Widgets Magazine

1ο Δεκαήμερο: Το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα για εσάς τους Αιγόκερους  του 1ου δεκαημέρου είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου.  Νέοι έρωτες μπαίνουν στο προσκήνιο της ζωής σας, οι οποίοι μάλιστα κάνουν τα πάντα για να σας αποτραβήξουν από τα στενά όρια  της λογικής σας, φέρνοντας αλλαγές και εκπλήξεις που σας προσφέρουν χαρά και ενθουσιασμό (ιδιαίτερα για εσάς που έχετε γεννηθεί 21 ως 23 Δεκεμβρίου). Με τον Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο να αναμένεται ότι το διάστημα από τις 13-19 Μαϊου, θα μπορέσετε να έχετε τις ιδέες και τις συζητήσεις εκείνες που θα σας χαρίσουν χαρά, δημιουργικότητα, έμπνευση ενώ θα αφήσετε περισσότερο ελεύθερο τον εαυτό σας στην χαρά.   Το καλύτερο διάστημα για συντροφικότητα, δέσμευση και βελτίωση των σχέσεων είναι η περίοδο από τις 20-27 Μαϊου αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές που θα συμβάλουν στην σταθεροποίηση που επιζητάτε. Προσοχή πρέπει να δείξετε στον τομέα των οικονομικών σας ιδιαίτερα στο 2ο μισό του μήνα. Ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου,  σας κάνει πιο τολμηρούς και σπάταλους με το χρήμα. Προνοήστε γιατί το καλοκαίρι θα είναι πιεστικό σε αυτό τον τομέα.

2ο Δεκαήμερο: Είσαστε οι ικανοποιημένοι του ζωδίου σας αφού μπροστά σας έχετε να απολαύσετε έναν ήρεμο μήνα, ο οποίος μάλιστα σας χαρίζει την τύχη, την εύνοια και την προοπτική να έρθετε σε επαφή με νέους ανθρώπους και να αναπτύξετε γνωριμίες σας αλλά και τις ιδέες σας. Ο Δίας, ανάδρομος από τον Σκορπιό, επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο φέρνοντας νέους ανθρώπους στη ζωή σας, δίνοντας όμως και το κίνητρο για να δείτε πολλές από τις επιθυμίες σας να γίνονται πραγματικότητα.  Ένα σχέδιο υλοποιείται, ένας σημαντικός άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας, μία επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 8-11 Ιανουαρίου.   Ο τομέας της εργασίας σας βοηθά στην δημιουργική ανάπτυξη το διάστημα από τις 4-11 του μήνα, αρκεί να είστε προνοητικοί και συγκρατημένοι που δίνεται το λόγο σας κοντά στις 7/5.  Ευχάριστες επικοινωνίες, φλερτ, δημιουργικές εμπνεύσεις θα σκορπίσουν μία πιο χαρούμενη νότα στη ζωή σας το διάστημα από τις 20 ως τις 25 του μήνα.  Με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο από τις 28 του μήνα να αναμένεται πιο συντροφικές στιγμές που θα βελτιώσουν το κλίμα των σχέσεών σας.

3ο Δεκαήμερο: Ο Μάιος έχεις τις εντάσεις, τις προκλήσεις και τις αντιδράσεις του, σε όλο το μέρος του και αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι την παρορμητικότητά σας. Μέχρι τις 13 του μήνα με τον Ερμή από τον Κριό, βρίσκεστε σε σκέψεις και σε συζητήσεις για υποθέσεις που αφορούν το σπίτι , την οικογένεια και τις πολύ προσωπικές υποθέσεις. Με τον Ουρανό να διελαύνει στις τελευταίες μοίρες του Κριού, υπάρχει ένα κλίμα αναταραχής σε αυτούς τους τομείς για εσάς και δεν λείπουν τα καβγαδάκια με οικογενειακά πρόσωπα, ούτε και οι αντιδράσεις ή και οι μετακομίσεις. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο στο ζώδιο και στο δεκαήμερό σας  ως και τις 16/5  αφενός έχετε το σθένος και την αντοχή να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία ή εμπόδιο, αφετέρου όμως γίνεστε ιδιαίτερα προκλητικοί, επίμονοι, απόλυτοι γεγονός που σας κάνει να κυριαρχεί η νευρικότητα στην καθημερινότητά σας.  Εργασιακά ευνοείστε ο διάστημα από 11-19/5, οι αισθηματικές επικοινωνίες , τα φλερτ και οι γνωριμίες είναι σε περίοδο εύνοιας από τις 25-30 Μαΐου . Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, στο 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα θα προβείτε σε ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στα αισθηματικά σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤοξότης Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018
Επόμενο άρθροΥδροχόος Μηνιαίες Προβλέψεις Μαΐου 2018
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στο δευτερο δεκαήμερο αναφέρει… Ένα σχέδιο υλοποιείται, ένας σημαντικός άνθρωπος μπαίνει στη ζωή σας, μία επιθυμία γίνεται πραγματικότητα, πολύ παραπάνω αν έχεις γεννηθεί 8-12 Ιανουαρίου. Πως είναι δυνατό κάτι τέτοιο αφού οι γεννημένοι του 3ου ξεκινούν απο 11/01;;;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.