Widgets Magazine

Καλό Μήνα! Δες τις μηνιαίες προβλέψεις σου σε βίντεο αλλά διάβασε αναλυτικά και την γραπτή πρόβλεψή σου!

Α Δεκαήμερο: Κατά την διάρκεια του Απριλίου φιλοξενείτε την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς, η οποία πραγματοποιείται στις 30 του μήνα στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας πολύ περισσότερο όμως τους γεννημένους στο τέλος του δεκαημέρου σας, δηλαδή όσους έχετε γενέθλια κοντά στις 29/4-1/5. Εσείς κατά την διάρκεια αυτού του μήνα χρειάζεται να είστε επιμελής πολύ περισσότερο με την φυσική σας κατάσταση, την κοινωνική σας εικόνα, αλλά να προσμένετε ότι αυτός ο μήνας θα φέρει και τα ξεκαθαρίσματά του σε θέματα προσωπικά που σας αγγίζουν άμεσα.  Η Αφροδίτη από τις 5 και ο Άρης από τις 15/4 στο ζώδιο του Ιχθύ, σας ενεργοποιούν κοινωνικά, είστε πιο δραστήριοι, η φιλία παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις των ημερών, ενώ  ζητήματα που αφορούν την αισθηματική σας ζωή, μπορούν να περάσουν σε μία φάση ανανέωσης. Ο μήνας σας προτρέπει να κάνετε νέες γνωριμίες ή και να κυνηγήσετε λίγο παραπάνω το όνειρο, την επιθυμία! Το διάστημα από τις 11 έως 16 Απριλίου είστε αρκετά επικοινωνιακοί, εξωστρεφείς, ενώ αρκετοί θα θελήσετε να κάνετε και μία μετακίνηση.1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Β Δεκαήμερο: Μήνας σημαντικός για το ζώδιο και το δεκαήμερό σας, γιατί στη πορεία του φιλοξενείτε την πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2022 η οποία και πραγματοποιείται στο ζώδιο και το δεκαήμερό σας. Στην πορεία του Απριλίου λοιπόν γίνονται σημαντικές «εκκαθαρίσεις» σε θέματα προσωπικά, αρκετοί αλλάζετε και πορεία ζωής, κάτι το οποίο αναγκάζεστε από τις συνθήκες να το κάνετε και δεν είναι απόλυτα η επιλογή σας.  Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται, οι στόχοι σας αναμορφώνονται και νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να αφήσετε κάτι πίσω προκειμένου να πάτε μπροστά. Ο Απρίλιος όμως είναι ένας μήνας που κλείνετε και εκκρεμότητες, κλείνετε κύκλους και αυτό σας βοηθά να απελευθερωθείτε και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας για τα επόμενα βήματά σας. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενεργή και οι φίλοι θα σας δείχνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους, δεν θα λείψουν και οι νέες γνωριμίες, αλλά και η συμπαράσταση από άτομα που δεν το περιμένατε! Το διάστημα 16-21 Απριλίου κρίνεται θετικό για επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις που θα φέρουν μία νότα χαράς και αισιοδοξίας.1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Γ Δεκαήμερο: Μπορεί ο Κρόνος από τον Υδροχόο να σας σφίγγει για τα καλά τα λουριά και να σας φορτώνει με αρκετές ευθύνες που δεν σας επιτρέπουν να είστε ανέμελοι και ανάλαφροι, όμως ο Απρίλιος είναι ένας μήνας ανταμοιβής, ικανοποίησης αλλά και εκπλήρωσης για τους περισσότερους από εσάς. Είναι ένας μήνας που θα ξυπνήσει τον ρομαντισμό, το συναίσθημα, την δημιουργικότητα… Είναι ένας μήνας που θα είστε πιο αγαπητοί, θελκτικοί και θα δεχθείτε την υποστήριξη αλλά και τον θαυμασμό πολλές φορές από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Μία ρομαντική ιστορία θα ξεκινήσει για αρκετούς από εσάς και έστω και αν οι πιέσεις που δέχεστε από άλλους τομείς της ζωής σας δεν σας επιτρέπουν να δώσετε προτεραιότητα στον έρωτα,  αυτή η ρομαντική ιστορία θα αγγίξει μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σας. Ας δούμε όμως και κάποιες δύσκολες στιγμές του μήνα για εσάς: Στις 5/4 η σύνοδος Άρη – Κρόνου φρενάρει κάποιους επαγγελματικούς στόχους, σας απογοητεύει από μία εξέλιξη στην καριέρα, στο γάμο, ή οι παντρεμένοι Ταύροι έχετε κάποιες δοκιμασίες στο γάμο σας. Στις 16 του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, σας αγχώνει για την έκβαση των εργασιακών σας, αρκετοί βιώνετε ανταγωνισμό ή αισθάνεστε αδικημένοι.  Στις 24 Απριλίου, λαμβάνετε κάποια νέα που σας δυσαρεστούν, ή έχετε την ανάγκη να απομονωθείτε και να αναλογιστείτε κάποιες καταστάσεις που σας έχουν απογοητεύσει, αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις!1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚριός Απρίλιος 2022
Επόμενο άρθροΔίδυμοι Απρίλιος 2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ