκετές στιγμές μπορεί να νιώσεις μπερδεμένος και διχασμένος αδυνατώντας να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Λόγια, παρεξηγήσεις, συγχύσεις σε έγγραφα αλλά και αναβλητικότητα σε θέματα συμφωνιών ή επαφών είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Βλάβες στο αυτοκίνητο, προβλήματα στις μετακινήσεις, αναβολές σε ραντεβού θα προκαλούν αποδιοργάνωση. Προσοχή σε διαφωνίες με αδέρφια ή γείτονες. Απόφυγε σημαντικές υπογραφές. Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου, θα προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις στα οικονομικά σου! Δείξε προσοχή σε οικονομικά έγγραφα, απόφυγε σημαντικές επενδύσεις, αλλά και σημαντικές αγορές. Ωστόσο είναι μία καλή περίοδος για να επαναξιολογήσεις καταστάσεις.

11Υδροχόος

Ως τις 4 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Ιχθύ και εσύ θα βρίσκεσαι σε μία περίοδο αστάθειας οικονομικής, όπου αναμενόμενες θα είναι οι καθυστερήσεις και οι αναβολές σε πληρωμές ή σε οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι σημαντικό να διασφαλίσεις ότι σου ανήκει, ή να αποφύγεις κάποια απώλεια σε κάτι σημαντικό ή αξίας για σένα. Δεν είναι η ιδανική περίοδος για οικονομικά συμφωνητικά, επενδύσεις ή σημαντικές αγορές. ην περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο ανάδρομος Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο δικό σου ζώδιο σου, εντείνοντας την ανάγκη σου για αναθεώρηση ζητημάτων του παρελθόντος. Το επικοινωνιακό κομφούζιο δεν θα λείπει, ενώ αρκετές στιγμές μπορεί ο τρόπος σκέψης ή έκφρασής σου να παρεξηγηθεί από το περιβάλλον σου! Επαφές με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται. Προσοχή στα επικοινωνιακά λάθη.

12Ιχθύς

Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο δικό σου ζώδιο στις 17 Φεβρουαρίου, έτσι λοιπόν είναι σημαντικό να δείξεις προσοχή μέσα στο επόμενο διάστημα σε κάθε επικοινωνιακή σου δράση. Το διάστημα χαρακτηρίζεται από μπερδέματα, συγχύσεις, αναβολές, καθυστερήσεις αλλά και αναθεωρήσεις σε κάθε μορφή επικοινωνιακής έκφρασης ενώ για σένα είναι σημαντικό να αποφύγεις αυτή την περίοδο σημαντικές αποφάσεις, αλλά και λάθη! Αρκετές στιγμές θα σου είναι δύσκολο να δεις καθαρά κάποιες καταστάσεις έτσι μπορεί άθελά σου να οδηγείσαι σε λάθη. Επαφές με άτομα του παρελθόντος είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στο ζώδιο του Υδροχόου, εσύ θα βρίσκεσαι σε μία περίοδο εσωστρέφειας, απολογισμού καταστάσεων του παρελθόντος. Αποκαλύψεις μυστικών ή πληροφοριών που συνδέονται με το παρελθόν σου θα είναι το χαρακτηριστικό της περιόδου. Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια σε κάνουν να κλείνεσαι για λίγο στον εαυτό σου!

Προηγούμενο άρθρο11+1 Βήματα για μία επιτυχημένη πορεία το 2020
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Φεβρουαρίου 2020
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ