Widgets Magazine

Το 2019 είναι μία χρονιά δικτύωσης, επαφών , γνωριμιών αλλά και εκπλήρωσης προσδοκιών για τους περισσότερους από εσάς. Τα αισθηματικά σας, έχουν όμορφες στιγμές να σας χαρίσουν, ιδιαίτερα με νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή σας. Πιο δύσκολες διαμορφώνονται οι συνθήκες για τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί στο Α’ Δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ενώ καλωσορίζετε το 2019 αισιόδοξα, με πολλά σχέδια και νέες επιθυμίες ή και με ένα ερωτικό ειδύλλιο το οποίο σας συναρπάζει, αναμένεται να έχετε συναισθηματικές αλλαγές και αστάθειες ήδη από την Έκλειψη Σελήνης που γίνεται στις 21/1 στο ζώδιο του Λέοντα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, πολλοί Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου θα διαπιστώσετε ότι υπάρχει αστάθεια στην πορεία μίας σχέσης.  Επιπλέον από το Μάρτιο του 2019, ο Ουρανός από τον Ταύρο, δημιουργεί εστίες συναισθηματικής έντασης αλλά και αλλαγών που ανατρέπουν την μονιμότητα μίας σχέσης. Είναι σημαντικό  λοιπόν αυτή τη χρονιά να αποφύγετε τις μεγάλες συναισθηματικές επενδύσεις, απολαύστε το «τώρα» χωρίς να κάνετε μεγάλα άλματα συναισθηματικών επενδύσεων που στην πορεία θα ανατραπούν και θα σας απογοητεύσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας οι δεσμευμένοι, όταν οι καταστάσεις που επικρατούν στην μόνιμη σχέση σας, σας προκαλούν εκνευρισμό και διαταράσσουν την ισορροπία. Οι Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου, έχετε σαφώς μία πιο εύκολη χρονιά για τα αισθηματικά σας. Ο Δίας από τον Τοξότη σας δικτυώνει, σας φέρνει σε επαφή με κόσμο και αυτό βοηθά ιδιαίτερα εσάς που είστε ελεύθεροι ώστε να μπορέσετε να έχετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στην πορεία αυτού του έτους, καταφέρνετε να εκπληρώνετε κάποιες επιθυμίες σας.  Το εμπόδιο ή αλλιώς η πρόκληση αυτού του έτους, είναι ότι αρκετές στιγμές θα είστε αρκετά απορροφημένοι στα επαγγελματικά σας, γεγονός που θα σας εξαντλεί και θα σας στερεί τον αυθορμητισμό και την άνεση για έρωτα …  Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, να αναμένεται ότι και εσείς με την σειρά σας έχετε να περάσετε μία χρονιά που θα είναι διασκεδαστική, κοινωνική, με ευκαιρίες νέων γνωριμιών για τους ελεύθερους. Θα είστε αρκετά δημοφιλείς στο περιβάλλον σας και θα έχετε ενδιαφέρουσες αισθηματικές κατακτήσεις. Οι δεσμευμένοι από την άλλη πλευρά,  σας δίνεται η δυνατότητα  να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες που διατηρείτε για την σχέση σας.  Μέσα σε αυτό το έτος – ιδιαίτερα ως το Μάρτιο – δέχεστε εκπλήξεις, προτάσεις και υπάρχει μία σημαντική ανανέωση στη ζωή σας, η οποία και σας ωθεί να πάρετε γρήγορα πρωτοβουλίες για τα μετέπειτα βήματά σας.

Τυχερά Ερωτικά Διαστήματα για το 2019

1 Μαρτίου – 25 Μαρτίου :  Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας δίνει μία ερωτική νότα στην έναρξη της Άνοιξης 2019. Αρκετά γοητευτικοί, έτοιμοι για φλερτ αλλά και με ερωτικές κατακτήσεις απολαμβάνεται το ξεκίνημα της ανοιξιάτικης περιόδου, με χαμόγελα!  Η περίοδος αυτή, αν και ανανεωτική, θα σας προσφέρει πολύ περισσότερο πάθος, παρά προοπτική σταθερότητας.

9 Ιουνίου – 2 Ιουλίου: Καλωσορίζετε το καλοκαιράκι με την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων, να χαρίζει έναν ανάλαφρο τόνο, χαράς , απόλαυσης, διασκέδασης και ικανοποίησης από την αισθηματική σας ζωή!  Δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα συναρπάσουν τους ελεύθερους

28 Ιουλίου – 20 Αυγούστου: Απολαμβάνεται όμορφες μέρες στα αισθηματικά σας και νιώθετε επιτέλους «καλοκαίρι»! Η  Αφροδίτη από το ζώδιο του  Λέοντα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να ανανεωθεί η συντροφική σας ζωή. Την προσοχή σας μονάχα οι Υδροχόοι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 26/1 οι οποίοι θα βιώσετε κάποιες ανατροπές στα αισθηματικά σας, ή οι εξελίξεις στις σχέσεις σας δεν θα μπορούν να έχουν μία σταθερή μορφή.

20 Δεκεμβρίου  ως τέλος 2019 : Η Αφροδίτη επανέρχεται στο ζώδιο σας και η χρονιά κλείνει σε ερωτικούς ρυθμούς αλλά και με διάχυτη την ανανέωση σας!

 

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑιγόκερως 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΙχθύς 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here