Widgets Magazine

Διανύουμε τον μήνα των ευθυνών, όπου η επιστροφή από την καλοκαιρινή ανάπαυλα μας βρίσκει σαφώς πιο ξεκούραστους αλλά και έτοιμους να βάλουμε στα σκαριά νέα σχέδια, νέα πλάνα, οργανώνοντας τη ζωή μας με τον καλύτερο τρόπο! Έτσι λοιπόν μέσα στα πλάνα τα δικά μου, είναι και να σας γράφω πιο συχνά, με αυτή τη σκέψη δεσμεύομαι ότι αρκετές μέρες θα διαβάζετε και Ημερήσιο Ωροσκόπιο από εμένα μέσα από το Astro Κους Κους Blog. Γνωρίζω άλλωστε ότι οι περισσότεροι από εσάς επιθυμείτε περισσότερο το γραπτό λόγο … Πάμε λοιπόν να δούμε τα νέα της Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου 2018;

Σε κλίμα ευθυμίας, χαράς, δημιουργικότητας και εκφραστικότητας βρίσκεστε σήμερα τουλάχιστον μέχρι και το μεσημέρι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Ο Ερμής από το Λέοντα και η Αφροδίτη από το Ζυγό  εξακολουθούν να βρίσκονται σε αρμονία, ενώ η Σελήνη μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι θα κινείται στο ζώδιο των Διδύμων. Αξιοποιήστε λοιπόν το επικοινωνιακό σας ταλέντο και τις δημιουργικές σας ιδέες και δεν θα βγείτε χαμένοι. Ακόμα και στον αισθηματικό σας τομέα μπορείτε και σήμερα να βρεθείτε κερδισμένοι μέσα από αισθηματικές επικοινωνίες και συναντήσεις που θα σας δώσουν χαρά.

Η Σελήνη, εισέρχεται το μεσημέρι της Τρίτης στο ζώδιο του Καρκίνου και στρέφοντας πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον μας σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια ή ακόμα και τον συναισθηματικό μας κόσμο.  Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι , Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου βρίσκεται διεξόδους και ευκαιρίες για να μπορείτε να περάσετε ένα πιο όμορφο βράδυ Τρίτης κοντά σε αυτό που αγαπάτε περισσότερο. Από εσάς που αναφέρω , οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 Ιουνίου και 23 Δεκεμβρίου, δεν παύει να υπάρχει πολύ ισχυρό και το αίσθημα της κούρασης και των ευθυνών που σας εξαντλούν.

Για τις εξελίξεις της εβδομάδας δες το Astro Κους Κους Βίντεο!

Ας δούμε όμως για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

 

Κριός

Η μέρα είναι ιδανική για να έρθεις σε ουσιαστική  επαφή με το σύντροφο, τους συνεργάτες ή ακόμα και με το πρόσωπο που συμβιώνεις και να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου. Στα αισθηματικά σου  μπορείς να έχεις θετικές εξελίξεις , ιδιαίτερα αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Πιο οικογενειακές στιγμές θα έχεις τις βραδινές ώρες εσύ του 1ου δεκαημέρου.

 

Ταύρος

Το κλίμα χαλαρώνει για σένα από το μεσημέρι και έπειτα, γιατί πιο πριν σε βλέπω να έχεις πέσει με τα μούτρα στις πρακτικές /οικονομικές σου υποθέσεις και να είσαι με μολύβι και χαρτί, κάνοντας υπολογισμούς και κλείνοντας εκκρεμότητες. Το βραδάκι αναμένεται να είναι ευχάριστο, ανανεωτικό, με όμορφες επικοινωνίες, ιδιαίτερα για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 

Δίδυμος

Η Τρίτη ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο σου και η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, ειδήσεις αλλά και με αρκετά δημιουργικά σχέδια από την πλευρά σου. Δεν λείπουν τα ερωτικά τηλεφωνήματα , αλλά και οι προτάσεις / προσκλήσεις ιδιαίτερα για σένα που είσαι του 2ου δεκαημέρου. Σκέψεις, αποφάσεις και σχέδια που αφορούν τα οικονομικά και τα εργασιακά σου μπαίνουν σιγά – σιγά σε στάδιο οργάνωσης, από το μεσημέρι και έπειτα, πολύ περισσότερο για σένα που είσαι του 1ου δεκαημέρου.

 

Καρκίνος

Έχεις τις κλειστές σου; Έπεσαν πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, τρέχεις και δεν φτάνεις; Μπορώ να πω ότι μέχρι το μεσημέρι το κλίμα θα είναι κάπως τεταμένο και εσύ θα νιώθεις έξω από τα νερά σου, χωρίς να έχεις όρεξη να μιλήσεις σε άνθρωπο.  Προσοχή στις κόντρες εσύ του 3ου δεκαημέρου, δείξε υπομονή εσύ του 1ου δεκαημέρου και σίγουρα θα έχεις ένα πιο ανάλαφρο βράδυ, ενώ εσύ του 2ου δεκαημέρου… δεν μασάς, βρίσκεις την άκρη σου αυτό τον καιρό όπως και να έχει.

 

Λέων

Ώρα για δικτύωση, επαφές και επανένωση με ανθρώπους που μπορείτε μαζί να περάσετε καλά, ή να δημιουργήσετε μαζί κάτι όμορφο ακόμα και επαγγελματικά.  Η μέρα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο (έστω και αν το πρόγραμμα είναι φορτωμένο). Εσύ που είσαι Λέοντας του 1ου δεκαημέρου, αφοσιώνεσαι περισσότερο σε πρακτικές / επαγγελματικές υποθέσεις. Όσο για σένα που είσαι Λέοντας του 2ου; Αδιάφορη θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αυτή την ημέρα, ωστόσο επαγγελματικά βαδίζεις καλά και συναισθηματικά νιώθεις πλέον πιο συγκροτημένος.

 

Παρθένος

Μπορώ να πω ότι αυτή την Τρίτη είσαι σε διαδικασία συζητήσεων, προτάσεων που αφορούν τα επαγγελματικά σου και η τάση αυτή θα κορυφωθεί ώστε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα προς το τέλος της εβδομάδας.  Βελτίωση των οικονομικών αναμένεται για σένα του 3ου δεκαημέρου, πιο κοινωνική είναι η μέρα για σένα του 1ου δεκαημέρου, όσο για σένα του 2ου δεκαημέρου, είσαι σε φάση προετοιμασίας για νέες ενάρξεις που σύντομα σου έρχονται!

 

Ζυγός

Με το χαμόγελο στα χείλη ξεκινά η μέρα ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Εσύ βέβαια έχεις και την Αφροδίτη να κινείται στο δεκαήμερο σου επομένως δεν σου λείπουν η λάμψη, η γοητεία, ο μαγνητισμός,  ενώ αν συνηγορεί και ο υπόλοιπος χάρτης σου άνετα μπορώ να μιλήσω και για ερωτικές επιτυχίες. Στόχους επαγγελματικούς και περισσότερο ενδιαφέρον σε θέματα εργασίας έχεις αυτή την ημέρα εσύ που είσαι Ζυγός του 1ου δεκαημέρου. Όσο για σένα του 2ου δεκαημέρου; Κυνήγησε οικονομικές ευκαιρίες ….

 

Σκορπιός

Η Τρίτη ξεκινά με εσένα που είσαι Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου να διεκπαιρεώνεις ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου (τράπεζες, λογαριασμούς, κλπ). Δεν λείπουν όμως και οι επαγγελματικές συζητήσεις που σου δίνουν αέρα ανακούφισης.  Πιο ανάλαφρο αλλά και αισιόδοξο γίνεται το σκηνικό από το μεσημέρι και έπειτα, όπου ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου και μπορείς να αναμένεις μία πιο ευχάριστη βραδιά, αν είσαι του 1ου δεκαημέρου. Όσο για σένα του 2ου δεκαημέρου; Μην αφήνεις τα επεκτατικά σου σχέδια … αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται και σου έχω πιο ευχάριστα νέα από Τετάρτη!

 

Τοξότης

Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου αυτή την ημέρα, ιδιαίτερα όμως αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Νέα σχέδια μπαίνουν στα σκαριά, ενώ η επαφή σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν θα είναι αρκετά πιο αρμονική.  Ευχάριστα είναι τα νέα και για τα αισθηματικά σου (ευνοούνται συναντήσεις / μηνύματα). Πιο αδιάφορα, μπερδεμένα , συγχυσμένα και σε αναμονή είναι τα γεγονότα της ημέρας για σένα που έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο. Όσο για σένα που είσαι του 1ου δεκαημέρου, από το μεσημέρι και έπειτα δεν παύει η απαισιοδοξία αλλά και η συναισθηματική νευρικότητα, ωστόσο το υπόλοιπο μέρος της ημέρας σε ευνοεί για να διευθετήσεις εργασιακά – οικονομικά.  Είσαι Τοξότης του 2ου δεκαημέρου; Εν αναμονή εξελίξεων στην καριέρα … προσοχή μόνο στα συναισθηματικά μπερδέματα.

 

Αιγόκερως

Η μέρα σου ξεκινά με αρκετή δουλειά, αλλά και με στρες γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να διεκπαιρεώσεις. Αν είσαι Αιγόκερως του 3ου δεκαημέρου μπορεί να έχεις την νευρικότητα και την υπερένταση (ο Άρης κινείται στο δικό σου δεκαήμερο) ωστόσο βρίσκεις τις άκρες σου για επαγγελματικά – οικονομικά. Εσύ που είσαι Αιγόκερως του 1ου μπορείς να αναμένεις ότι η μέρα σου θα πάρει πιο ανάλαφρο τόνο από το μεσημέρι και έπειτα, ενώ το βράδυ αναμένεται να είναι αρκετά πιο συντροφικό. Όσο για σένα που είσαι του 2ου δεκαημέρου … άρχισε να σκέφτεσαι τα νέα σχέδια που θα βάλεις μπροστά από το τέλος της εβδομάδας.

 

Υδροχόος

Μέρα ευχάριστη, δημιουργική, ερωτική μπορώ να πω, πολύ περισσότερο όμως για σένα που έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σου που η ανανέωση είναι εμφανής. Εκτός από τα αισθηματικά ευνοείσαι και για νέα δημιουργικά σχέδια, αλλά και για ενδιαφέρουσες γνωριμίες  ή και συνεργασίες. Περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις έχει αυτή η Τρίτη για σένα που είσαι Υδροχόος του 1ου δεκαημέρου, όμως μπορείς να βάλεις σε τάξη και σε πρόγραμμα όλα όσα έχεις να κάνεις. Όσο για σένα που είσαι Υδροχόος του 2ου δεκαημέρου, στείλε βιογραφικά, διεκδίκησε την καλή επαγγελματική θέση, η εποχή ξέρεις ότι σε ευνοεί.

 

Ιχθύς

Η νευρικότητα δεν λείπει αυτή την ημέρα, ιδιαίτερα μέχρι το μεσημέρι, ωστόσο αν είναι κάτι αυτό που σε ευνοεί σήμερα είναι να βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις που αφορούν σπίτι, οικογένεια, εργασίες, οικονομικά. Ξέρω, ακούγεται λίγο βαρετό … όμως θα σου φανεί αποδοτικό, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο. Ενδιαφέρουσα, εκφραστική και πιο ανάλαφρη και διασκεδαστική θα είναι η μέρα σου από το μεσημέρι και έπειτα για σένα που έχει γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Όσο για σένα που είσαι του 2ου δεκαημέρου είσαι ο ευνοημένος της εποχής, επομένως … βουρρρ για νέα σχέδια και επαφή περισσότερο με νέο κόσμο γιατί ως το τέλος εβδομάδας ευνοείσαι σε σχέσεις – συνεργασίες.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here