Widgets Magazine

Α ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας ψυχολογικών αναμοχλεύσεων, ανακατατάξεων αλλά και εντάσεων στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας, δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για έρωτα και διασκέδαση.  Ο Ερμής κάνει το πέρασμα του στους Ιχθείς στις 3 Φεβρουαρίου, η σκέψη σας επικεντρώνεται στις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις και σε θέματα που αφορούν το σπίτι και τους οικείου σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ωστόσο, θα φέρει κάποιες διαφωνίες, ή κάποιους προβληματισμούς που αφορούν τους παραπάνω τομείς. Ιδιαίτερα το διάστημα από τις 21/2 και μετά προσοχή σε ζημιές ή σε λάθη απροσεξίας στο χώρο του σπιτιού. Αρκετές στιγμές δεν θα σας είναι εύκολο να κατανοήσετε τις σκέψεις και τα λόγια των ανθρώπων που συμβιώνετε με αποτέλεσμα να γίνονται παρεξηγήσεις.  Την περίοδο 7-17 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού θα τονώσει την ερωτική σας ζωή, θα αναζωογονηθείτε, θα διασκεδάσετε πολύ περισσότερο ενώ δεν θα λείψουν και τα φλερτ για τους ελεύθερους. Στο δεύτερο μισό του μήνα, ο Άρης από τον Αιγόκερω εντείνει την δράση σας στην εύρεση νέων πηγών εσόδων και αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μέσω ανακατατάξεων και αλλαγών στην εργασία σας. Ωστόσο να θυμάστε ότι το δεύτερο μισό του μήνα κρίνεται πιο απαιτητικό στα οικονομικά.

Β’ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ:  Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας που σας βοηθά να ανακτήσετε και πάλι την αυτοπεποίθηση σας, να νιώσετε πιο δυνατοί και σίγουροι, ενώ σας δίνεται η δυνατότητα να εργαστείτε πιο ευέλικτα για την άνοδο των οικονομικών σας. Ευνοούνται ωστόσο και οι νέες επενδύσεις ή διευκόλυνση / βοήθεια που θα λάβετε από πρόσωπα της οικογένειας. Ο Δίας από τον Αιγόκερω ευνοεί το δικό σας δεκαήμερο έτσι λοιπόν μπορείτε μέσω των προσπαθειών σας να έχετε «επιτεύγματα» αυτή την περίοδο.  Αρκετές συζητήσεις θα έχετε αυτό το μήνα για θέματα που αφορούν τη οικογένεια και την προσωπική ζωή. Συμβαίνουν σταδιακά ανακατατάξεις στο χώρο σας και ήδη τις προετοιμάζεται κατά την διάρκεια αυτού του μήνα. Θέλω μόνο την προσοχή σας την περίοδο από τις 17-21/2 όπου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο. Σε αυτό το διάστημα, δεν θα σας είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με τους οικείους σας, θα χαρακτηρίζεστε από κυκλοθυμία, ενώ οι απροσεξίες μπορεί να σας μπερδέψουν. Προσοχή στις συσκευές και στα προσωπικά αντικείμενα που μπορεί είτε να χάσετε, είτε να έχετε αναποδιές στην λειτουργία τους. Το διάστημα από τις 17-26 Φεβρουαρίου κρίνεται ιδανικό για τα αισθηματικά σας, όπου θα μπορέσετε να απολαύσετε τον έρωτα, τα φλερτ, την διασκέδαση και την ανεμελιά … Προσοχή όμως γιατί μπορεί οι υπερβολές να σας παρασύρουν σε σπατάλες που στην συνέχεια θα είναι δύσκολο να συμμαζέψετε.

Γ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ: Οι πιέσεις και οι προβληματισμοί για τα οικονομικά σας συνεχίζονται και αυτό το μήνα, ενώ όλο το έτος εφιστά την προσοχή σας και την σωστή διαχείρισή σας για να μπορέσετε να βάλετε σε μία σειρά τις υποχρεώσεις σας, αλλά και να προστατέψετε ότι σας ανήκεις. Αρκετοί νιώθετε όμως ότι είστε σε έναν αγώνα δρόμου, όπου είναι μόνιμα μετ εμποδίων και αυτό σας κάνει να χάνετε το κέφι ή την αυτοπεποίθησή σας. Ο Φεβρουάριος ωστόσο ξεκινά με εσάς να δέχεστε την βοήθεια και την υποστήριξη τόσο την οικονομική όσο και την συναισθηματική από τους οικείους σας .  Ως τις 7 Φεβρουαρίου έχετε την δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα ενώ γίνεστε και πιο «σπιτόγατοι»!  Ως τις 16 του μήνα ο Άρης από το ζώδιο σας, σας παρακινεί να μην το βάζετε να κάτω, να συνεχίζετε τον αγώνα, να λαμβάνετε πρωτοβουλίες, να τολμάτε και να προχωράτε μπροστά … Εκτός από το θάρρος, τον δυναμισμό και την διάθεσή σας για περιπέτεια και δράση, αρκετές στιγμές θα είστε πιο νευρικοί και βιαστικοί, προκαλώντας εντάσεις στο περιβάλλον σας.  Το διάστημα από τις 26 Φεβρουαρίου, η ερωτική σας ζωή παίρνει «φωτιά» αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού, είναι φανερό ότι θα φουντώσει τον πόθο και τις ερωτικές εξελίξεις.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΣκορπιός Φεβρουάριος 2020
Επόμενο άρθροΑιγόκερως Φεβρουάριος 2020
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here