Widgets Magazine

Καλό Μήνα Με Μηνιαίες Προβλέψεις γραπτές αλλά και σε βίντεο 🙂


Α Δεκαήμερο: Καλωσορίζετε τον Ιούνιο αισιόδοξοι και ενδυναμωμένοι ψυχικά , με την δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα ζητήματά σας αλλά και με την ευκαιρία να νιώσετε καλύτερα, πιο ήρεμα μέσα σας.  Δεν λείπουν και οι ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας, παρόλο που ο μήνας αναμένεται να είναι απαιτητικός, ζόρικος και με συνεχές τρέξιμο ιδιαίτερα ως τις 8/6.  Η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, συμβάλει σαφώς στην ανανεωμένη διάθεση ενώ ως τις 6 του μήνα σας επιφυλάσσει και ικανοποιήσεις στα αισθηματικά σας, περισσότερες ευκαιρίες χαράς, ικανοποίησης αλλά και ανανέωση στην εξωτερική σας εμφάνιση! Στα οικονομικά σας έχετε σημαντικές προτάσεις και συζητήσεις το διάστημα 13-23/6.  Στο τέλος του μήνα η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας προτρέπει για μετακινήσεις, γνωριμίες, ενώ έρχονται και προτάσεις, συζητήσεις που θα κάνουν αίσθηση και θα σας ξεσηκώσουν!Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Β Δεκαήμερο: Είναι γεγονός ότι στην ζωή σας βιώνετε μεγάλες αλλαγές, η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη και πολλές στιγμές δεν μπορείτε ούτε εσείς οι ίδιοι να συνειδητοποιήσετε ότι μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν συμβεί τόσα γεγονότα στην ζωή σας ! Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας με εναλλαγές, στο μεγαλύτερό μέρος του νιώθετε κουρασμένοι τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά, προσπαθείτε να κλείσετε κύκλους και εκκρεμότητες, τρέχετε για όλους και για όλα και πολλές φορές ξεχνάτε τον ίδιο σας τον εαυτό ! Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας ωστόσο σας επιφυλάσσει και χαρές για το διάστημα από τις 6-15 Ιουνίου,  όπου τις ημέρες αυτές θα ανανεωθείτε, θα ομορφύνετε, θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε, ενώ πολλοί από εσάς (και βάση προσωπικού ωροσκοπίου) θα έχετε και μία ξαφνική εξέλιξη στα αισθηματικά σας είτε και μία απρόσμενη γνωριμία! Η επιθυμία σας για την ώρα όμως είναι να παραμείνετε πιο ελεύθεροι και ανεξάρτητοι! Το διάστημα 23-30/6 είναι ευεργετικό για συζητήσεις, αποφάσεις και συμφωνίες για τα οικονομικά σας.Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Γ Δεκαήμερο:  Μετά από έναν δύσκολο Μάη, καλωσορίζετε τον Ιούνιο και από τις 3 του μήνα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο σας και υπάρχει αποκατάσταση στις επικοινωνίες σας, ενώ οι καθημερινές επαφές  αρχίζουν να έχουν ροή και μπορείτε να κλείσετε τις εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί το περασμένο διάστημα. Αξιοποιήστε την περίοδο ως και 13/6 για συζητήσεις, συναντήσεις, μετακινήσεις ή και για διεκπεραίωση εγγράφων! Την περίοδο 15-23 Ιουνίου η Αφροδίτη από το ζώδιο σας, εντείνει την επιθυμία σας για ανανέωση, χαρά, ικανοποίηση αλλά και για έρωτα … Πολλοί νιώθετε μόνοι ή υπάρχουν και κάποιες απογοητευτικές εξελίξεις κοντά στις 18/6 με το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου, ίσως δεν αφήνετε τον εαυτό σας απόλυτα ελεύθερο στον έρωτα, γιατί οι συνθήκες δεν σας ευνοούν, είτε πολλοί βιώνετε μία περίοδο παγωμάρας. Δεν παύει όμως να σας δίνονται οι ευκαιρίες να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας γεμίζουν και σας δίνουν χαρά! Την περίοδο από τις 20/6 επικεντρώνεστε κυρίως στα επαγγελματικά όπου δέχεστε και στήριξη για να ξεπεράσετε κάποιες δυσκολίες.Εχεις ΔΩΡΟ +1 Πρόβλεψη με κάθε κλήση σου στο 14724! Κάλεσε τώρα για την προσωπική σου ανάλυση! 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Ιούνιος 2022
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Ιούνιος 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ