Widgets Magazine

Αναμένουμε το νέο έτος και ένα από τα βασικά μας ερωτήματα είναι : «Πώς θα πάει η εργασία μου»; «Θα βρω δουλειά»; «Θα έχουμε περικοπές»; «Τι πρέπει να προσέξω»; «Με τα οικονομικά τι θα γίνει, θα τα βγάλω πέρα»; Σίγα οι πρακτικές υποθέσεις της ζωής μας έχουν γίνει πλέον η βασική μας προτεραιότητα για να μπορέσουμε να ορίσουμε ότι η χρονιά μας θα έχει καλές προοπτικές μπροστά μας.  Όπως κάθε έτος, θα υπάρχουν οι κερδισμένοι αλλά και αυτοί που θα περιοριστούν και θα έχουν λιγότερες ευκαιρίες  σε αυτούς τους τομείς! Μετά την πραγματοποίηση της εκπομπής  μου για τις ετήσιες προβλέψεις 2018 για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά , σας ετοίμασα (κατόπιν αιτήματός σας) και  γραπτώς τις προβλέψεις σας γιατί ξέρω καλά πως είναι ένα θέμα που μας «καίει» όλους μας!

Μερικά χρήσιμα αστρολογικά στοιχεία του 2018

  • Οι πιο τυχεροί στα οικονομικά θα σταθούν μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2018 οι Κριοί και οι Ζυγοί που έχουν γεννηθεί περίπου από τις 3-20 Απριλίου και από τις 6-23 Οκτωβρίου. Από το Νοέμβριο και έπειτα τύχη στο χρήμα θα έχουν οι Σκορπιοί και οι Ταύροι που έχουν γεννηθεί 23 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου  και 21 Απριλίου 4-2 Μαΐου.
  • Τυχεροί στα επαγγελματικά τους θα σταθούν ως το φθινόπωρο του 2018 οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στο 2ο και στο 3 δεκαήμερο του ζωδίου τους.
  • Από το Φθινόπωρο του 2018 ως και το τέλος της χρονιάς, παίρνουν την σκυτάλη επαγγελματικής εύνοιας οι Ιχθύες , οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί  του 1ου δεκαημέρου .
  • Τα ζώδια που πρέπει να δείξουν αυτή τη χρονιά προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών είναι κυρίως οι Καρκίνοι, Αιγόκεροι (σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκουν) και οι Τοξότες, Δίδυμοι (του 1ου δεκαημέρου)
  • Μεγάλες αλλαγές σε επαγγελματικές συνεργασίες θα έχουν αυτή την χρονιά οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι
  • Προκλήσεις και δοκιμασίες στα επαγγελματικά θα έχουν αυτό το έτος οι Κριοί, οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

Επιλέξτε το ζώδιο & τον ωροσκόπο σας και διαβάστε αναλυτικά τις ετήσιες προβλέψεις για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας

Κριός 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ταύρος 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δίδυμος  2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καρκίνος 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Λέων  2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Παρθένος 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ζυγός 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σκορπιός 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τοξότης 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αιγόκερως 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Υδροχόος 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ιχθύς 2018 Επαγγελματικά – Οικονομικά

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι Ετήσιες Προβλέψεις 2018 για Επαγγελματικά και Οικονομικά!
Επόμενο άρθροΠώς να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα με κάθε ζώδιο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here