Widgets Magazine

Παρακολούθησε αλλά και διάβασε όλες τις αστρολογικές προβλέψεις Δεκεμβρίου για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Α’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος ξεκίνα με κοινωνική διάθεση και αρκετή κινητικότητα προκειμένου να εκπληρώσεις σχέδια, προσδοκίες και να έρθεις κοντά σε ανθρώπους που σου έχουν αποδείξει ότι έχουν σταθεί στο πλευρό σου ως πραγματικοί φίλοι. Στα επαγγελματικά σου κάνεις τα βήματα που  θα βοηθήσουν την περαιτέρω προώθηση σου, ενώ αναμένεται να σου δοθεί και μία σημαντική ευκαιρία που θα σε βοηθήσει να σταθεροποιηθείς οικονομικά. Το έντονο στρες δεν λείπει το διάστημα κοντά στις 27 Δεκεμβρίου, είτε γιατί αναλογίζεσαι τα σφάλματα του παρελθόντος,  είτε γιατί δεν σε καλύπτουν απόλυτα οι συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην καθημερινότητά σου. Αρκετές στιγμές μέσα στο μήνα θα σου  είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 29 Δεκεμβρίου  θα σε οδηγήσει στο κλείσιμο του έτους παρέα με φιλικά πρόσωπα και με περισσότερη ελπίδα για τη χρονιά που ξημερώνει.

 

Β’ Δεκαήμερο: Σε γιορτινούς ρυθμούς εξελίσσεται ο τελευταίος μήνας του 2023, για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου φίλε μου Υδροχόε. Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα τελευταία βήματά σου προς την έξοδο αυτής της επεισοδιακής χρονιάς. Στα επαγγελματικά σου ικανοποιείσαι από την πρόοδο που έχεις σημειώσει έως τώρα  και είσαι πιο τολμηρός για αλλαγές που γίνονται ή που βάζεις τώρα στα σκαριά! Οι μέρες σου θα είναι αρκετά καταναλωτικές, ιδιαίτερα για το σπίτι και την οικογένεια, με αποτέλεσμα ότι χρήματα έρχονται στα χέρια σου να εξανεμίζονται πολύ γρήγορα! Αυτό το μήνα θα είσαι αρκετά δημοφιλής και αγαπητός, θα έχεις πολλές προσκλήσεις και προτάσεις από το περιβάλλον σου, θα δεις φιλικά πρόσωπα – κάποια από αυτά έχεις πολύ καιρό να συναντήσεις – το πιο σημαντικό είναι όμως ότι αυτό το μήνα γεννιούνται μέσα σου νέες προσδοκίες, νέα όνειρα, νέα σχέδια, που σε οδηγούν σε ένα ευχάριστο κλείσιμο του έτους, που φέρνει την αδημονία για τη νέα χρονιά που θα ακολουθήσει! Στην αισθηματική σου ζωή κυριαρχεί ο ενθουσιασμός, η περιπέτεια, υπάρχουν οι ευκαιρίες γνωριμιών (για σένα που είσαι ελεύθερος) όμως δεν λείπουν και οι ξαφνικές εναλλαγές στα συναισθήματα και στα θέλω σου!

 

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Δεκέμβριος είναι μήνας  χαρμόσυνος και αρκετά κοινωνικός για  το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο φίλε μου Υδροχόε. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο κατά τον οποίο θα είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής, έτοιμος να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να δεις φιλικά πρόσωπα,  ενώ δεν θα λείψουν και τα νέα σχέδια που θα τα καταστρώσεις  με μεγάλο ενθουσιασμό για τη χρονιά που αναμένεται να έρθει. Ωστόσο θα λειτουργήσεις σε αρκετά επιπόλαια στα οικονομικά κάνοντας έξοδα που  δεν θα έχεις υπολογίσει σωστά με αποτέλεσμα οι μέρες  κοντά στις 28 και 29 Δεκεμβρίου να σε βρουν με έντονη ανασφάλεια. Συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος ευνοούνται την περίοδο από τις 24 Δεκεμβρίου και έπειτα. Μία επανένωση με ένα φιλικό σου πρόσωπο αναμένεται να σου δώσει χαρά.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως Δεκέμβριος 2023
Επόμενο άρθροΙχθύς Δεκέμβριος 2023
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.