Widgets Magazine

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Παρακολούθησε τις μηνιαίες σου προβλέψεις σε βίντεο αλλά διάβασε και τις γραπτές αστρολογικές σου προβλέψειςΑ Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος ξεκινά με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας τις ανέσεις, τις χαρές και τις ευκαιρίες για να τονώσεις την αισθηματική σου ζωή, να περάσεις όμορφες στιγμές, να αναθερμάνεις την σχέση σου ή να έρθεις κοντά με τα παιδιά σου αν είσαι γονέας, αυτές οι όμορφες συγκυρίες θα είναι έκδηλες ιδιαίτερα τις πρώτες 4 μέρες του μήνα. Ωστόσο, και από τις 20/2 με την Νέα Σελήνη ανοίγονται νέες ευκαιρίες ικανοποίησης αλλά και ενάρξεων σε θέματα που αφορούν τον έρωτα, τα παιδιά, τα δημιουργικά σχέδια!   Την περίοδο από τις 11-18 Φεβρουαρίου,  κουβεντιάζεις ζητήματα οικογενειακά, λύνεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, έχεις την ιδέα, την λύση, την πρόταση ή και την επαφή που σε βοηθά να αντιμετωπίσεις μία κατάσταση που σε ταλαιπωρούσε. Η εργασία σου μπορεί και θα κινηθεί σε πολύ καλά σε όλη την περίοδο του μήνα, με δυνατότητα βελτίωσης των συνθηκών, ενώ αν είσαι σε φάση αναζήτησης εργασίας, μία πρόταση θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων κοντά στις 18/2.

Β Δεκαήμερο: Ο Φεβρουάριος είναι ένας ανήσυχος μήνας για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου και τα δόντια του τα δείχνει από το ξεκίνημά του! Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 5 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνει έντονες κόντρες, ρήξεις, αλλαγές, ανατροπές στους τομείς που συνδέονται με την καριέρα, το γάμο, τις σταθερές σχέσεις και τις συνεργασίες. Οι συμπεριφορές κάποιων ανθρώπων θα είναι εκρηκτικές, αλλόκοτες και είναι αναμενόμενο ότι πολλά από όσα υπολόγιζες ή περίμενες θα πάνε αντίθετα από αυτό που περίμενες. Είναι ένας μήνας που μπορεί να φέρει έναν ξαφνικό χωρισμό, μία απρόσμενη λήξη συνεργασίας, μία αποκάλυψη, ή μία αλλαγή τροπής που θα σε κάνει να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου!  Πιο εκκεντρικές είναι οι μέρες έως και τις 6/2 και στην συνέχεια το διάστημα 20-24/2.   Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε προσπάθεια κάλυψης των αναγκών και των υποχρεώσεων και θα καταφέρεις να κάνεις δραστικές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν. Στα εργασιακά το πέρασμα του Δία στο 2ο δεκαήμερο του Κριού, αρχίζει σταδιακά να ανοίγει ευκαιρίες βελτίωσης των συνθηκών από τις 20/2. Στον αισθηματικό τομέα παρόλο που οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες και το κλίμα του μήνα ανατρεπτικό, αναμένεται και κάποια χαρούμενη εξέλιξη από τις 5-12/2.

Γ Δεκαήμερο:  Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας με προβληματισμούς, δοκιμασίες, πολλές ευθύνες αλλά και εμπόδια που δεν σου επιτρέπουν αυτή την περίοδο να είσαι ανάλαφρος, ανέμελος και χαλαρός! Ο Κρόνος συνεχίζει, αλλά ολοκληρώνει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου συναντώντας τον Ήλιο στις 16/2 επομένως οι προβληματισμοί και οι προκλήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο δεν λείπουν και αυτό μπορεί να προκαλείται είτε από προβλήματα στο σπίτι, στην οικογένεια, είτε να αισθάνεσαι ότι τα πάντα γίνονται με πολύ κόπο, πολύ προσπάθεια και θυσία! Το διάστημα 13-20 Φεβρουαρίου έχει ωστόσο και αυτές τις όμορφες πινελιές ρομαντισμού, τρυφερότητας και ικανοποίησης αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, θα προσεγγίζει τον Ποσειδώνα και θα είναι σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα! Είναι ένα διάστημα που ενισχύονται   τα συναισθήματα σε μία σχέση σου, δέχεσαι την στήριξη και την ζεστασιά από την σχέση σου ή έχεις όμορφες εξελίξεις για θέματα που αφορούν τα παιδιά!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός Φεβρουάριος 2023
Επόμενο άρθροΤοξότης Φεβρουάριος 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ