Widgets Magazine

Λέμε ΝΑΙ: Σε νέα σχέδια, δημιουργική φαντασία, διαλογισμό, έμπνευση, τέχνη, συναισθηματική έκφραση, ένστικτο

Λέμε ΟΧΙ: Στην αυτοκαταστροφική προσκόλληση σε παρελθοντικές καταστάσεις, στους επιπόλαιους τρόπους διαφυγής από την πραγματικότητα, στην αφηρημάδα και την απροσεξία.

Η εβδομάδα μας ξεκινά με την την διάθεση να θέλουμε να αναβάλουμε ή να τρενάρουμε τις δραστηριότητές μας και να χαθούμε για λίγο σε σκέψεις, αναπολήσεις, αλλά και σε σχέδια που διεγείρουν τα συναισθήματά μας.

Προηγήθηκε η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ιχθύ, έτσι λοιπόν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες και οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων, καλωσορίζουν την εβδομάδα πιο ελπιδοφόρα, με την διάθεση για νεά ξεκινήματα, ενώ δεν λείπουν και οι εξελίξεις που τους θέτουν τώρα σε εγρήγορση για να προχωρήσουν μπροστά σε νέα σχέδια και νέες προοπτικές. Από τα παραπάνω ζώδια οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, μπορεί να νιώθουν αυτή την ημέρα κάπως εγκλωβισμένοι ή απογοητευμένοι από εξελίξεις που προηγήθηκαν στη ζωή τους, στα τέλη του Δεκεμβρίου 2019, όμως έστω και μέσα από δύσκολες ή και επίπονες διαδικασίες, τώρα μπορούν άμεσα να πάρουν τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα τους βοηθήσουν να λύσουν το κουβάρι εκείνο που τους κρατά εδώ και καιρό στάσιμους.

Κατά την διάρκεια αυτής της Δευτέρας ιδιαίτερα από το μεσημέρι ως και το βράδυ, τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) αλλά και τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες) του 2ου δεκαημέρου μπορούν να βρεθούν αρκετά ευνοημένα, βλέποντας επιθυμίες , σχέδια, όνειρα να ικανοποιούνται ή να οδηγούνται στην διαδικασία της υλοποίησης.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της Εβδομάδας 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου
Επόμενο άρθροΖώδια Σήμερα Τρίτη 25/2: Κλείσε πληγές του παρελθόντος
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here