Widgets Magazine

Η εβδομάδα μας μπορεί να ξεκινά βροχερά, χουχουλιάρικα και με πολλές υποθέσεις να μας «τρέχουν» και να  μας επιβάλουν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν παύει όμως η σημερινή μέρα να κρύβει και σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες και οφείλουμε να διακρίνουμε και να αξιοποιήσουμε με τον κατάλληλο τρόπο!

Αυτή την Δευτέρα λοιπόν 13 Νοεμβρίου 2017 η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού βρίσκεται στην αγκαλιά του Δία, πραγματοποιώντας την σύνοδό τους στον 1ο δεκανό, του Σκορπιού συγκεκριμένα στην 7ο μοίρα του …. Οι ευκαιρίες που μας δίνονται αφορούν τον τομέα των οικονομικών αλλά και των ερωτικών μας υποθέσεων, ενώ παράλληλα υπάρχει η διάθεση, η άνεση και οι συγκυρίες που θα μας βοηθήσουν να απεμπλακούμε από δυσάρεστες δυσλειτουργικές καταστάσεις του παρελθόντος, αφήνοντας στη ζωή μας το περιθώριο για περισσότερη απόλαυση, έρωτα, ολοκλήρωση…. Σημαντικό είναι ότι θα χρειαστεί να κατευνάσουμε την υπερβολή μας – σε όλους τους τομείς – και θα χρειαστεί να διαχειριστούμε περισσότερο το λόγο μας (δεδομένου ότι αύριο έχουμε το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα)

Τα ζώδια που ευνοούνται σήμερα  είναι σαφώς οι  Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί Ιχθύες του 1ου αλλά και του 2ου δεκαημέρου ωστόσο σας αναφέρω εν συντομία τον τομέα που μπορούμε να επικεντρωθούμε σήμερα για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την ημέρα μας.

Αναζητάς προσωπικές αστρολογικές απαντήσεις για το μέλλον;

Ο αστρολογικός σου χάρτης δίνει όλες τις πληροφορίες για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σου! Μίλησε με τους Αστρολόγους του Oroskopos.gr πώς;  Απόκτησε  τα ….

Astro Coins 

Κριός: Αντιμετώπιση και λύση οικονομικών αλλά και ψυχολογικών ζητημάτων.

Ταύρος: Ευκαιρίες ανάπτυξης νέων σχέσεων και συνεργασιών

Δίδυμος: Βελτίωση της εργασίας, της φυσικής κατάστασης  αλλά και της ποιότητας της καθημερινότητας

Καρκίνος: Νέα ερωτικά ειδύλλια, περισσότερη διασκέδαση, δημιουργικότητα και ευκαιρίες απόλαυσης!

Λέων : Ανανέωση στο σπίτι και στην προσωπική ζωή! Αλλαγές στο χώρο, εύνοια οικονομική στην οικογένεια!

Παρθένος: Νέες ιδέες προτάσεις, ευκαιρίες, συναντήσεις και συμφωνίες…

Ζυγός: Άνοδος οικονομική και ανάπτυξη του εισοδήματος

Σκορπιός:  Χαρούμενες συγκυρίες που φέρνουν ολοκλήρωση και επίτευξη στόχων στον τομέα που θα επικεντρωθείς!

Τοξότης: Βελτίωση επαγγελματικών συνθηκών, επίλυση δύσκολων καταστάσεων του παρελθόντος!

Αιγόκερως: Νέοι φίλοι, γνωριμίες, δικτύωση, νέες δραστηριότητες, νέες προσδοκίες…

Υδροχόος: Επαγγελματική καταξίωση και επίτευξη στόχων!

Ιχθύς: Νέοι ορίζοντες ανοίγονται που σας κάνουν αρκετά πιο δημιουργικούς και σας βοηθούν να βελτιώσετε αισθητά τις συνθήκες της ζωής σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις του Σαββατοκύριακου 11-12 Νοεμβρίου 2017
Επόμενο άρθροΟι αστρολογικές σκέψεις για την Τρίτη 14/11 & το τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ