Widgets Magazine

Το 2019 για τα αισθηματικά σας φίλοι μου Παρθένοι έχει εκπλήξεις, ανανέωση, ονειροπόληση, ικανοποίηση, σταθεροποίηση για κάποιους αλλά και απατηλές ελπίδες για κάποιους άλλους.  Κατά την διάρκεια του 2019, δίνεται η δυνατότητα σε αρκετούς από εσάς (ιδιαίτερα για το 2ο και το 3ο δεκαήμερο) , να πραγματοποιήσετε και μία επανασύνδεση σχέσης, ιδιαίτερα την περίοδο της Άνοιξης (5-28 Μαρτίου).

Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου, περνάτε ένα αρκετά πιο ευχάριστο 2019, ιδιαίτερα από τις 7/3 που επανέρχεται ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου. Ένας αέρας ανανέωσης έρχεται στην προσωπική σας ζωή,  διευρύνετε τις γνωριμίες σας ενώ υποδέχεστε στη ζωή σας έναν έρωτα, την στιγμή που δεν το περιμένατε ή με τον πιο περίεργο τρόπο! Οι Παρθένοι του 1ου δεκαημέρου γνωρίζετε πλέον καλά, ποια είναι τα θέλω σας στον έρωτα, έτσι λοιπόν οι αλλαγές και οι εκπλήξεις της χρονιάς σας φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στα σχέδια που κάνετε για την αισθηματική σας πορεία.  Ακόμα καλύτερες συνθήκες για την αισθηματική σας ζωή, θα έρθουν στο τέλος του 2019 όπου θα εισέλθει και ο Δίας στο ζώδιο του Αιγόκερω.  Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου,  βρίσκεστε το 2019 σε μία πιο βελτιωμένη ψυχολογική / συναισθηματική κατάσταση, σε αυτό συμβάλει η πορεία του Δία στο ζώδιο του Τοξότη. Η ανάγκη σας να αναπτύξετε μία σχέση πιο σοβαρή είναι αρκετά πιο κυρίαρχη το 2019, όπου ο Κρόνος κινείται στο 2ο δεκαήμερο του Αιγόκερω. Η ανάγκη αυτή  μπορεί να ικανοποιηθεί  αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές στα αισθηματικά σας , αποφεύγοντας την εξιδανίκευση και την ωραιοποίηση καταστάσεων και ανθρώπων.  Αρκετοί από εσάς τους Παρθένους, θα νιώσετε ότι βρήκατε τον πρίγκιπα του παραμυθιού (ή την πριγκίπισσα), απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές,  στην πορεία όμως θα αποδειχθεί, ότι όλο αυτό που βιώσατε ήταν μία μεγάλη «φούσκα»…για αυτό δείξτε την προσοχή σας. Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου, μπορείτε να αναμένετε ένα πιο παθιασμένο ερωτικό 2019, με τον Πλούτωνα να επηρεάζει θετικά το δικό σας δεκαήμερο. Μπορείτε να αναμένετε την πλήρη και ουσιαστική μεταμόρφωση αλλά και αναγέννηση της  ερωτικής σας ζωή! Οι ελεύθεροι θα βρείτε τον άνθρωπο που θα σας εξιτάρει ερωτικά, ενώ οι δεσμευμένοι, αν και πιο επιρρεπείς σε ερωτικούς πειρασμούς σας δίνεται η δυνατότητα βελτίωσης της ερωτικής σας ζωής!

Τυχερά Ερωτικά Διαστήματα για το 2019

4 Φεβρουαρίου –  28 Φεβρουαρίου: Απολαμβάνεται στιγμές στα αισθηματικά σας σε αυτή την χρονική περίοδο του έτους, όπου η   Αφροδίτη  κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο και το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δηλώνουν ότι αυτό το μήνα, αφενός θα αναζητήσετε περισσότερο την «ποιότητα» στην ερωτική σας ζώη, από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για να ρομαντζάρετε και να έρθετε πιο κοντά σε έναν σύντροφο με τον οποίο θα περάσετε όμορφες στιγμές (ιδιαίτερα το 2ο δεκαήμερο).  Η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα, διεγείρει τα ερωτικά ένστικτα των Παρθένων του 3ου δεκαημέρου, όπου αφήνεστε στα πάθη σας αλλά … το απολαμβάνεται.

26 Μαρτίου – 19 Απριλίου: Τα πάντα μοιάζουν «ιδανικά» στην αισθηματική σας ζωή σε αυτό το χρονικό διάστημα! Βρίσκεται την ζεστή αγκαλιά στην οποία νιώθετε ότι «κουμπώνεται» τέλεια,   ενισχύεται το αίσθημα της συντροφικότητας, αναθερμαίνεται το κλίμα σε μία σχέση και περνάτε όμορφες στιγμές. Προσοχή μονάχα οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου γιατί δεν θα λείψουν τα διλήμματα, τα μπερδέματα και οι λανθασμένες εξιδανικεύσεις ιδιαίτερα κοντά στις 10/4.

21 Αυγούστου –  13 Σεπτεμβρίου : Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σας ζώδιο και μαζί με τις καλοκαιρινές διακοπές, τον ήλιο, την θάλασσα και την ανεμελιά, απολαμβάνεται και τις κατακτήσεις, αφού είστε αρκετά πιο γοητευτικοί και άνετοι! Να αναμένετε ευχάριστα ερωτικά τερτίπια που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σας !

26 Νοεμβρίου – 19 Δεκεμβρίου: Νέες ερωτικές γνωριμίες, συναρπάζουν και φέρνουν όμορφες εκπλήξεις στους παρθένους του 1ου δεκαημέρου, όπου μπορείτε να αναμένετε μία περίοδο ευχάριστης ανανέωσης.  Οι Παρθένοι του 2ου δεκαημέρου απολαμβάνετε όμορφες στιγμές με μία ήδη υπάρχουσα σχέση σας, δεν λείπουν τα όνειρα και τα σχέδια για το μέλλον… Οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου ζείτε δυνατές συγκινήσεις στην ερωτική σας ζωή.

Ετήσια Προσωπική Πρόβλεψη για τα αισθηματικά;

Εμπιστέψου τις πληροφορίες που σου δίνει ο αστρολογικός σου χάρτης!

Στείλε ΑΒ4 στο 54754 ή κάλεσε στο 14724

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΛέων 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΖυγός 2019 Αισθηματικές Προβλέψεις
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here