Widgets Magazine

Καλό Μήνα με πολλές Μηνιαίες Προβλέψεις σε βίντεο και .. γραπτές 🙂 

Ακολούθησέ το Astro Κους Κους στο Facebook για ακόμα περισσότερες προβλέψεις <<


Α Δεκαήμερο: Μήνας ανασυγκρότησης τόσο προσωπικής και ψυχολογικής, όσο και επαγγελματικής αγαπητοί μου Ταύροι του 1ου δεκαημέρου! Οι γεννημένοι κοντά στις 28-29/4 βιώνεται ακόμα την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης που προηγήθηκε στο ζώδιο σας, επομένως βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο εξελίξεων, ανακατατάξεων στην ζωή σας και κάποιες δοκιμασίες δεν λείπουν! Από το ξεκίνημα του μήνα οι σκέψεις σας και οι συζητήσεις σας αφορούν τα οικονομικά σας, όπου βρίσκεστε σε διαδικασία εύρεσης λύσεων προκειμένου να συγκροτηθείτε. Φροντίστε να τακτοποιήσετε έγγραφα, οικονομικές εκκρεμότητες, ή και συζητήσεις για χρήματα πριν τις 10/5 γιατί στην συνέχεια ο Ερμής θα ξεκινήσει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας τα οικονομικά σας σημαντικά, προκαλώντας κάποιες καθυστερήσεις ή και αναποδιές. Λύσεις στα οικονομικά σας θα αρχίσουν σταδιακά να δίνονται από τις 30/5 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία αναμένεται να τονώσει τις πηγές εσόδων σας μέσω επαγγελματικών ευκαιριών που θα σας δοθούν! Μην ξεχνάτε ότι από τις 10/5 ο Δίας απ΄τον Κριό, λειτουργεί για εσάς ως μία «ασπίδα προστασίας» που σας προφυλάσσει από τις κακοτοπιές και σας βοηθά να ελιχθείτε στα επαγγελματικά αλλά και να ενδυναμωθείτε ψυχολογικά!Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Β Δεκαήμερο: Τον «ρυθμό» του μήνα δίνει η Ηλιακή έκλειψη που προηγήθηκε στις 30/4 στο ζώδιο σας, όπου ο Μάιος από το ξεκίνημά του αναμένεται να είναι ένας νευρικός, ανατρεπτικός, επεισοδιακός μήνας, στην πορεία του όμως θα έρθετε αντιμέτωποι και με σκληρές αλήθειες που αφορούν εσάς, τα δικά σας θέλω αλλά και ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας και την προσωπική ζωή. Αντιλαμβάνεστε καλύτερα από κάθε άλλη φορά ότι ο δρόμος της αλλαγής είναι μονόδρομος και έστω και αν απογοητεύεστε ή νιώθετε μετέωροι πρέπει αυτό τον δρόμο να τον ακολουθήσετε. Συνοδοιπόρους για αυτό το μήνα θα έχετε καλούς φίλους που θα σας ενεργοποιούν την στιγμή που το έχετε ανάγκη για να «ταρακουνηθείτε» και να πάρετε μπροστά! Οι αιφνίδιες γνωριμίες θα παίξουν και αυτές με την σειρά τους ρόλο στις εξελίξεις του μήνα! Σε ζητήματα που αφορούν ωστόσο τα αισθηματικά σας ο μήνας είναι αρκετά ασταθής και χρειάζεται να αποφύγετε λανθασμένες επιλογές.Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Γ Δεκαήμερο: Είναι βέβαιο ότι στην πορεία του Μαΐου δεν θα βαρεθείτε, αφού στην ζωή σας θα υπάρξουν εξελίξεις, γεγονότα που άλλοτε θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση, άλλοτε θα δοκιμάσουν τα όρια αντοχών σας.  Ο μήνας ξεκινά με το εξάγωνο Δία – Πλούτωνα, το οποίο και σας ανοίγει σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης, επίτευξης σχεδίων, γνωριμιών που θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο για τα σχέδια και την πορεία σας.  Φιλοσοφείτε όμως και την ζωή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα και είστε παραπάνω φιλόδοξοι, παρόλο που ο Κρόνος σας σφίγγει για τα καλά τα λουριά και σας επιβάλει να πειθαρχήσετε, να οργανωθείτε και να κουραστείτε αρκετά παραπάνω αυτό τον καιρό!  Έντονη για εσάς θα είναι η επιρροή που θα δεχθείτε από την Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Σκορπιό στις 16/5 η οποία αναμένεται να φέρει σημαντικά ξεκαθαρίσματα και απογοητεύσεις στις σχέσεις σας. Πολλοί έχετε την διακοπή μίας σχέσης ή μίας συνεργασίας ετούτη την περίοδο και το γεγονός αυτό σας στεναχωρεί αλλά σας φορτώνει  και με αρκετές ευθύνες! Από τις 11-25/5 ο Άρης από τους Ιχθείς σας δραστηριοποιεί περισσότερο κοινωνικά, χρειάζεται όμως να δείξετε και προσοχή στις επιλογές ανθρώπων που εμπιστεύεστε γιατί ετούτη την εποχή δεν σας βλέπουν όλοι με καλό μάτι 😉  Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιο σας από τις 23/5 και έπειτα, σας παρασύρει σε έναν εκ βαθέων απολογισμό και αναθεώρηση ενώ δεν θα λείψουν και οι επικοινωνιακές αναμετρήσεις με το παρελθόν σας.Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Μάιος 2022
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Μάιος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ