Widgets Magazine

Η αλήθεια μπορεί να σοκάρει αλλά απελευθερώνει, αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που έρχεται για να μας δώσει η Πανσέληνος του Απριλίου, που πραγματοποιείται στις 19 του μήνα και ώρα Ελλάδος 13:12, στην 29η αναιρετική μοίρα του ζωδίου του Ζυγού.    Σε αυτή την χρονική περίοδο κορυφώνονται γεγονότα των οποίων η έναρξη έγινε με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου στο ζώδιο του Κριού. Ποια είναι όμως τα χαρακτηριστικά αυτού του φεγγαριού; Ποια είναι τα γεγονότα που θα διεγείρει σε αυτή την περίοδο του έτους; Ποιοί επηρεάζονται πιο άμεσα και τι να αναμένουμε;;; Ας δούμε τα σημαντικά σημεία αυτής της Πανσελήνου.

 

Οι τομείς που θα μας απασχολήσουν : Σχέσεις, Συνεργασίες, Συμφωνίες

Τα Βασικά Κυρίαρχα Χαρακτηριστικά: Αποκαλύψεις, ξεκαθαρίσματα, αντιδικίες, ρήξεις  και διασπάσεις, κλείσιμο κύκλων, εκρηκτικότητα, αντιδραστικότητα, επαναστατικότητα ξαφνικά γεγονότα, συναισθηματική ένταση / νευρικότητα / αναστάτωση/ εμμονή , ανάγκη για ελευθερία, απερισκεψία, ατυχήματα.

Τα Ζώδια που επηρεάζονται: Οι Κριοί , Καρκίνοι Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί στις 2 τελευταίες ημέρες του ζωδίου τους (18-20/4, 20-22/7, 20-22/10, 17-19/1), καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27-29  μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Επιρροή όμως δέχονται και οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στις 2 πρώτες ημέρες του ζωδίου τους, δηλαδή περίπου στις 21-23/4, 23-25/7, 23-25/10, 20-22/1.

 

Η Πανσέληνος θα μας ταρακουνήσει από την αναβλητικότητα και την σύγχυση

Ξεκινώντας την ερμηνεία αυτού του φεγγαριού, να αναφέρω ότι μετά από μία περίοδο αστάθειας , σύγχυσης, θολούρας, μπερδέματος αλλά και δοκιμασιών -για αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού- , αυτό το Φεγγάρι έρχεται για να μας “ταρακουνήσει” και για να μας οδηγήσει σε οριστικά ξεκαθαρίσματα. Ξεκαθαρίσματα τα οποία ναι μεν για την ώρα μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα και ένταση, θα είναι όμως ικανά να μας κάνουν να ξεφύγουμε για τα καλά από την ρουτίνα και την στασιμότητα της τελευταίας περιόδου, φέρνοντας στη ζωή μας τις αλλαγές εκείνες που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε κοντά μας κάθε τι αληθινό.  

Ακρότητες σε σχέσεις και συνεργασίες οδηγούν στην ρήξη

Η Πανσέληνος του μήνα, πραγματοποιείται στο ζώδιο της “δικαιοσύνης”, των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου , το Ζυγό. Η συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο – σχηματίζει αντίθεση με την Σελήνη και Σύνοδο με τον Ήλιο – έρχεται για να προκαλέσει έντονο αναβρασμό στους παραπάνω τομείς.  Ο αναβρασμός αυτός οφείλεται στις ξαφνικές ανατροπές που τώρα προκαλούνται σε αυτούς τους τομείς, φέρνοντας την έντονη σύγκρουση και την ανάγκη για αποδέσμευση / απελευθέρωση με τρόπο επαναστατικό, έντονο και ίσως αρκετές φορές προκλητικό. Είναι γεγονός ότι αυτές τις μέρες θα μας αιφνιδιάσει αρκετά η συμπεριφορά των ανθρώπων που μας πλαισιώνουν, άλλο τόσο όμως μπορεί να μας αιφνιδιάσει και ο δικός μας τρόπος έκφρασης και συμπεριφοράς, που θα οφείλεται σε συσσωρευμένη ενέργεια που υπάρχει μέσα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αυτό το φεγγάρι λοιπόν παρατηρούμε την ακρότητα στην ανθρώπινη έκφραση και συμπεριφορά, γεγονός που μας εστιάζει την προσοχή να είμαστε πιο μετρημένοι και υποψιασμένοι στις κινήσεις μας. Οι αποκαλύψεις που θα γίνουν σε αυτό το χρονικό στάδιο, θα σοκάρουν (όπως είπα και στον πρόλογο μου), θα προκαλέσουν το αίσθημα της αδικίας , στην ουσία όμως θα αποδειχθούν λυτρωτικές σε βάθος χρόνου.

Τα λάθη που πρέπει να αποφύγουμε

Η ψυχολογική και σωματική ένταση των ημερών θα είναι έκδηλη με κάθε τρόπο, έτσι λοιπόν δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί , τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, η υπερευαισθησία,  όμως σε κάτι τέτοιες στιγμές γινόμαστε και πιο επιρρεπείς στα λάθη. Ποια θα είναι όμως τα λάθη αυτής της περιόδου που πρέπει να αποφύγουμε; Ο αδιάλλακτος, εκρηκτικός τρόπος έκφρασης επίμονων σκέψεων, ο φανατισμός, αλλά και η βιασύνη που μπορεί να οδηγήσει σε απερισκεψίες αλλά  και σε ατυχήματα.

Ώρα να γυρίσουμε μία νέα σελίδα

Σε κάθε δύσκολη αλλά και προκλητική στιγμή όμως, δίνονται  και ευκαιρίες και μπορεί στην δεδομένη στιγμή με αυτή την Πανσέληνο πολλοί να νιώθουν ότι χάνουν τις “ισορροπίες” τους, πάρα τ’ αύτα με αυτό το φεγγάρι θα αποδειχθεί εν καιρώ ότι δόθηκε η ώθηση για την αξιοποίηση νέων ευκαιριών.  Δεδομένου ότι τα Φώτα (Ήλιος και Σελήνη) βρίσκονται σε αρμονία με τον Δία, δεν θα λείψουν σε αυτό το χρονικό διάστημα και οι ευκαιρίες που θα βοηθήσουν εντέλει στην εξισορρόπηση αυτής της επαναστατικής ενέργειας που θα υπάρχει γύρω μας αυτές τις μέρες.  Μέσα από τα ξαφνικά γεγονότα έντασης, πολλοί θα καταφέρουν να γυρίσουν μία νέα σελίδα στη ζωή τους, μπαίνοντας τώρα σε νέα μονοπάτια προόδου, ανάπτυξης και εξέλιξης.

 

Astro Tips  για κάθε ζώδιο

 

Κριός

Πιο έντονη επιρροή από αυτή την Πανσέληνο έχετε εσείς που είστε γεννημένοι κοντά στις 18 με 20 Απριλίου . Σε ένα γενικότερο πλαίσιο σε αυτή την περίοδο θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Σε αυτούς ακριβώς τους τομείς θα έχετε εξελίξεις και αλλαγές που θα σας προκαλέσουν ένταση, θα σας βοηθήσουν ωστόσο να γυρίσετε μία νέα σελίδα , διατηρώντας στο πλευρό σας ανθρώπους αληθινούς, που μαζί τους μπορείτε να έχετε μία ομαλή κοινή πορεία. Αποφύγετε την παρορμητικότητα του λόγου και των μετακινήσεων, γιατί είναι πιθανό η απρόσεκτη και βιαστική σας στάση να σας οδηγήσει σε λάθη.

 

Ταύρος

Μεγαλύτερη επιρροή με αυτο το φεγγάρι βιώνεται εσείς που γεννηθήκατε κοντά στις 21 με 23 Απριλίου όπου και εσείς από την πλευρά σας θα βιώσετε το κλίμα έντασης, στις σχέσεις και στις προσωπικές σας συνεργασίες. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ανακατατάξεις σε αυτούς τους τομείς και σε ένα γενικότερο πλαίσιο νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και σε υπερένταση, εξαιτίας των αιφνιδιασμών από το περιβάλλον σας.  Μην αμελείτε την ξεκούραση και την σωστή διατροφή σας.

 

Δίδυμος

Η Πανσέληνος του μήνα προκαλεί ένα κλίμα νευρικότητας και αστάθειας, ωστόσο στην δική σας περίπτωση με αυτό το φεγγάρι μπορείτε να περάσετε καλά, αρκεί να αποφύγετε τον υπερβολικό ενθουσιασμό και την σπατάλη. Νέες ερωτικές ιστορίες φουντώνουν, αλλά έχουν άστατη μορφή και δεν δίνουν εγγυήσεις σταθερότητας σε βάθος χρόνου.  Μην βιάζεστε να κρίνετε καταστάσεις και μην αμελείτε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας υπερεκτιμώντας κάποιες στιγμές τις δυνατότητές σας.

 

Καρκίνος

Πιο έντονη επιρροή από αυτό το φεγγάρι δέχεστε οι γεννημένοι  κοντά στις 20 με 22 Ιουλίου. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο τις ημέρες που ακολουθούν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι και συμβαίνουν γεγονότα που αφορούν το σπίτι, την προσωπική ζωή, τις συνήθειες, την οικογένεια ή ακόμα και τα επαγγελματικά, όπου σας αιφνιδιάζουν. Αποφύγετε τα ενδοοικογενειακά καβγαδάκια, παραμείνετε ψύχραιμοι στους αιφνιδιασμούς που πιθανότατα θα έχετε σε αυτούς τους τομείς, δείξτε προσοχή σε ζημιές στο σπίτι.

 

Λέων

Πιο έντονη επιρροή από αυτή την Πανσέληνο δέχεστε οι Λέοντες που έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 με 25 Ιουλίου όπου καλείστε να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις ξαφνικές ανακατατάξεις και αλλαγές που αιφνιδιάζουν την πορεία στόχων ή ακόμα και την πορεία της καριέρας σας. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο όλοι οι Λέοντες οφείλεται σε αυτή την περίοδο να αξιοποιήσετε κατάλληλα  το επικοινωνιακό σας χάρισμα και τα δημιουργικά σας ταλέντα και να κατευνάσετε την επιμονή φανατικών σκέψεων, αλλά και τον απόλυτο τρόπο σκέψης και έκφρασης. Λίγο παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας.

 

Παρθένος

Η Πανσέληνος του μήνα θα σταθεί θετική για το δικό σας ζώδιο, προσφέροντας σε εσάς που έχετε γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας την ξαφνική ιδέα, την ξαφνική πρόταση, ή την γνωριμία που θα φέρει μία σπουδαία αλλαγή στη ζωή σας. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι μέρες κοντά στο φεγγάρι, διεγείρουν την συναισθηματική και οικονομική αστάθεια και ανασφάλεια, γεγονός που σας παρακινεί να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα στα επαγγελματικά σας.

 

Ζυγός

Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, αυτή τη φορά όμως επηρεάζεστε πιο έντονα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 20 με 22 Οκτωβρίου.  Οι μέρες κοντά στο φεγγάρι σας προκαλούν αναστάτωση εξαιτίας της συμπεριφοράς των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Πολλοί από εσάς βιώνετε αποκαλύψεις που σας προκαλούν μεγάλη συναισθηματική ένταση και σας ωθούν να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας αλλά και τις κινήσεις σας.  Διαχειριστείτε την ένταση των ημερών και θυμηθείτε ότι το “ατού” σας αυτή την περίοδο είναι το καλωσόρισμα νέων ανθρώπων στη ζωή σας, αλλά και η υιοθέτηση ενός νέου τρόπου σκέψης. Απεμπλακείτε από κάθε τι που δεν σας αφήνει να εξελιχθείτε…

 

Σκορπιός

Επαναστατείτε και αντιδράτε τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι, εξαιτίας της συμπεριφοράς των ανθρώπων που σας συντροφεύουν. Σχέσεις και συνεργασίες  ανατρέπονται και αλλάζουν πορεία, όμως αυτή η τάση αφορά κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί κοντά στις 23 με 25 Οκτωβρίου. Αρκετοί από εσάς θα βιώσετε αυτό το διάστημα την αποκάλυψη μυστικών που θα σας αναστατώσουν. Διαφυλάξτε ότι δεν θέλετε να αποκαλυφθεί, ενώ προφυλαχτείτε από το παρασκήνιο που υπάρχει γύρω σας.

 

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Απριλίου μπορεί να κρίνεται εκρηκτική, επαναστατική και επεισοδιακή για τους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού, ωστόσο για εσάς θα λειτουργήσει θετικά, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του Ζωδίου σας  (ιδιαίτερα για τους γεννημένους κοντά στις 15 με 17 Δεκεμβρίου). Νέες συλλογικές δραστηριότητες, νεές γνωριμίες, δικτύωση , εκπλήρωση προσδοκιών είναι μερικές από τις θετικές προοπτικές που φέρνει για εσάς αυτό το φεγγάρι. Σημαντικό ωστόσο για εσάς είναι να συγκρατήσετε την επιπολαιότητα και την βιασύνη που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη και σε συγχύσεις κάθε μορφής.

 

Αιγόκερως

Πιο έντονα βιώνετε την Πανσέληνο του Απριλίου οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί κοντά στις 17-19 Ιανουαρίου, με  ξαφνικές εντάσεις και αλλαγές που αφορούν την καριέρα και τους στόχους σας. Νιώθετε ότι ανατρέπονται κάποια σχέδιά σας και το γεγονός αυτό σας προκαλεί μεγάλο εκνευρισμό. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αποδεχόμενοι το γεγονός ότι οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα στην πορεία θα φέρουν την περεταίρω ενδυνάμωσή σας.

 

Υδροχόος

Η Πανσέληνος του  Απριλίου φορτίζει πολύ περισσότερο με γεγονότα και συναισθηματικές εντάσεις τους γεννημένους κοντά στις 20 με 22 Ιανουαρίου.  Επαναστατείτε, αντιδράτε και απελευθερώνεστε απο κάθε τι που στέκεται εμπόδιο στην πρόοδο σας. Είστε αρκετά πιο ευέξαπτοι, αντιδραστικοί και έκρυθμοι για αλλαγές που προκύπτουν τώρα στην καριέρα, στην οικογένεια και γενικότερα στην δομή που υπήρχε μέχρι τώρα στη ζωή σας. Αποδεχθείτε την ροή των γεγονότων περιορίζοντας την εκρηκτικότητα στη συμπεριφορά. Οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου δέχεστε μία ξαφνική ευκαιρία / πρόταση / γνωριμία που σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας προσδοκίας σας.

 

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του μήνα δεν σας επηρεάζει άμεσα, ωστόσο δεν θα λείψουν και για εσάς κάποιες ψυχολογικές εντάσεις που οφείλονται κυρίως στις εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν σας, ή ακόμα και σε ανοιχτά οικονομικά μέτωπα. Διαχειριστείτε το αίσθημα του φόβου, αλλά και της ψυχολογικής έντασης που μπορεί να εκδηλώσετε – θα είναι προσωρινό-. Οι Ιχθύες των πρώτων ημερών, μπορείτε εντέλει να έχετε μία ξαφνική πρόταση / ιδέα / είδηση που θα φέρει στη ζωή σας την αλλαγή που προσμένατε. Οι Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσετε μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα της περιόδου, να διακριθείτε και να δείτε πρόοδο στην καριέρα σας και κοινωνική σας καταξίωση.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο για 15-21 Απριλίου 2019
Επόμενο άρθροΠανσέληνος 19/4 και ο Ερμής με την Αφροδίτη στον Κριό
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here