Widgets Magazine

Α Δεκαήμερο: Καλωσορίζεις τον Απρίλιο ο οποίος είναι μήνας που δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο, πολλά θα τρέξουν στην ζωή σου αυτή το μήνα και θα υπάρχει η ποικιλία και η εναλλαγή! Οι πιέσεις του Κρόνου από τους Ιχθείς, όπου αντιλαμβάνεσαι ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς ή παιχνίδια στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ενώ νοερά βάζεις κάποια όρια, κάποιες αποστάσεις από ανθρώπους που δεν μπορείτε εύκολα να συμβαδίσετε…  Ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα κοντά στις 14/4 θα βρεθείς λίγο ζορισμένος και απογοητευμένος, είτε από μία προσωρινή στασιμότητα, είτε εξαιτίας κάποιας συνεργασίας που σε αφήνει ανικανοποίητο! Το διάστημα 3-10 Απριλίου είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακό, με νέα σχέδια ή και προετοιμασίες για ένα ταξίδι! Ως τις 16 Απριλίου, ενεργοποιείται και πάλι η κοινωνική σου ζωή, είσαι πιο δραστήριος και κάνεις κινήσεις για να πετύχεις προσωπικές επιθυμίες και σχέδια. Η ανάγκη σου για επαγγελματική εξασφάλιση, είναι ενισχυμένη και αναζητάς αλλά και βρίσκεις αυτό το μήνα τρόπους για να κάνεις μία ριζική αναδόμηση της δουλειάς σου!

Β Δεκαήμερο: Οι συνθήκες του Απριλίου είναι πιο ευοίωνες και ήρεμες για σένα αγαπητέ μου Παρθένε. Παρόλα αυτά, στο ξεκίνημα του μήνα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, προκαλεί έντονη ανησυχία για τα οικονομικά σου, εντείνεται η ανασφάλειά σου, είτε αγχώνεσαι για τα έξοδα που τρέχουν ετούτο τον καιρό, τα οποία μάλιστα είναι ασυμμάζευτα. Στα προσωπικά αντιλαμβάνεσαι ότι η πολυπόθητη συναισθηματική ισορροπία και αρμονία, δεν είναι εφικτό πάντα να υφίσταται!  Το δεύτερο μισό το μήνα, δέχεσαι παρακινήσεις, προσκλήσεις, προτάσεις από το κοινωνικό περιβάλλον, κοινωνικοποιείσαι περισσότερο και βρίσκεσαι στο κυνήγι κατάκτησης προσδοκιών, κάποιες από αυτές αφορούν και το παρελθόν σου! Άλλωστε, ο Ερμής από τις 20 του μήνα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο του Ταύρου και είναι αναμενόμενο ότι μπαίνουν πολλές δεύτερες σκέψεις στο μυαλό σου, αναθεωρείς καταστάσεις και φιλοσοφείς εκ νέου κάποια πράγματα στην ζωή! Είναι πολύ πιθανό να επισκεφτείς μέρος που αγαπούσες στο παρελθόν, να έρθεις σε επαφή με ξαδέρφια, θείους ή άτομα από το ευρύ συγγενικό περιβάλλον και αυτό να σου δώσει χαρά! Θέλω μόνο την προσοχή σου στις μετακινήσεις, στα ταξίδια και σε νομικά έγγραφα, γιατί εύκολα θα δημιουργηθούν μπερδέματα.  Το διάστημα 20-28 Απριλίου είναι αποδοτικό για ζητήματα εργασίας. Το τριήμερο της πρωτομαγιάς, δραπετεύεις από τα συνηθισμένα και είναι πολύ πιθανή μία απρογραμμάτιστη, ξαφνική μετακίνηση.

Γ Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που καλείσαι να αναγεννηθείς μέσα από τις στάχτες σου, η διαδικασία αυτή δεν θα είναι και τόσο εύκολη, όμως θα σε κατευθύνει προς την εκπλήρωση βαθύτερων επιθυμιών, ενώ σταδιακά θα κάνεις τα βήματα και για την ουσιαστική ψυχική ενδυνάμωση που τόσο έχεις ανάγκη! Σίγουρα ο Απρίλιος έχει λιγότερα «επεισόδια» και γεγονότα συγκριτικά με τον Μάρτιο, όμως είναι σαν να «ξεμουδιάζεις» μετά από εντάσεις που βίωσες, όπου τώρα μπορεί να σου βγαίνει η πίκρα, η στεναχώρια, η απογοήτευση ή και να αναβλύζουν μέσα σου φόβοι για το μέλλον! Στα θετικά του μήνα είναι ότι διευθετείς οικονομικές υποχρεώσεις, ενδυναμώνεσαι οικονομικά, καταφέρνεις και προχωράς ζητήματα γραφειοκρατικά, κληρονομικά ή μισθώσεων και πωλήσεων και με το χρήμα έχεις τα «τυχερά» σου! Θετικές όμως είναι και οι πρώτες 11 μέρες του μήνα, για τα αισθηματικά, μία επικοινωνία που θα υπάρξει, θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις στιγμές.   Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό στις 20 Απριλίου, θα πρέπει να θυμάσαι κάτι σημαντικό, είτε πρόκειται για τα αισθηματικά, είτε για τα οικονομικά σου: Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα.

Κάλεσε στο 14724 για την προσωπική σου πρόβλεψη Απριλίου

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.