Widgets Magazine

«Τώρα είναι η στιγμή για  να βιαστώ και να κάνω στη ζωή μου τις αλλαγές που θα με φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία, στην χαρά, σε αυτό που αγαπώ πολύ … Χρειάζεται  να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα, αλλά πρέπει να δείξω και θάρρος, να τολμήσω αυτά που φοβόμουν… Οι καταστάσεις γύρω μου, με εξωθούν στο να εκφράζομαι με πάθος,  δεν λείπει η νευρικότητα, η επιθετικότητα το πείσμα και η επιμονή … η αλήθεια είναι όμως ότι πίσω από όλη αυτή την ένταση που υπάρχει αυτό τον καιρό στη ζωή μου …διακρίνω κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες δεν θα τις αφήσω να μείνουν ανεκμετάλλευτες»!

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος λοιπόν, στις 7 Αυγούστου 2017 όπου αυτή την φορά συνοδεύεται και από το φαινόμενο της Μερικής Έκλειψης Σελήνης, από το ζώδιο του Υδροχόου, συγκεκριμένα στην 15.25ο του ζωδίου (δηλαδή στο 2ο δεκαήμερο). Τώρα είναι που κορυφώνονται γεγονότα τα οποία έκαναν την έναρξή τους στις 24 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στο ζώδιο του Λέοντα!  Στο φαινόμενο, συμμετέχουν ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα αλλά και ο Δίας από τον Ζυγό έτσι λοιπόν το κλίμα διαμορφώνεται κατά αυτό τον τρόπο:

Με απλά λόγια, η Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, δεν χρειάζεται να μας προκαλεί πανικό … Είναι ένα φαινόμενο που θα μας στηρίξει να κυνηγήσουμε περισσότερο τις προσδοκίες της καρδιάς μας. Θα υπάρξουν και ευκαιρίες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μία σημαντική αλλαγή στη ζωή μας …  Θα υπάρξουν νέοι Αυγουστιάτικοι έρωτες, που θα φέρουν σημαντικές αλλαγές στη ζωή των ανθρώπων που θα προκύψουν, θα υπάρξει εκπλήρωση προσδοκιών αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι όποιες και να είναι οι καταστάσεις της ζωής μας, τώρα θα σταθούμε πιο αγέρωχα για να διεκδικήσουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε πολύ! Οι βασικοί «αποδέκτες» της δυναμικής αυτού του φεγγαριού είστε οι  Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου όπου αυτές τις μέρες  βλέπετε ότι το κλίμα της ζωής σας διαμορφώνεται με έναν τρόπο διαφορετικό από ότι πιστεύατε, περιμένατε ή είχατε συνηθίσει …  το γεγονός αυτό σας προκαλεί ένταση, ωστόσο  έχετε όλες τις καλές προοπτικές για να μπορέσετε αυτό το διάστημα να κάνετε την «μεγάλη έκπληξη» και να σταθείτε έτοιμοι και απόλυτα δυνατοί και επιτυχημένοι στις εξελίξεις γύρω σας…

Εσείς φίλοι μου Κριοί καλωσορίζετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας,  αναζωπυρώνονται προσδοκίες καρδιάς, αναπτύσσεται σχέσεις  και αποκτάτε συμμάχους! Ίσως τώρα αισθάνεστε και ξέρετε ποιοι άνθρωποι στη ζωή σας είναι αληθινοί και ποιοι δεν αξίζουν να παραμείνουν δίπλα σας… Η ευκαιρία σας ; Να ανανεώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και έχετε την δυνατότητα να έρθετε κοντά σε νέους ανθρώπους!

Ταύροι μου, ξέρω πόσο δύσκολο είναι να σας βγάζει κάποιος από την βολή σας, από τα σταθερά σας και με αυτή την Έκλειψη νιώθετε περίεργα, έντονα και εκρηκτικά γιατί αισθάνεστε ότι τώρα είναι η εποχή να τολμήσετε σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.  Ο τομέας της καριέρας ,  του κοινωνικού κύκλου αλλά και οι βασικοί στόχοι που έχετε για το μέλλον σας, φαίνεται ότι βρίσκονται σε μία φάση αναπρογραμματισμού! Η ευκαιρία σας; Να βελτιώσετε την εργασία σας και να κάνετε στη ζωή σας τις αλλαγές αυτές που σταδιακά θα σας προσφέρουν περισσότερη ηρεμία!

Διδυμάκια μου με αυτή την Πανσέληνο –Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο έχετε όλες τις καλές ευκαιρίες να επεκταθείτε, να κάνετε νέα σχέδια,  να φιλοσοφήσετε διαφορετικά τις καταστάσεις γύρω σας και να κάνετε στη ζωή σας μία νέα σημαντική ανανέωση! Το αίσθημα ότι θέλετε να δραπετεύσετε από κάθε τι που σας εγκλωβίζει θα είναι αρκετά ισχυρό κατά την διάρκεια του μήνα που ακολουθεί …Η ευκαιρία σας; Ο έρωτας που μπορεί να γίνει πηγή ενέργειας, έμπνευσης και δημιουργικότητας …

Καρκίνοι μου, η Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Υδροχόου ταράζει για λίγο τα λιμνάζοντα νερά της ζωής σας  και σας ανακινεί συναισθήματα τα οποία τα είχατε εδώ και καιρό θαμμένα μέσα σας…  Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα είναι κυρίαρχα συναισθήματα των ημερών αυτών, όπου σας κάνουν να λειτουργείται υπερβολικά και να μην μπορείτε εύκολα να συγκρατήσετε τον εαυτό σας. Έξτρα οικονομικά έξοδα από αυτά που υπολογίζατε είναι μέσα στο πρόγραμμα των ημερών. Σπατάλες από την πλευρά σας για να μπορέσετε να καλύψετε κάποια συναισθηματικά σας κενά,  θα πρέπει να αποτραπούν! Η ευκαιρία σας; Να ανανεώσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, να ταξιδέψετε, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και … να βελτιώσετε τις συνθήκες στο λιμάνι σας που είναι το σπίτι και η οικογένεια.

Λιοντάρια μου,  διανύετε την περίοδο των γενεθλίων σας και οι Εκλείψεις που πραγματοποιούνται στον δικό σας άξονα δηλώνουν ότι ξεκινά μία σημαντική χρονιά για εσάς, όπου ένα νέο πλαίσιο διαμορφώνεται για τον τομέα των σταθερών σας σχέσεων και συνεργασιών! Τα «δεδομένα» σας αλλάζουν, οι ανάγκες σας  τροποποιούνται, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, ενώ γίνεστε πιο διεκδικητικοί ή και απόλυτοι στα ζητούμενά σας.  Ναι, θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματά σας στον τομέα των σχέσεων, πολλά από αυτά θα τα επιδιώξετε εσείς οι ίδιοι, είτε επειδή δεν μπορείτε πλέον να δείξετε ανοχή, είτε επειδή θα είστε αρκετά πιο θαρραλέοι και έτοιμοι να κάνετε στη ζωή σας σημαντικές αλλαγές! Η ευκαιρία σας;  Να αξιοποιήσετε τα εκφραστικά σας μέσα με στόχο σας να δημιουργήσετε ,  να  ακολουθήσετε τις ιδέες και τις εμπνεύσεις σας, να πείτε «ναι» σε νέες γνωριμίες ,ή και συμφωνίες.

Παρθένοι μου , είναι πιεστικό το κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σας με αυτή την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου! Το ημερήσιο πρόγραμμά σας, οι συνήθειες σας, η εργασία σας και γενικότερα  η καθημερινότητά σας, ξεφεύγουν για λίγο από το πλαίσιο που είχατε διαμορφώσει εσείς στα σχέδιά σας. Η  ένταση, το στρες, το πιεσμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων  που έχετε σας κάνουν συχνά αυτές τις μέρες να αισθάνεστε ότι πατάτε τα όρια σας… Δείξτε λίγη ψυχραιμία και συγκαταβατικότητα στο νέο πλάνο που διαμορφώνεται γύρω σας, μεριμνήστε περισσότερο για την φυσική κατάσταση την δική σας αλλά και των οικείων σας και βρείτε διεξόδους για να αποβάλλεται το άγχος. Η ευκαιρία σας; Η ανάπτυξη των οικονομικών σας.

Εσείς φίλοι μου Ζυγοί, είστε κερδισμένοι με αυτή την Πανσέληνο – Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Υδροχόου, η οποία και επηρεάζει έντονα τον τομέα του έρωτα,της δημιουργικότητας, των παιδιών,της διασκέδασης …Οι επιθυμίες σας αλλάζουν ενώ οι εξελίξεις γύρω σας διαμορφώνουν νέες ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες! Η υπόθεση «έρωτας» παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτές τις Αυγουστιάτικες μέρες και σας ωθεί να λειτουργήσετε πιο τολμηρά από ότι συνήθως! Νέες γνωριμίες σας ξυπνούν τώρα νέους πόθους,προσοχή όμως στις κρυφές ,παρασκηνιακές σχέσεις  αλλά και στα ρίσκα κάθε μορφής! Η ευκαιρία σας; Να αξιοποιήσετε κατάλληλα τις ευκαιρίες που σας δίνονται για να αναπτύξετε τη ζωή σας ακριβώς όπως εσείς θα ορίσετε !

Σκορπιοί μου, η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου, διαταράσσει για λίγο τις σταθερές σας βάσεις και σας φέρνει αντιμέτωπους με αλλαγές που πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτές! Το σπίτι, η οικογένεια, η δουλειά αλλά και η πολύ προσωπική σας ζωή φαίνεται ότι βρίσκονται τώρα στο κύμα των μεγάλων εξελίξεων που σας βγάζουν από τους ρυθμούς σας.  Εσείς αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσετε την ένταση και τον αναβρασμό,  να αναμένεται ότι πολλοί από εσάς είναι πολύ πιθανό να έχετε «χωροταξικές» αλλαγές (μετακόμιση, αλλαγή σε σπίτι ή γραφείο) ενώ η διεκδικητικότητα και επιμονή σας θα σας στηρίξουν να έχετε την πρόοδο στους στόχους σας! Η ευκαιρία σας; Να ξεπεράσετε εμπόδια του χτες, να κάνετε μία νέα αρχή,να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής και να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας!

Τοξότες μου, δεν φαίνεται να πτοεί την διάθεσή σας η Πανσέληνος – Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου , απεναντίας σας κάνει αρκετά πιο τολμηρούς, αποφασιστικούς αλλά και έτοιμους να ανανεώσετε τη ζωή σας με κάθε τρόπο! Αν είναι κάτι αυτό που πρέπει να προσέξετε τις ημέρες που ακολουθούν είναι την βιασύνη στην οδήγηση και στα λόγια …αφού η παρορμητικότητα μπορεί να σας οδηγήσει σε κάποια λαθάκια που θα οφείλονται στην υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σας. Από την άλλη πλευρά όμως καταφέρνετε να πατήσετε «παύση» από καταστάσεις που σας στέκονται εμπόδιο, κάνετε τα ταξίδια σας ,ανανεώνεται τον τρόπο σκέψης σας.  Η ευκαιρία σας;  Οι νέες γνωριμίες που ανοίγονται μπροστά σας!

Αιγοκεράκια ….Τα οικονομικά δεν είναι και στα καλύτερά τους,  αλλιώς τα υπολογίζατε,αλλιώς σας έρχονται αυτό τον Αύγουστο  γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια!  Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού  , σκόπιμο  είναι όμως να αποφύγετε από την πλευρά σας και τις σπατάλες! Σε συναισθηματικό πλαίσιο,  η Έκλειψη θα φέρει μία αναδιοργάνωση των αξιών σας, η οποία και θα προκύψει γιατί αυτό που νιώθατε ή πιστεύατε ότι σας ανήκει, ότι το κατέχετε ,ή ότι είναι δικό σας,θα αποδειχθεί ότι δεν μπορεί να είναι πλέον η προτεραιότητά σας.  Η ευκαιρία σας; Η επαγγελματική σας καταξίωση!

Φίλοι μου Υδροχόοι,  μία Πανσέληνος –Έκλειψη Σελήνης στο δικό σας ζώδιο έρχεται για να διαμορφώσει ένα νέο πλαίσιο στη ζωή σας….Οι αλλαγές που συμβαίνουν τώρα στη ζωή σας είναι μεγάλες ,μα περισσότερο αφορούν τον συναισθηματικό σας κόσμο και τις ανάγκες σας … Έτσι λοιπόν πολλά από τα «θέλω» σας φαίνεται ότι μπαίνουν τώρα στο στάδιο της αναμόρφωσης! Δεν λείπουν οι εντάσεις, ο αναβρασμός,  η ανάγκη σας να θέλετε να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να κάνετε ένα βήμα παρακάτω…. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας φαίνεται ότι και εσάς σας αφορούν άμεσα και ότι τώρα παίρνετε τις πρωτοβουλίες για να αλλάξετε το υπάρχον σκηνικό που κυριαρχεί σε αυτούς τους τομείς! Η ευκαιρία σας; Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας,  αλλά κάνετε τα βήματα που θα σας στηρίξουν στην προσωπική σας επέκταση!

Ιχθύες μου , η Πανσέληνος –Έκλειψη Σελήνης από το ζώδιο του Υδροχόου,  σας φέρνει αντιμέτωπους με ψυχολογικές και συναισθηματικές αναμοχλεύσεις, οι οποίες κατά κύριο λόγο έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν! Εσείς τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε,να λύσετε και να κλείσετε οριστικά των κύκλο δυσάρεστων καταστάσεων που σας ταλαιπώρησαν και σας άφησαν τα σημάδια τους στην ψυχή σας. Το άγχος,η υπερένταση,  ο εκνευρισμός θα είναι στοιχεία που θα υπάρχουν αυτό το διάστημα μέσα σας… Η ανάγκη σας θα είναι να αποστασιοποιηθείτε για λίγο από καταστάσεις και ανθρώπους που σας πιέζουν προκειμένου να κάνετε τον προσωπικό σας απολογισμό! Η ευκαιρία σας;  Να καταφέρετε να αναπτύξετε τα οικονομικά σας πραγματοποιώντας συνάμα και μία μεγάλη επιθυμία σας.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΓυναικεία Γκρίνια και … Ζώδια
Επόμενο άρθροΡοζ Φλαμίνγκο και Ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.