Widgets Magazine

Φίλοι μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ με προβλέψεις σε βίντεο και γραπτές για το ζώδιο και δεκαήμερό σας!

Α’ Δεκαήμερο: Σημαντικός είναι ο Οκτώβριος για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Σκορπιέ, στην πορεία του έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα του παρελθόντος όπου και καλείσαι να τα διαχειριστείς εκ νέου, δεν παύει όμως να είναι έκδηλο το στοιχείο της έντασης αλλά και του εκνευρισμού, εξαιτίας των αλλαγών που συμβαίνουν αυτό τον μήνα στη ζωή σου! Η διατάραξη των σχέσεων και των συνεργασιών σου θα είναι έκδηλη, αυτό σημαίνει λοιπόν ότι στην πορεία του μήνα αρκετές φορές αιφνιδιάζεσαι από την στάση και την συμπεριφορά του συντρόφου ή των συνεργατών σου και μπαίνεις στην διαδικασία της αναθεώρησης επιλογών . Σημαντικές αναθεωρήσεις αλλά και διασπάσεις σχέσεων ή και συνεργασιών είναι μέσα στο πρόγραμμα του μήνα, αρκετές στιγμές δεν θα σου είναι εύκολο ούτε να κατανοήσεις τα άτομα που συναναστρέφεσαι ενώ τις διαθέσεις τους θα τις κρίνεις ακραίες ή και παράλογες, η τάση αυτή κορυφώνεται ακόμα περισσότερο στις 31 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου . Ιδιαίτερα το διάστημα 19-28 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιο σου, τα λεγόμενα επικοινωνιακά ευτράπελα θα είναι φανερά στην καθημερινότητά σου! Απόφυγε σημαντικές αποφάσεις, δείξε προσοχή στις επικοινωνίες σου, στις μετακινήσεις σου και στο μεταφορικό σου μέσο. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στο τέλος του μήνα, κορυφώνει το κλίμα έντασης/ διάσπασης σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου!

Β’ Δεκαήμερο: Στην καρδιά του φθινοπώρου είναι φανερό Σκορπιέ μου ότι σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να υλοποιήσεις όνειρα και σχέδια που είχαν μείνει στη μέση. Ο Ερμής κινείται από αρχές του μήνα στο ζώδιο σου και όσο είναι σε ορθή φορά μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο το επικοινωνιακό σου χάρισμα και να έχεις ενδιαφέρουσες επαφές, συζητήσεις, συμφωνίες, προτάσεις αλλά και γνωριμίες. Την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος απο το ζώδιο σου, σκόπιμο είναι να μείνεις προφυλλαγμένος από αναβολές, καθυστερήσεις και επικοινωνιακά μπερδέματα. Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι αναθεωρήσεις και οι δεύτερες σκέψεις, καθώς και η επαφή σου με ανθρωπους και σχέσεις του παρελθόντος! Στα επαγγελματικά σου οι συνθήκες θα είναι αρκετές πιεστικές, τόσο στο ξεκίνημα του μήνα, αλλά πολυ περισσότερο από τις 17 Οκτωβρίου όπου δεν θα λείπει η ένταση, το στρες από το ημερήσιο πρόγραμμά σου! Σε αυτό το χρονικο διάστημα μην αναλώνεις άσκοπα την ενέργειά σου και φρόντισε περισσότερο την διατροφή, τον ύπνο και την ξεκούρασή σου για να ενισχύσεις τις άμυνές σου! Η αισθηματική σου ζωή είναι ξεκάθαρα βελτιωμένη, δεν λείπουν οι ρομαντζάδες, οι τρυφερότητες, ενώ σχέδια και επιθυμίες εκπληρώνονται! Οι καλύτερες στιγμές στα αισθηματικά σου αναμένονται την περίοδο 11-20 Οκτωβρίου! Πολύ πιθανή είναι και η εξέλιξη μίας ερωτικής ιστορίας μέσα από τον φιλικό σου κύκλο!

Γ’ Δεκαήμερο: Ο Οκτώβριος ξεκινά με εσένα να είσαι δοσμένος στα επαγγελματικά σου αλλά και με την δημιουργική σου διάθεση η οποία και σε βοηθά να προβάλεις/αναδείξεις πολύ καλύτερα τα ταλέντα σου , τις ικανότητές σου, κατακτώντας στόχους! Ο Άρης ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού σαφώς δηλώνει ότι τίποτα δεν θα σου χαριστεί σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά αυτό το μήνα έχεις να κουραστείς πολύ για την διεκπαιρέωση υποχρεώσεων, πολλές φορές με αναβολές και πολύ άγχος! Μετά τις 17 Οκτωβρίου οι ρυθμοί σου αρχίζουν να χαλαρώνουν, ενώ την περίοδο 20-28 Οκτωβρίου η Αφροδίτη από την Παρθένο βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή αλλά δημιουργεί και το κατάλληλο σκηνικό για φλερτ και ικανοποίηση προσδοκιών! Η εσωστρέφεια και η ανάγκη να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου και να πάρεις κάποιες αποφάσεις είναι μία τάση της περιόδου ιδιαίτερα από τις 28 του μήνα και έπειτα! Η διάθεση σου για απολογισμό καταστάσεων του παρελθόντος θα είναι έντονη!

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here