Widgets Magazine

Καλό Μήνα! Δες τις μηνιαίες προβλέψεις σου σε βίντεο αλλά διάβασε αναλυτικά και την γραπτή πρόβλεψή σου!

Α Δεκαήμερο:  Ο Απρίλιος είναι ένας από τους όμορφους μήνες της χρονιάς για το ζώδιο και το δεκαήμερο σας, στην πορεία του σας δίνεται η ευκαιρία να φιλοσοφήσετε εκ νέου κάποιες καταστάσεις, αλλά και να τονώσετε σημαντικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.  Η Αφροδίτη εισέρχεται στις 5 του μήνα στους Ιχθείς και από το ζώδιο της έξαρσής της έρχεται για να θερμάνει το κλίμα των σχέσεων, όπου μέχρι τις 14/4 έχετε όλες τις ευκαιρίες για να ζήσετε τρυφερές ρομαντικές στιγμές, να κάνετε μία νέα γνωριμία (οι ελεύθεροι) να δώσετε και να λάβετε αγάπη! Ο Άρης εισέρχεται και αυτός με την σειρά του στις 15 του μήνα στους Ιχθείς, σταδιακά λοιπόν βλέπετε να μπαίνουν μπροστά οι επιθυμίες και οι προσδοκίες που άρχισαν να γεννιούνται από τις 5 του μήνα και φαίνεται να δημιουργούνται σημαντικές εξελίξεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.  Προσοχή μόνο στα καβγαδάκια και στην κυκλοθυμία. Τέλος, με την Ηλιακή Έκλειψη 30/4 θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί σε θέματα νομικών εγγράφων, σε προγραμματισμό μετακινήσεων, αλλά και σε σχέδια που μπορεί να μπλοκαριστούν λόγω τρέχουσας οικονομικής κατάστασης.1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Β Δεκαήμερο: Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που έχει την ποικιλία αλλά και το ενδιαφέρον του για εσάς. Στο ξεκίνημά του η Νέα Σελήνη από το ζώδιο του Κριού, στρέφει όλη την ενέργειά σας, σε θέμα οικονομικά αλλά και υποθέσεις που αφορούν το παρελθόν σας. Είναι η περίοδος που καλείστε να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους φόβους σας προκειμένου να τους νικήσετε αλλά και να πάρετε δυναμικές πρωτοβουλίες για την επίλυση καταστάσεων που σας ταλανίζουν – ιδιαίτερα αναφορικά με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους- ! Από τα μέσα του μήνα τόσο ο Ερμής από τον Ταύρο, όσο και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, ηρεμούν τους τόνους στην ζωή σας και στην καθημερινότητά σας. Σχεδιάζετε μετακινήσεις, η συντροφική σας ζωή βελτιώνεται, έχετε καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους που σχετίζεστε, ενώ δεν λείπουν και οι όμορφες εκπλήξεις ανανέωσης για εσάς. Μην ξεχνάτε όμως, ότι διανύουμε και έναν μήνα που σχηματίζεται η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη της χρονιάς στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4, εσείς από την πλευρά σας θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε θέματα που αφορούν νομικά έγγραφα, συμφωνητικά, εκπαιδευτικές υποθέσεις.1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Γ Δεκαήμερο:  Το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αυτή ακριβώς είναι η τάση του Απριλίου για εσάς τους Παρθένους του 3ου δεκαημέρου, όπου μπορείτε και θα καταφέρετε να έχετε μπροστά σας έναν μήνα που θα ενισχύσει την ζεστασιά, τον ρομαντισμό, την συντροφικότητα, ενώ θα ξυπνήσει μέσα σας και μοναδικά συναισθήματα αγάπης. Η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στους Ιχθείς κορυφώνεται στις 12 Απριλίου σας επηρεάζει ωστόσο σε όλη την πορεία του μήνα, αναθερμαίνοντας τις σχέσεις σας και υλοποιώντας επιθυμίες στο πλευρό συνοδοιπόρων! Αρκετοί ξεκινάτε μία νέα σχέση, πολλοί μπορεί να πραγματοποιήσετε την συνεργασία των ονείρων σας, σε κάθε περίπτωση όμως θα πρέπει να παραμένετε ρεαλιστές, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές ανθρώπων. Η Αφροδίτη και αυτή με την σειρά της, από τις 24/4 στο τρίτο δεκαήμερο των Ιχθύων και οι συναντήσεις της με Δία και Ποσειδώνα, έρχεται για να ικανοποιήσει στο μέγιστο κάθε επιθυμία σας. Στα δύσκολα του μήνα κρίνεται το φορτωμένο εργασιακό πρόγραμμα και οι πολλές ευθύνες που σας πιέζουν ιδιαίτερα κοντά στις 5/4 (δείξτε προσοχή σε ατυχήματα), ενώ η Πανσέληνος στις 16/4 σας προβληματίζει για ζητήματα οικονομικά!1+1 ΔΩΡΟ Αστρολογική Πρόβλεψη! Κάλεσε στο 14724 και επωφελήσου της Ανοιξιάτικης προσφοράς προσωπικών προβλέψεων! 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων Απρίλιος 2022
Επόμενο άρθροΖυγός Απρίλιος 2022
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.