Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Παρακολούθησε τις μηνιαίες σου προβλέψεις σε βίντεο αλλά διάβασε και τις γραπτές αστρολογικές σου προβλέψειςΑ Δεκαήμερο:Ο Φεβρουάριος ξεκινά με εσένα να βρίσκεσαι σε ανανεωμένη διάθεση και να εφαρμόζεις στην ζωή σου αλλαγές! Μπαίνεις μπροστά για ενάρξεις και σημαντικές ανανεώσεις, είσαι δραστήριος, επινοητικός, εξωστρεφής και ενθουσιώδης! Η παρουσία του Δία από το ζώδιο του Κριού προσφέρει ως τις 20/2 τις τυχερές συγκυρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες, προτάσεις, για χαρές μέσα από συναντήσεις που θα έχεις,  ενώ προχωρούν και ζητήματα συμφωνητικών ή αλλαγής μεταφορικού μέσου! Πιθανή όμως είναι και μία μετακίνηση μέσα στην πορεία του μήνα! Τα οικονομικά σου βρίσκονται εμφανώς πιο βελτιωμένα ως τις 4/2 ενώ από τις 20/2 η Νέα Σελήνη από τους Ιχθύς, θα σε στηρίξει σε επενδύσεις, αγορές, ή και ενάρξεις που θα βοηθήσουν την τόνωση του εισοδήματός σου!

Β Δεκαήμερο: Ταραχώδες αναμένεται να είναι το κλίμα του Φεβρουαρίου για το δεκαήμερό σου και είναι φανερό ότι τα γεγονότα του μήνα θα σε ωθήσουν σε μικρές αλλά και μεγάλες επαναστάσεις, αντιδράσεις, κόντρες αλλά και ρήξεις! Ως τις 5/2 με την Πανσέληνο στο Λέοντα, κορυφώνονται εκρήξεις στον τομέα των σχέσεων και πλέον διακρίνεις ότι η πολυπόθητη ισορροπία και σταθερότητα είναι ανέφικτη! Στην πορεία του μήνα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σου και το τετράγωνο του με τον Ουρανό στις 22/2 θα προκαλέσει ακόμα μερικές εστίες εντάσεων, όπου εσύ ο ίδιος θα θέλεις να σπάσει τα δεσμά σε ότι σε καταπιέζει ή σε εγκλωβίζει! Η πρωτοποριακή και ευρηματική σου σκέψη μπορούν να σε βοηθήσουν αυτό το διάστημα να διαπρέψεις ή ακόμα και να καινοτομήσεις! Τα οικονομικά σου είναι σε πιο βελτιωμένη κατάσταση ιδιαίτερα από τις 5-12/2 δεν λείπουν όμως οι άστατες και σπάταλες διαθέσεις σου που σου αδειάζουν γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

Γ Δεκαήμερο: Ο Μήνας των γενεθλίων σου είναι εδώ και η παρέα του Κρόνου δεν τον κάνει αυτό το μήνα της χρονιάς τόσο γιορτινό όσο θα θελες, απεναντίας νιώθεις ότι κουβαλάς ένα μεγάλο βάρος πάνω σου, αλλά έχεις βάλει και προσωπικό στοίχημα, ότι θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την ζωή σου και τα σχέδιά σου, ανεξάρτητα από τις θυσίες ή την σκληρή δουλειά που τώρα πρέπει να κάνεις!  Η ψυχολογία σου κάποιες στιγμές θα είναι βαριά, ενώ τονισμένο θα είναι το αίσθημα της ευθύνης και της υποχρέωσης που θα σε οδηγήσει και σε σημαντικές, σκληρές αποφάσεις ζωής…. Αντιλαμβάνεσαι ότι έχεις ωριμάσει και ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για λάθη, είτε στα προσωπικά είτε στα επαγγελματικά! Ο μήνας θα έχει έντονο επαγγελματικό παρασκήνιο και αρκετά κουτσομπολιά, κάποιοι κύκλοι θα κλείσουν , ιδιαίτερα στον εργασιακό τομέα! Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθείς και η επιρροή της στο δεκαήμερό σου από τις 13-20/2 θα τονώσει το πορτοφόλι σου αλλά και θα σε ικανοποιήσει μέσω της εκπλήρωσης ενός σχεδίου ή και μίας αγοράς.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.