Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο:  Ο Μάρτιος στο μεγαλύτερο μέρος του θα είναι για εσάς ένας μήνας αισιόδοξος, ανανεωτικός, με ευκαιρίες να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να διασκεδάσετε, να περάσετε καλά ή και να αφεθείτε σε νέες γνωριμίες που αφορούν τα αισθηματικά σας. Η Αφροδίτη από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου 5-14/3 , προσφέρει ευκαιρίες για να ταξιδέψετε με το ταίρι σας (οι δεσμευμένοι) ή για να δείτε τις προοπτικές της σχέσεις να ανοίγονται ακόμα περισσότερο. Οι ελεύθεροι έχετε ευκαιρίες νέων γνωριμιών μέσα από το διαδίκτυο, σε ένα ταξίδι ή και με άτομο που έχετε διαφορά ηλικίας.  Οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες σας αποκαθίστανται και θα σας είναι αρκετά πιο εύκολο να επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας ιδιαίτερα την περίοδο από τις 16-27/3. Ζητήματα που αφορούν την εργασία σας, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο βάρος ευθύνης, ενώ προς το τέλος του μήνα οι συνθήκες σας αναγκάζουν είτε να αναλάβετε νέες υποχρεώσεις στα εργασιακά σας, είτε να βρείτε λύσεις στα φλέγοντα ζητήματα δεδομένου ότι οι καταστάσεις θα σας πιέζουν! Την προσοχή σας την τελευταία ημέρα του μήνα σε μικρά ατυχήματα.

Β’ Δεκαήμερο:  Καλωσορίζετε τον Μάρτιο σε κλίμα σύγχυσης και διλήμματος, αναφορικά με την εξέλιξη προσωπικών ζητημάτων ή υποθέσεων που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Καθώς οδεύουμε στις 9/3 όπου πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο και δεκαήμερό σας, το κλίμα γύρω σας είναι πολύ φορτισμένο.  Νιώθετε ότι δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις προθέσεις των ανθρώπων που συνδέεστε στενά, ενώ δεν λείπουν και οι διαψεύσεις, για το λόγο αυτό δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε.  Παρόλο που η ερωτική σας ζωή θα είναι δραστήρια, φροντίστε να ξεχωρίσετε το αληθινό από το ψεύτικο, το ιδανικό από το ακατάλληλο … Το «Θολό» τοπίο αρχίζει να υποχωρεί στην πορεία του μήνα  έτσι λοιπόν θα μπορέσετε από τα μέσα του Μάρτη και έπειτα να περάσετε πιο όμορφες στιγμές. Ιδιαίτερα την περίοδο από τις 15-24 Μαρτίου όπου η Αφροδίτη θα κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Ταύρου,  είναι βέβαιο ότι ανακτάτε την αισιοδοξία σας, ενώ απολαμβάνετε επαφές / επικοινωνίες ή οργανώνετε και κάποιο ψυχαγωγικό ταξίδι. Ο Έρωτας μπορεί να προέλθει μέσα από το διαδίκτυο ή με άτομο που έχετε ηλικιακή ή χιλιομετρική διαφορά. Εκτός από τα αισθηματικά, η εύνοια σας αφορά  και τα νομικά έγγραφα οικονομικού περιεχομένου ή ακόμα και την έναρξη νέων δημιουργικών σεμιναρίων.

Γ’ Δεκαήμερο:  Ένας θετικός μήνας ανοίγεται μπροστά σας και παρόλο που οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδιακού, βιώνουν έντονες ή και προκλητικές στιγμές, εσείς είναι φανερό ότι ξεφεύγετε από τα δύσκολα και όχι μόνο … Ο Μάρτιος θα μπορούσε να περιγραφτεί για εσάς ως μήνας αναγέννησης! Επιθυμίες εκπληρώνονται, ο έρωτας, τα παιδιά, η τέχνη, τα δημιουργικά σχέδια αποτελούν τώρα την πηγή σημαντικών εξελίξεων που κρίνοντας άκρως ικανοποιητικές για εσάς. Ιδιαίτερα καθώς οδεύουμε στην καρδιά του Μαρτίου,  τα γεγονότα γύρω σας έχουν μία πιο γρήγορη ροή και μπορείτε να προσμένετε την θετική έκβαση που θα σας ικανοποιήσει στους παραπάνω τομείς.  Ζητήματα που αφορούν την εργασία , την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας βγαίνουν για λίγο εκτός πλάνου την περίοδο από τις 4-10 Μαρτίου.  Στην συνέχεια από τις 10 Μαρτίου όπου ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή φορά θα μπορέσετε επιτυχώς να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας και να βάλετε σε τάξη την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας.   Στα οικονομικά σας είστε πιο ευχαριστημένοι στις πρώτες 5 ημέρες του μήνα, παρόλο που μπορεί υπάρχουν και αρκετές υποχρεώσεις που αφορούν τα παιδιά σας ή τα δημιουργικά σχέδιά σας.  Στα αισθηματικά σας αν και ευνοείστε σε όλη την διάρκεια του μήνα, η καλύτερη περίοδος του μήνα κρίνεται από τις 24 Μαρτίου και έπειτα όπου δέχεστε και την θετική επιρροή της Αφροδίτης από τον Ταύρο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Επόμενο άρθροΖυγός Μάρτιος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε δεκάημερο
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ