Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Ιουνίου κάνετε σημαντικές επανεκτιμήσεις στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα Στις αισθηματικές, ενώ δεν λείπει και η επαφή με το παρελθόν σας ιδιαίτερα την περίοδο από τις 10-25 Ιουνίου όπου πολλοί από εσάς, θα έχετε την ανάγκη να γεφυρώσετε το χάσμα με ένα πρόσωπο του χτες, ή να επανεκτιμήσετε ζητήματα των σταθερών σας σχέσεων. Ο Ιούνιος ωστόσο αναμένεται αρκετά πιο απολαυστικός στα αισθηματικά από τις 25 Ιουνίου που η Αφροδίτη θα γυρίσει σε ορθή φορά στο ζώδιο των Διδύμων ενώ και στις 28 το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Κριού θα πυροδοτήσει ερωτικές εξελίξεις που θα σας θέσουν σε εγρήγορση. Ποια είναι όμως τα «δύσκολα» σημεία του Ιουνίου για εσάς; Οι πιέσεις σας αφορούν κυρίως τον οικονομικό τομέα, ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε προς την Ηλιακή Έκλειψη 21/6 στο ζώδιο του Καρκίνου. Ζητήματα που συνδέονται με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις προς τρίτους, γίνονται ένας ασφυκτικός κλοιός που σας πιέζει και σας αναγκάζει να δεχθείτε τη προοπτική περικοπών.  Την ίδια περίοδο συμβαίνουν γεγονότα τα οποία διεγείρουν έντονα αλλά και δυσάρεστα την ψυχολογία σας, ενώ η βασική σας επιθυμία θα είναι να κυριαρχήσετε των καταστάσεων με απόλυτο τρόπο! Υπολογίστε τις συνέπειες σε κάθε σας δράση!

Β’ Δεκαήμερο: Ο Ιούνιος ξεκινά με μία Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο και δεκαήμερό σας. Βρίσκεστε στο  κατώφλι σπουδαίων  ανακατατάξεων στη ζωή σας. Πολλές από αυτές τις αλλαγές  που συμβαίνουν τώρα είτε δεν τις επιθυμείτε, είτε δεν τις έχετε επιλέξει! Δεν παύουν λοιπόν οι εξελίξεις του μήνα να σας αποδιοργανώνουν αλλά και να σας φέρνουν σε ρήξη με το περιβάλλον σας! Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δείξετε στις διαπροσωπικές σταθερές σχέσεις στενού τύπου ως τις 12 του μήνα όπου ο Άρης θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Ιχθύ! Στα αισθηματικά σας θυμηθείτε ότι δεν είναι ο κατάλληλος χρόνος για καθοριστικές αποφάσεις (θα αναθεωρηθούν λίγο αργότερα) παραμείνετε συγκρατημένοι σε επανασυνδέσεις / ή και σοβαρές εκτιμήσεις αυτό τον καιρό!  Στα οικονομικά σας ευνοείστε σε θέματα διακανονισμών και εύρεσης λύσεων από τις 7 του μήνα. Φροντίστε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας πριν τις 18 του μήνα όπου ο Ερμής τότε θα κινείται ανάδρομος!

Γ΄Δεκαήμερο: Τον Ιούνιο αισθάνεστε σαν να διανύετε ένα μακρινό ταξίδι με πλοίο όπου για αρκετή ώρα βρίσκεται σε θαλασσοταραχή και παρόλο που γνωρίζετε ότι θα καταφέρετε αυτό το ταξίδι να το πραγματοποιήσετε επιτυχώς, δεν παύει να είστε συγχυσμένοι, αποδιοργανωμένοι ή να έχετε αυτή την «ζάλη» που δεν σας επιτρέπει να κινηθείτε άνετα και ευέλικτα. Ο Άρης από τις 12 Ιουνίου επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και συχνά θα αποτελεί την βασική αιτία της κυκλοθυμίας σας, αλλά και των εξελίξεων που θα προκαλούν εκνευρισμό στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς. Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στις 13/6 εστιάζει την προσοχή σας στα του οίκου σας και είναι σημαντικό να προφυλαχτείτε από ζημιές μέσα στο χώρο του σπιτιού, ή ακόμα και σε παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν αποδιοργάνωση ανάμεσα σε εσάς και στους οικείους σας.  Οι γεννημένοι κοντά στις 19-21  Δεκεμβρίου δέχεστε την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που σχηματίζεται στις 21/6 επομένως αυτό το μήνα αναγκάζεστε με δύσκολο τρόπο να κλείσετε κάποιους κύκλους ιδιαίτερα στον τομέα των σταθερών σας σχέσεων!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Ιούνιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here