Widgets Magazine

Μία χρονιά με εξαιρετικό ενδιαφέρον ξεκινά για τα αισθηματικά σας. Το σίγουρο είναι πως το 2019 δεν έχει «στασιμότητα» για εσάς, απεναντίας  μαζί του φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε όποιο δεκαήμερο να ανήκετε. Ερωτοτροπείτε, αιφνιδιάζεστε, ζείτε αλλαγές στις σχέσεις σας, πολλοί από εσάς όμως καταφέρνετε και ικανοποιείται  όνειρα και επιθυμίες στην αισθηματική σας ζωή. Οι Σκορπιοί που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, βλέπετε αυτή τη χρονιά τις σχέσεις σας να αλλάζουν μορφή, ιδιαίτερα όμως από το Μάρτιο που βιώνετε την επιρροή του Ουρανού από τον Ταύρο. Οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεων άλλοτε σας αιφνιδιάζουν θετικά, άλλοτε σας ανατρέπουν αυτό που πιστεύατε μέχρι πρότινος σταθερό. Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, δεν παύει όμως αυτός ο έρωτας να μην μπορεί να σας προσφέρει την σιγουριά της σταθερότητας. Οι ρήξεις , οι καβγάδες, οι εναλλαγές και οι αστάθειες δεν θα λείψουν όμως από την μόνιμη σχέση σας (αν είστε δεσμευμένοι). Αρκετοί από εσάς μπορεί να ανακαλύψετε ότι για να μπορέσει να διατηρηθεί η σχέση σας στο χρόνο είναι απαραίτητο να γίνουν κάποιες  αμοιβαίες αλλαγές, η διαδικασία αυτή όμως δεν θα είναι και τόσο εύκολη.  Αρκετά πιο τυχεροί στα αισθηματικά σας θα σταθείτε αυτή την χρονιά οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου. Διανύετε ένα έτος που γνωρίζετε ακριβώς καλά τι θέλετε για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής, έχετε όμως και την «μέθοδο» για να μπορείτε να κάνετε τις επιλογές εκείνες που θα φέρουν την σταθερότητα στην αισθηματική σας ζωή. Μέσα στην πορεία αυτού του έτους οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να ζήσετε μία σχέση ακριβώς έτσι όπως την ονειρευόσασταν ή την επιθυμούσατε, η σχέση αυτή θα μπορεί να έχει καλές μελλοντικές προοπτικές. Οι δεσμευμένοι, δένεστε επί της ουσίας με τον σύντροφό σας βλέποντας σχέδια που κάνατε από κοινού, να γίνονται τώρα πραγματικότητα. Όσο για εσάς  που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, στο πρώτο  δίμηνο του 2019 (με τον Χείρωνα από τους Ιχθύες) καταφέρνετε και κλείνετε ανοιχτές πληγές του παρελθόντος, έτοιμοι για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.  Ο Πλούτωνας, κυβερνήτης του ζωδίου σας,επηρεάζοντας πλέον το δικό σας δεκαήμερο, έρχεται για να σας αναμορφώσει σκέψεις και θεωρίες ζωής, γεγονός που θα έχει επιρροή και στα αισθηματικά σας. Δεν θα λείψουν και οι γνωριμίες που θα ξυπνήσουν μέσα σας το ισχυρό πάθος.  Θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να επιβληθείτε των καταστάσεων, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της αισθηματικής σας ζωής.

Τυχερά Ερωτικά Διαστήματα για το 2019

26 Μαρτίου – 19 Απριλίου: Απολαμβάνετε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σας σε όποιο δεκαήμερο και αν ανήκετε. Οι μεν Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου ζείτε ξαφνικά έναν έρωτα που ξυπνά σας συναρπάζει, δεν σας δίνει όμως μεγάλες εγγυήσεις σταθερότητα , οι Σκορπιοί του 2ου δεκαήμερου  ζείτε παραμυθένιες στιγμές που αγγίζουν ευαίσθητες χορδές της ψυχής σας, ενώ βλέπετε ότι ικανοποιούνται και σημαντικά όνειρα και επιθυμίες.  Οι μεν Σκορπιοί του 3ου δεκαημέρου έχετε δυνατές ερωτικές εξομολογήσεις και επιθυμίες.

15 Μαΐου  –  8 Ιουνίου: Το ζητούμενο αυτής της περιόδου, είναι η συντροφικότητα, η δέσμευση και η σταθερότητα μέσα από την συμπόρευση σας με έναν άνθρωπο! Το κλίμα δεν θα μπορεί να είναι τόσο σταθερό για εσάς τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου, δεν παύουν όμως οι εξελίξεις μίας σχέσης να σας αιφνιδιάζουν! Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου,  δεσμεύεστε πιο ουσιαστικά, πολλοί μπορεί να κάνετε και το μεγάλο βήμα για έναν γάμο … Όσο για τους Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου, αναμένονται σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μίας σχέσης.

8 Οκτωβρίου – 31 Οκτωβρίου : Το Φθινόπωρο σας βρίσκει ανανεωμένους, ερωτικούς, έτοιμους να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές στα αισθηματικά σας. Οι Σκορπιοί του 1ου δεκαημέρου απελευθερώνεστε από καταστάσεις και ανθρώπους που σας καταπίεζαν ή στερούσαν την απόλαυση και την χαρά από την αισθηματική σας ζωή. Οι Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου ζείτε το όνειρο και απολαμβάνετε την συντροφικότητα, αλλά και τα αληθινά και όμορφα καρδιοχτύπια! Όσο για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο, δεν λείπουν οι ερωτικές κατακτήσεις που σας συναρπάζουν.

 

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΖυγός 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΤοξότης 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here