Widgets Magazine

Καλό Μήνα Τοξότη.. Μην χάσεις και τις μηνιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου σε βίντεο

 

 Α’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ : Καλωσορίζετε τον Νοέμβριο σε χαρούμενους ρυθμούς και με την Αφροδίτη να έχει εισέλθει στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας το δεκαήμερό σας ως τις 10 Νοεμβρίου. Ανανεώστε , βελτιώνετε την εμφάνισή σας, έχετε τις κατακτήσεις σας, αλλά περνάτε και όμορφες στιγμές. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την αισθηματική σας ζωή αλλά και να χαρείτε ενδιαφέρουσες εμπειρίες.  Αρκετοί από εσάς αυτό το μήνα, εργάζεστε (ίσως και πιο μυστικά ή παρασκηνιακά) για ένα νέο σχέδιο που θα πάρει σάρκα και οστά από τις 26 Νοεμβρίου όπου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο. είναι βέβαιο ότι το διάστημα από τις 19-30 Νοεμβρίου θα είναι πιο εξαντλητικό σε υποχρεώσεις που θα έχετε, ενώ αρκετές στιγμές μπορεί να βρίσκεστε σε ψυχολογικό αναβρασμό, λόγω παρελθοντικών καταστάσεων ή ζητημάτων που σας επιβαρύνουν σημαντικά.  Στο τέλος του μήνα δέχεστε και βελτίωση στα οικονομικά σας, αφού η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει σημαντικά να βελτιώσετε το εισόδημά σας.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Κατά την διάρκεια του Νοεμβρίου κλείνετε κάποιες εκκρεμότητές σας, ανασυντάσσεστε, βρίσκεται λύσεις σε πρακτικές σας υποθέσεις και καταφέρνετε συνάμα και να διασκεδάσετε, να ερωτοτροπήσετε.  Αυτό το μήνα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τα βήματα εκείνα που θα συμβάλουν στην δημιουργία πιο ασφαλών βάσεων στη ζωής σας, γεγονός που θα ανακουφίσει την ψυχολογία σας, και όχι μόνο … Βρίσκεται πρακτικές λύσεις για την αντιμετώπιση οικογενειακών υποθέσεων, ζητημάτων ακίνητης περιουσίας ή για οικονομικές εκκρεμότητες που σας επιβάρυναν.  Γενικότερα στον οικονομικό σας τομέα που έχετε ταλαιπωρηθεί σημαντικά σε όλη την διάρκεια αυτού του έτους, θα μπορέσετε αυτό το μήνα να κάνετε τα σωστά βήματα διαχείρισης / διευθέτησης. Δεν θα γλιτώσετε ωστόσο και εσείς αυτό το μήνα από τις «αναποδιές» του ανάδρομου Ερμή, ιδιαίτερα στον τομέα της εργασίας σας, ενώ θα έρθετε και αντιμέτωποι με καταστάσεις του χτες που θα χρειαστεί τώρα να επιληφθείτε. Ασυνείδητες σκέψεις, φόβοι, ανασφάλειες που οι ρίζες τους ανήκουν στο παρελθόν, τώρα θα βγουν στην επιφάνεια προκειμένου να αναγνωριστούν και να αντιμετωπιστούν. Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας τονώνει τον ερωτικό μαγνητισμό σας ενώ το διάστημα από τις 10-20 του μήνα , ανανεώνεστε, βελτιώνετε την εξωτερική σας εικόνα, διασκεδάζετε περισσότερο και έχετε τα φλερτ και τις κατακτήσεις σας. Την προσοχή σας κοντά στις 14 του μήνα όπου με το τετράγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα για να μην παρασυρθείτε σε επιπολαιότητες, διλήμματα, μπερδέματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή και όχι μόνο (Αφροδίτη τετράγωνο Ποσειδώνας).

Γ’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Νοέμβριος αναμένεται να είναι ένας από τους «τυχερούς» μήνες της χρονιάς για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Ο Δίας, συνεχίζει και ολοκληρώνει σταδιακά την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σας και έχετε τις ευκαιρίες εκείνες που σας βοηθούν να πάτε τη ζωή σας ένα βήμα παρακάτω. Η Αφροδίτη  και αυτή από το ζώδιο σας, σας προδίδει γοητεία, μαγνητισμό, είστε κατακτητικοί, απολαμβάνετε όμορφες και περιπετειώδεις στιγμές. Κοντά στις 24/11 η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, φέρνει για εσάς την δική σας «τυχερή» στιγμή όπου θα σας κάνει να λάμψετε από ευτυχίας. Έρωτας, χρήμα, μία σημαντική εκπλήρωση; Όλα είναι πιθανά αρκεί να είστε ανοιχτοί! Το Νοέμβριο ωστόσο, θα είναι και τονισμένη η κοινωνική σας ζωή, θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, θα κινηθείτε σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Δεν θα λείψουν όμως οι κόντρες και οι ανταγωνισμοί σε φιλικές σχέσεις ή και σε συλλόγους από 5-19/11 όπου ο Άρης θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού.  Όσο για τον Ερμή που θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος; Αισθητή θα είναι η ανάγκη σας για εσωτερική αναζήτηση, σκέψεις, φόβοι και ανασφάλειες του χτες επανέρχονται τώρα για να βρείτε λύσεις. Επαγγελματικές υποθέσεις που θεωρούσατε ότι είχαν κλείσει ή ολοκληρωθεί, βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Νοέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Νοέμβριος 2019 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here