Widgets Magazine

Ώρα να μιλήσουμε για πάθος, επιθυμίες, κατακτήσεις, απολαύσεις, έρωτα, χρήμα αλλά και διασκέδαση … Ώρα να μιλήσουμε για την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα όπου  η πορεία του στο ζωδιακό κύκλο, επηρεάζει σημαντικά τους παραπάνω τομείς!

Από τις 7 Νοεμβρίου ως και την 1η Δεκεμβρίου 2017 θα κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, σε μία θέση που δεν χαρακτηρίζεται τόσο ιδανική, για το λόγο ότι προσδίδει χαρακτηριστικά κυριαρχίας, επιβλητικότητας, επιμονής , ζήλειας , ελέγχου και εξουσιαστικής συμπεριφοράς, ιδιαίτερα στον τρόπο που εκδηλώνουμε τα προσωπικά μας «θέλω»! Ωστόσο, αυτή τη φορά η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, δεν πρόκειται να μας δείξει τόσο έντονα τα «άγρια νύχια» της, για το λόγο ότι θα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με τον Άρη από το Ζυγό (η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης του Ζυγού, ενώ ο Άρης κυβερνήτης του Σκορπιού), συνάμα όμως θα σχηματίσει θετικές όψεις με τον Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα….

Έτσι λοιπόν φίλοι μου το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα δυναμικό, παθιασμένο αλλά και ικανοποιητικό για την διεκδίκηση και κατάκτηση των προσωπικών μας θέλω! Οι υποθέσεις του έρωτα θα πάρουν μία φλογερή μορφή και θα δούμε πολλά έντονα επεισόδια να ξετυλίγονται … Παράλληλα νέοι δημιουργικοί τρόποι θα μας βοηθήσουν να βρεθούμε και λίγο πιο κερδισμένοι στα οικονομικά μας.  Στις 13 Νοεμβρίου η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στην 7ο μοίρα του Σκορπιού θα χαρίσει σημαντικές ευκαιρίες τόσο αισθηματικής όσο και οικονομικής ανάπτυξης. Στις 16 Νοεμβρίου το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στην 11ο μοίρα, θα κάνει τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα.  Στις 21 Νοεμβρίου το εξάγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα σκορπίσει πάθος και ερωτισμό!  Οι κερδισμένοι αυτή την περίοδο θα είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες. Ωστόσο  όλοι μας θα μπορέσουμε να απολαύσουμε αυτό το διάστημα λίγο από αυτή την «τυχερή πίτα» και την εύνοια θα την αντιληφθούμε μελετώντας τον αστρολογικό μας χάρτη! Οι Κριοί θα δεχθούν ερωτική και οικονομική εύνοια. Οι Ταύροι έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης νέων σχέσεων με σταθερή πορεία. Οι Δίδυμοι θα έχουν επαγγελματικές ιδέες που θα μπορούν να τους αποδώσουν, παράλληλα θα βελτιώσουν και την φυσική τους κατάσταση. Οι Καρκίνοι θα ζήσουν μία από τις πιο απολαυστικές περιόδους της χρονιάς για το ζώδιο τους. Οι Λέοντες θα έρθουν πιο κοντά στην οικογένεια αλλά θα κάνουν και όμορφες αλλαγές στο σπίτι. Οι Παρθένοι θα είναι αρκετά εκφραστικοί και θα τους έχουμε να κλείνουν διαρκώς ραντεβού για διασκέδαση και έρωτα! Οι Ζυγοί θα γεμίσουν το πορτοφόλι τους, ενώ την ίδια στιγμή οι Σκορπιοί θα ομορφύνουν επικίνδυνα. Οι Τοξότες θα ξεπεράσουν δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος και θα ασχοληθούν δημιουργικά με την δουλειά τους. Οι Αιγόκεροι θα κάνουν νέους φίλους και θα ερωτοτροπήσουν μέσα από το κοινωνικό τους περιβάλλον, παράλληλα θα κυνηγήσουν και θα κατακτήσουν τα προσωπικά τους «θέλω»! Οι Υδροχόοι θα έχουν επαγγελματική πρόοδο και θα βελτιώσουν την εικόνα και το prestige τους. Οι Ιχθύς; Θα κάνουν νέα ρομαντικά σχέδια, αλλά θα προβούν και σε οικονομικές συμφωνίες. Οι γνωριμίες; Έχουν κάτι το διαφορετικό που τους ξυπνά νέα όνειρα και επιθυμίες!

Περισσότερες προβλέψεις για το ζώδιο σου

Μάθε με περισσότερη λεπτομέρεια πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από τον Σκορπιό στο άρθρο που ετοίμασα στο Oroskopos.gr ! Δες εδώ <<

Εφάρμοσέ το αυτή την περίοδο και δεν θα χάσεις…

Κάνε ένα μικρό τεστ στον εαυτό σου καταγράφοντας τις απαντήσεις τα παρακάτω ερωτήματα! Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να οργανώσεις καλύτερα τα επόμενα σου βήματα, ώστε να κυνηγήσεις και να κατακτήσεις με επιτυχία τα προσωπικά σου θέλω ….

  • Τι είναι αυτό που θέλουμε πραγματικά πολύ; Τι είναι αυτό που απολαμβάνουμε, μας παθιάζει, μας διασκεδάζει και μας ολοκληρώνει;
  • Πώς είναι η ζωή μας στην παρούσα φάση; Τι μας λείπει, τι μας στερεί την χαρά, την απόλαυση, τον έρωτα, την διασκέδαση;
  • Με ποιους τρόπους μπορείς να προσεγγίσεις και να κατακτήσεις αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς; Τη στρατηγική σκέφτεσαι να ακολουθήσεις (γράψε τις επιλογές)
  • Ποιο θα είναι το πρώτο σου βήμα για να κατακτήσεις το «θέλω» σου;

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΗ εβδομάδα 6-12 Νοεμβρίου 2017 τα ερωτικά πάθη και οι υπερβολές!
Επόμενο άρθροΟ Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Απελευθέρωση από την στασιμότητα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ