Widgets Magazine

Σκοτεινές σκέψεις μας βυθίζουν σε μία θλίψη αλλά και σε εσωτερική ένταση την οποία δεν μπορούμε εύκολα να εκφράσουμε τις κατάλληλες λέξεις, γιατί πιθανότατα ξεφεύγει από τα όρια της λογικής …   Οι επικοινωνίες έχουν ένα χαρακτήρα μυστικό, κρυφό, παρασκηνιακό ή αλλιώς και ιντριγκαδόρικο, ενώ  οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται αρκετά ανταγωνιστικές με τις επικοινωνίες να έχουν έναν χαρακτήρα σκληρό και αμείλικτο …

Αυτή τη Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, ο διαλλακτικός αλλά και ισορροπιστής Ερμής από το ζώδιο του Ζυγού, σχηματίζει την όψη τετραγώνου με τον «μεταμορφωτή» Πλούτωνα, η όψη αυτή θα κορυφωθεί στην 18°45’  επηρεάζοντας άμεσα τους Κριούς, Καρκίνους,  Ζυγούς , Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου.  Επιρροή δέχονται και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και στις μοίρες που αναφέρονται παραπάνω . Ωστόσο , τονίζω εδώ, ότι όλοι μας (άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο) θα βιώσουμε την επιρροή αυτής της όψης, γιατί αφενός πραγματοποιείται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του αστρολογικού μας χάρτη, αφετέρου ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές δεχόμαστε έντονη επιρροή από τις συμπεριφορές των ανθρώπων που μας περιβάλλουν…

Τι να αναμένουμε λοιπόν με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα;

  • Το μυαλό επικεντρώνεται σε τρόπο επίμονο σε αρνητικές σκέψεις, το αποτέλεσμα αυτών είναι οι έντονες κρίσεις άγχους,  η νευρικότητα και η οξυθυμία.  Σημαντικό είναι να συλλογιστείς ότι  οι σκέψεις επηρεάζουν τα συναισθήματά μας και αυτά κατά επέκταση την συμπεριφορά (σκέψη = συναισθήματα = συμπεριφορά).  Ας φροντίσεις  λοιπόν αυτές τις μέρες (και μαζί με εσένα όλοι μας)  να αποφορτίσεις  το μυαλό σου  από αρνητικές σκέψεις που μπορεί να σε  οδηγήσουν σε αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Πώς θα το κάνεις αυτό;  Αντικαταστήστε τις αρνητικές σκέψεις με θετικές, εντοπίστε την στιγμή που περνά από το μυαλό σου μία αρνητική σκέψη και κάνε μία παύση, πάρε μία βαθιά ανάσα και σκέψου  μία όμορφη στιγμή που έζησες στο παρελθόν, ή μία όμορφη στιγμή που επιθυμείς να ζήσεις στο μέλλον!
  • Εκτός από τις αρνητικές σκέψεις, αυτή την ημέρα θα δούμε να στήνονται και πολλά πηγαδάκια κουτσομπολιών, όπου με τον Ερμή να κινείται στο ζώδιο του Ζυγού τα κουτσομπολιά αυτά θα αφορούν κατά κύριο λόγο σχέσεις και συνεργασίες … Ας αποφύγεις λοιπόν αυτή την ημέρα την συμμετοχή σου σε λόγια που σίγουρα μπορούν να σε μπλέξουν σαν κουβάρι!
  • Ποιους πραγματικά εμπιστεύεσαι; Δείξε λίγη παραπάνω εγκράτεια αυτές τις μέρες στους ανθρώπους που εκμυστηρεύεσαι τις σκέψεις σου αλλά και τα μυστικά σου, γιατί το επικίνδυνο δεν είναι μόνο ότι μπορεί να αποκαλυφθούν, αλλά τα λόγια σου μπορεί  με κάποιο τρόπο να χρησιμοποιηθούν και εναντίον σου! Θυμήσου ότι οι προθέσεις των ανθρώπων δεν είναι πάντα αγνές …
  • Σε συνέχεια της προηγούμενης παραγράφου, ας έχεις κατά νου ότι η περίοδος αυτή θα φέρει σημαντικές αποκαλύψεις, θα βγουν πολλά «άπλυτα» στην φόρα (φρόντισε να μην είναι λοιπόν τα δικά σου έτσι ;;;; 😛 )
  • Αυτή την ημέρα μπορεί να βιώσεις τον σκληρό, ύπουλο αλλά και υποχθόνιο ανταγωνισμό από τον επαγγελματικό συνεργάτη … Φύλαγε λοιπόν τα νώτα σου και θυμήσου ότι ο  άνθρωπος που προσπαθεί να κυριαρχήσει μέσω του σκληρού ανταγωνισμού και των υποχθόνιων ενεργειών , εκφράζει αδυναμία …
  • Οι επικοινωνίες δεν θα μπορούν να εξελιχθούν με ομαλό τρόπο αυτή την ημέρα. Οι τάσεις επιβολής,  οι χειριστικές διαθέσεις και η σκληρότητα του λόγου,  θα γίνουν η βασική αιτία για να εκδηλωθούν ισχυροί καβγάδες που θα φέρουν την ρήξη και την απομάκρυνση σε σχέσεις και σε συνεργασίες.

 

Τι πρέπει να προσέξει κάθε ζώδιο με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα

 

Κριός:  Θα υπάρξει αδιαλλαξία σε σχέσεις και σε συνεργασίες, είναι σημαντικό όμως να κρατήσεις και αποστάσεις ασφαλείας, από ανθρώπους αλλά και καταστάσεις που μπορούν να εμπλέξουν το όνομά σου σε κουτσομπολιά. Ο ισχυρός επαγγελματικός ανταγωνισμός παίρνει μεγάλες διαστάσεις ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί  περίπου στις 7 με 9 Απριλίου.

Ταύρος: Η μέρα είναι γεμάτη νευρικότητα, ένταση, αλλά και αρκετό άγχος για υποθέσεις που αφορούν την εργασία σου αλλά και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας.  Εντάσεις θα προκληθούν μέσα από κάποια δυσάρεστη επικοινωνία,  ή από υπόθεση που αφορά ένα έγγραφο ή μία συμφωνία.  Φόβοι μπορεί να εκδηλωθούν για ένα θέμα που αφορά την φυσική κατάσταση (την δική σου ή οικείου σου), ωστόσο οι φόβοι αυτοί θα αποτελούν περισσότερο προϊόν των δικών σου αρνητικών σκέψεων.

Δίδυμος: Αν είναι κάτι που πρέπει να συμβουλέψω έναν Δίδυμο, είναι να αποφύγει αυτό το διάστημα τα ερωτικά σκάνδαλα που μπορούν πολύ εύκολα να προκύψουν.  Η αισθηματική ζωή βρίσκεται σε έναν αναβρασμό και είτε τρώγεσαι με τα ρούχα σου με μία ερωτική ιστορία που σου εξιτάρει το πάθος , την ζήλεια αλλά και τους φόβους,  είτε βιώνεις μία ιστορία που έχει έντονο το παρασκήνιο , είτε συμβαίνουν και τα δύο!  Προσοχή αυτές τις μέρες ωστόσο πρέπει να δείξεις και σε επιχειρηματικές επενδύσεις, οι οποίες και δεν θα είναι τόσο «καθαρές» όσο μπορεί να περιμένεις!

Καρκίνος: Η επιρροή που δέχεσαι από το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα, είναι άμεση και η όψη αυτή θα επηρεάσει αρκετά τον ψυχισμό σου, αλλά και την εξέλιξη κάποιων διαπροσωπικών σου σχέσεων.  Μπορεί να αντιληφθείς ότι τα κίνητρα κάποιων ανθρώπων που είναι σταθερά στη ζωή σου (σχέση ή συνεργάτες),  δεν είναι εντέλει και τόσο αγνά γεγονός που θα σου θυμίσει πικρές ιστορίες του παρελθόντος που νόμιζες ότι είχες λύσει.  Οι επικοινωνίες της ημέρας θα έχουν χαρακτήρα καυστικό και απόλυτο ενώ τα βαριά λόγια θα πέσουν στα τραπέζια των συζητήσεων (περισσότερη προσοχή σε οικογενειακές και επαγγελματικές συζητήσεις)! Πιο έντονα επηρεάζεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί 7-9 Ιουλίου

Λέων:  Είσαι στην λίστα των ζωδίων που είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να αποφύγεις τις αρνητικές σκέψεις, οι οποίες και θα φουντώσου για τα καλά το άγχος σου, σημαντικό όμως είναι επίσης, να  διατηρήσεις αποστάσεις ασφαλείας σε επικοινωνίες που θα γίνουν με άτομα που συνεργάζεσαι επαγγελματικά .

Παρθένος:  Είναι σημαντικό αυτές τις μέρες να προσέξεις ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι οικονομικά αλλά και συναισθηματικά. Με το τετράγωνο Ερμή – Πλούτωνα  εντείνεται η καχυποψία σου για υποθέσεις που αφορούν τους παραπάνω τομείς.  Καβγαδάκια για οικονομικά με τον / την σύντροφο, ή και με τα παιδιά είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών, φρόντισε ωστόσο να ακούσεις περισσότερο τις ανάγκες αξιολογώντας σωστά τα δεδομένα.  Στον ερωτικό τομέα απέφυγε την κτητική συμπεριφορά  και μη «παθιάζεσαι»  ζητώντας  περισσότερα από αυτά που πρέπει, από μία ερωτική ιστορία που μπορεί να είναι καινούργια.

Ζυγός: Είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της ημέρας, αφού ο Ερμής κινείται στο δικό σου ζώδιο πραγματοποιώντας το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η μέρα είναι απαιτητική και ίσως άθελά σου βρεθείς μπλεγμένος στον κυκεώνα των αρνητικών σκέψεων, των κουτσομπολιών και του παρασκηνίου που θα είναι έκδηλο αυτές τις μέρες. Απέφυγε τα καβγαδάκια με οικεία πρόσωπα (συγγενείς, ή άτομο που συμβιώνεις) που έχουν ως στοιχείο τους τα «κατηγορώ» για παρελθοντικές ιστορίες που πόνεσαν.     Πιο έντονη επιρροή δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 10 Οκτωβρίου!

Σκορπιός:   Η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου αγαπητέ Σκορπιέ, αφού ως Πλουτώνιος θα απολαύσεις στο έπακρο την ίντριγκα, το παρασκήνιο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις τους… Το σίγουρο όμως είναι ότι θα βάλεις και εσύ λάδι στην φωτιά σε όλα αυτά … Πώς ; Μπορεί να θελήσεις να πάρεις την εκδίκησή σου για παρασπονδίες του παρελθόντος αποκαλύπτοντας ένα μυστικό που θα σοκάρει,  μπορεί να θέλεις να κυριαρχήσεις στο περιβάλλον σου μέσα από τα λόγια σου με αποτέλεσμα τα λόγια σου να γίνουν ιδιαίτερα σκληρά  και διατακτικά … Σημαντικό είναι λοιπόν να προσέξεις αυτή την ημέρα τις επικοινωνίες σου, την σχέση σου με αδέρφια / γείτονες και … στις μετακινήσεις σου δεν χρειάζεται να είσαι και τόσο οξύθυμος …

Τοξότης:  Προσοχή στα «συλλογικά» μπερδέματα τις ημέρες που ακολουθούν και τι ακριβώς εννοώ; Δώσε προσοχή σε συζητήσεις / επαφές που θα έχεις με φίλους σου ή με άτομα του κοινωνικού σου περιβάλλοντος.  Απέφυγε τους οικονομικούς συνεταιρισμούς ή αν τους έχεις ξεκινήσει ήδη, διατήρησε καλή εποπτεία γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται…. Το βασικό χαρακτηριστικό όμως της ημέρας είναι ότι αυτό το διάστημα θέλεις πολλά, που δεν μπορείς να τα έχεις  και το γεγονός αυτό σε κάνει να αισθάνεσαι ότι έχεις σημαντικές ελλείψεις!

Αιγόκερως:  Πιο έντονη επιρροή από το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δέχεσαι εσύ που έχεις γεννηθεί κοντά στις 8-10 Ιανουαρίου! Όλη η περιγραφή που δόθηκε στην ερμηνεία αυτής της όψης σε αφορά άμεσα, σίγουρα όμως αυτές τις μέρες πιο έκδηλες θα είναι αυτές οι τάσεις  στον τομέα της καριέρας σου, αλλά και στην εικόνα που εσύ ο ίδιος εκφράζεις στο περιβάλλον σου! Είσαι λοιπόν το άτομο που μπορεί να εκδηλώσεις μία σκληρή, απόλυτη συμπεριφορά, χωρίς να υπολογίσεις τις συνέπειες.  Απέφυγε την αντιπαράθεση με άτομα του επαγγελματικού περιβάλλοντος (ιδιαίτερα προϊστάμενο),  μην αφήνεις τα μυστικά και το παρασκήνιο (το δικό σου ή και των γύρω σου) να γίνει η αιτία να δημιουργηθούν μεγάλες εντάσεις.

Υδροχόος:  Δεν νιώθει συχνά απαισιοδοξία ένας Υδροχόος όμως αυτή η Τετάρτη είναι μία από αυτές τις μέρες που κάποια πράγματα φαίνονται μάταια… Ειδήσεις προκαλούν ένταση και βυθίζουν σε αρνητικές σκέψεις, σκληρές συνειδητοποιήσεις προκαλούν μία πικρή γεύση στα χείλη,  ενώ το παρασκήνιο και το κουτσομπολιό δίνει και … παίρνει!  Προσοχή θέλω να μου δείξεις σε έγγραφα και συμφωνίες γιατί θα υπάρχουν «παγίδες»  με κόστος!

Ιχθύς:  Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες (παρόλο που δεν επηρεάζεσαι άμεσα από την όψη τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα) είναι τα σκάνδαλα που μπορούν να προκύψουν σε συλλογικούς χώρους, ή το έντονο παρασκήνιο και το κουτσομπολιό από λόγια και συζητήσεις που γίνονται στο κοινωνικό σου περιβάλλον! Είτε επρόκειτο για μία εκκρεμή υπόθεση του παρελθόντος, είτε αφορά ένα νέο γεγονός το οποίο προκύπτει σημαντικό είναι να φιλτράρεις καλά τις πληροφορίες που σου δίνονται από το περιβάλλον σου αποφεύγοντας την δραματοποίηση!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here