Widgets Magazine

Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε αστρολογικά, τον δεύτερο μήνα του έτους, ο οποίος και θα είναι αρκετά πιο ελπιδοφόρος και ήπιος με τις εξελίξεις τους.  Στην πορεία του , αναζωπυρώνονται όνειρα, σχέδια, ιδανικά,  ενώ δίνονται και σημαντικές ευκαιρίες πάνω στις οποίες αν εργαστούμε θα μπορέσουμε να έχουμε σημαντικά και θετικά αποτελέσματα.

Τα Φεγγάρια του Φεβρουαρίου 2020

Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στις 9 του μήνα (ανήμερα με το Hellenic Astrology Forum 2020 του Oroskopos) στην 20η μοίρα του ζωδίου του Λέοντα. Είναι ένα ολόγιομο φεγγάρι που μας προδιαθέτει να δραστηριοποιηθούμε για να κατακτήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε πολύ (έρωτα, δημιουργικά σχέδια, απολαύσεις).   Επηρεάζονται οι  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι  που γεννήθηκαν στο τέλος του 2ου και αρχές 3ου δεκαημέρου.  Θετικές εξελίξεις όμως θα έχουν με αυτή την Πανσέληνο αρκετοί Κριοί  που γεννήθηκαν κοντά στις 8-12 Απριλίου αλλά και Τοξότες που γεννήθηκαν  10-14 Δεκεμβρίου

Η Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στις 23 του μήνα στην 4η μοίρα του Ιχθύ, παρατηρούμε την συμμετοχή του Άρη από το Αιγόκερω και του Ουρανού από τον Ταύρο που πραγματοποιούν θετική γωνία εξαγώνου με τα Φώτα. Σημαντικά νέα ξεκινήματα θα έχουν αυτή την περίοδο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 4η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.  Οι Καρκίνοι που είναι γεννημένοι κοντά στις 25 Ιουνίου αλλά και οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί κοντά στις 27 Οκτωβρίου να αναμένουν ότι θα βρεθούν σε ευχάριστη εργήγορση νέων ενάρξεων.

Τα σημαντικά σημεία  του Φεβρουαρίου 2020

 

Με πίστη και προσπάθεια αξιοποιείς ευκαιρίες και ανταμείβεσαι :  ότι ο Δίας από το ζώδιο του Αιγόκερω σχηματίζει την πρώτη (από τις 3) θετικές του γωνίες με τον Ποσειδώνα. Το εξάγωνο που κορυφώνεται μεταξύ τους στις 20 Φεβρουαρίου , θα προσφέρει τις ευκαιρίες εκείνες πάνω στις οποίες οι εποικοδομητικές και οργανωμένες προσπάθειες θα μπορέσουν να έχουν θετικά αποτελέσματα εκπλήρωσης, υλοποίησης και ικανοποίησης.  Αρκετά ευνοημένοι αυτό το μήνα θα βρεθούν οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι  και οι Καρκίνοι , Σκορπιοί , Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Επικοινωνιακές ατασθαλίες και μπερδέματα:  Από τις 17/2 ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της πτώσης του τον Ιχθύ.  Τα γνωστά επικοινωνιακά «τσαλίμια» δεν θα λείψουν και μάλιστα αυτή την φορά θα είναι ικανά να κάνουν ακόμα πιο χαοτική την κατάσταση γύρω μας, αφού με τον Ερμή από αυτή την θέση μπορούμε να αναμένουμε διλήμματα, συγχύσεις, παρανοήσεις, αμέλειες, ασάφειες, μπερδέματα … Σημαντικό είναι να αποφύγουμε σημαντικές υπογραφές, αγορές, δεσμεύσεις μέσω προφορικού ή γραπτού λόγου αλλά να δείξουμε και περισσότερο προσοχή σε μετακινήσεις μας.  Αισθηματικές επανασυνδέσεις θα έχουν οι Ιχθύες – Παρθένοι – Σκορπιοί του 1ου και 2ου δεκαημέρου, ενώ και  οι Καρκίνοι, Ταύροι, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν τις επαφές τους με άτομα του παρελθόντος.

Οι Τυχεροί στον Έρωτα:  Ως τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας ερωτική εύνοια στους Ιχθείς, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου. Δεν θα λείψουν όμως και τα πάθη αλλά και οι ικανοποιήσεις για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου όπου μπορούν να έχουν μία σημαντική ερωτική εξέλιξη ή και γνωριμία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.  Επιπλέον οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου  μπορούν στις αρχές του μήνα να πάρουν μία σημαντική ανάσα στη σχέση τους, τονίζουμε όμως ότι η εύνοια για εσάς αφορά αποκλειστικά τον προσωπικά σας χάρτη.  Από τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της, τον Κριό. Ο έρωτας γίνεται ένα βιαστικό παιχνίδι διεκδίκησης, ενθουσιασμού με τους Κριούς – Ζυγούς – Τοξότες  να έχουν τα πρωτεία της ερωτικής εύνοιας ως και το τέλος του μήνα. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αναμένεται να έχουν μία αισιόδοξη περίοδο ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών , γνωριμιών.  Ποια άλλα ζώδια όμως ευνοούνται στα αισθηματικά τους αυτό το μήνα;;; Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι – Ιχθύες – Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου (αρκετοί από εσάς μπορεί να κινηθείτε και με έρωτα του παρελθόντος),  οι Παρθένοι – Ιχθύες- Σκορπιοί- Καρκίνοι- Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

Οι Τυχεροί στα Οικονομικά:  Σε όλη την διάρκεια του μήνα τα ζώδια που θα δεχθούν σημαντική εύνοια στα οικονομικά τους είναι οι  Δίδυμοι  και οι Τοξότες του 2ου δεκαημέρου.  Ως τις 7 Φεβρουαρίου μεγαλύτερη οικονομική εύνοια δέχονται οι Λέοντες και οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου. Στην συνέχεια του μήνα,  μεγαλύτερη επικοινωνιακή εύνοια δέχονται οι Παρθένοι και οι Ιχθύες (ανεξαρτήτως δεκαημέρου).  Στην πορεία του μήνα, θα δείτε και αρκετοί Υδροχόοι και Λέοντες να βρίσκεται νέους τρόπους για την άνοδο των οικονομικών σας.

Ευκαιρίες επαγγελματικής Ανάπτυξης :  Δίνονται αυτό το μήνα στους Κριούς , Λέοντες,  Αιγόκερους,  Διδύμους του 2ου δεκαημέρου. Ενάρξεις επαγγελματικών δραστηριοτήτων θα έχουν και αρκετοί  Ιχθύες – Δίδυμοι- Ζυγοί – Λέοντες – Κριοί του 1ου δεκαημέρου.

Νευράκια – Καβγαδάκια – Πιέσεις:  Ως τις 16 του μήνα προσοχή στη νευρικότητα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου. Στην συνέχεια του μήνα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου!

Προσκλήσεις και εμπόδια:  Οι καταστάσεις συνεχίζουν να είναι πιεστικές και περιοριστικές  για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαήμερου.

Θέλεις αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο σου;

Φεβρουάριος 2020 Αστρολογικές Προβλέψεις<<

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι ευκαιρίες και οι προκλήσεις των ζωδίων ως το τέλος Ιανουαρίου 2020
Επόμενο άρθροΝέα Σελήνη Ιανουαρίου 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here