Μία μέρα γεμάτη συναίσθημα και μοναδικές συγκινήσεις ξεκινά … Αυτή την Τετάρτη αφήνεις για λίγο στην άκρη την λογική και ακούς τα καλέσματα της καρδιάς σου, ακολουθείς περισσότερο το ένστικτό σου, έχεις περισσότερη ενσυναίσθηση και η ανάγκη σου είναι να δώσεις και να πάρεις αγάπη … Δεν στέκεσαι στην επιφάνεια, αναζητάς το βάθος, την ουσία που κρύβεται μέσα στην καρδιά … Η Σελήνη,  κάνει το πρωινό της Τετάρτης (06:25πμ) την είσοδό της στο ζώδιο της κυριαρχίας της, τον Καρκίνο, προσφέροντας την ευκαιρία να ξεφύγουμε για λίγο από την συναισθηματική «κατάψυξη» των περασμένων ημερών  επομένως το σύνθημα της ημέρας είναι ένα :  «Άκουσε την καρδιά σου»!

Τα Ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, μπορείτε να αναμένετε μία ευχάριστη ημέρα ικανοποίησης και συναισθηματικής αρμονίας και πληρότητας. Από το μεσημέρι και μετά δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι όμορφοι αιφνιδιασμοί που θα σας βγάλουν από την ρουτίνα σας.  Η  μέρα ενδείκνυται για ευχάριστες συναντήσεις, επαφές, ειδήσεις που πολύ πιθανότατα θα έχουν και άρωμα παρελθόντος!

Για αυτή την Τετάρτη όμως, σας έχω και άλλα νέα … Ο Ερμής περνά ξανά στο ζώδιο του Υδροχόου, αυτή την φορά φαινομενικά ανάδρομος,  ως 16/3 (ως τις 10/3 ανάδρομος, από 10-16/3 σε ορθή φορά).  Το εξάγωνο που σχηματίζει αυτή την Τετάρτη ο ανάδρομος Ερμής από τον Υδροχόο, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, προσφέρει την ευκαιρία επαφών, επικοινωνιών, συναντήσεων αλλά και αναθεωρήσεων αισθηματικών αλλά και οικονομικών.  Επηρεάζονται τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί,  Υδροχόοι) και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες δύο ημέρες του ζωδίου τους.

Οι Βαθμολογίες των Ζωδίων για Σήμερα Τετάρτη 4/3

Τα 5 Άστρα δηλώνουν ότι η μέρα σας είναι ιδανική, τα 4 Άστρα ότι η μέρα είναι αρκετά καλή, τα 3 άστρα η μέρα σας είναι ουδέτερη, τα 2 Άστρα δηλώνουν ότι η ημέρα σας έχει πιέσεις, το 1 Άστρο δηλώνει ότι έχετε δύσκολη ημέρα.

1Κριός

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★

2Ταύρος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκάημερο:  ★★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★

 

3Δίδυμος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★★

 

4Καρκίνος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★

 

5Λέων

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★

 

6Παρθένος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★★

 

7Ζυγός

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★

 

8Σκορπιός

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★★

 

9Τοξότης

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★

 

10Αιγόκερως

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★

 

11Υδροχόος

Α’ Δεκαήμερο: ★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★★

 

12Ιχθύς

Α’ Δεκαήμερο: ★★★★★

Β’ Δεκάημερο: ★★★

Γ΄Δεκάημερο: ★★★★

Προηγούμενο άρθροΗ Αφροδίτη στον Ταύρο ως 3 Απριλίου τα ζώδια και οι προβλέψεις τους
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα Πέμπτη 5/3: Νέες Επιθυμίες Γεννιούνται
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here