Widgets Magazine

Αποχαιρετάμε τον Μάρτιο επεισοδιακά, δύσκολα και ίσως για πολλούς από εμάς οι καταστάσεις γύρω μας θυμίζουν σαν να βρισκόμαστε σε έναν αγώνα δρόμου, γεμάτο από στροφές και εμπόδια ,  όπου εντελώς απρόσμενα το «όχημα» ξεφεύγει από τα την πορεία και την κατεύθυνσή του  και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιδράσουμε άμεσα  προκειμένου να προφυλαχτούμε από τον κίνδυνο.

Ο πρόλογος είναι λίγο «βαρύς», όμως «βαρύ» είναι και το κλίμα που επικρατεί γύρω μας στο τέλος του Μαρτίου, αφού η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 31 Μαρτίου στην 10.44 μοίρα του Ζυγού, έρχεται για να δοκιμάσει τις αντοχές μας με πολλούς τρόπους.  Επειδή όμως σε κάθε κατάσταση  υπάρχει πάντα η αρνητική αλλά και η θετική πλευρά, σίγουρα αν θα μπορούσα να αναφέρω μία θετική έκβαση αυτού του φεγγαριού είναι ότι μας μαθαίνει την σπουδαιότητα των ορίων, της οργάνωσης, ενώ πολλοί από τους εκπροσώπους του ζωδιακού που βάλλονται από αυτό το φεγγάρι θα αναγνωρίσουν εντέλει, ότι είχαν  μέσα τους πολύ περισσότερα αποθέματα δύναμης  από αυτά που φαντάζονταν.

Γιατί όμως είναι τόσο δύσκολη αυτή η Πανσέληνος;

Η Πανσέληνος στον Άξονα Ζυγού – Κριού, είναι μία μάχη ανάμεσα στο «Εμείς» και το «Εγώ» και αυτή τη φορά σε αυτή τη μάχη υπάρχουν πιο εμπόλεμες, εξουσιαστικές, σκληρές και αυταρχικές διαθέσεις αφού στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Άρης και ο Κρόνος που βρίσκονται σε σύνοδο στον Αιγόκερω.  Η ενέργεια μας αρκετά πεσμένη, μπλοκαρισμένη, οι ενοχλήσεις με την φυσική κατάσταση (κόκκαλα, δόντια) είναι αναμενόμενες, ενώ τα ατυχηματάκια πρέπει σε κάθε περίπτωση να αποφευχθούν.

Η Πανσέληνος από το ζώδιο των σχέσεων, της συντροφικότητας και της δέσμευσης, τον Ζυγό  φέρνει σημαντικά , δύσκολα και για πολλούς επώδυνα ξεκαθαρίσματα και δοκιμασίες,  σε αυτούς τους τομείς.

Επιπλέον,  σημαντικό είναι να έχουμε κατά νου ότι οι εγωιστικές τάσεις, τα λάθη, τα μπερδέματα, η επαναφορά καταστάσεων του παρελθόντος, ο θυμός  και οι έντονες αντιδράσεις δεν θα λείψουν  αυτό το διάστημα από την καθημερινότητά μας.

Την ημέρα  που πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Ζυγό η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που είναι και κυβερνήτης – τον  Ταύρο – σταδιακά λοιπόν  θα δοθούν ευκαιρίες και λύσης αποκατάστασης και αρμονίας αρκεί να μην χάσουμε την ψυχραιμία και την υπομονή μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα;

Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 7-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Που πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου για το επόμενο διάστημα;

Κριός: Σχέσεις και Επαγγελματικές συνεργασίες . Μην επιτρέψεις στον θυμό, στην επιπολαιότητα και στην βιασύνη να σε μπλέξουν σε δύσκολες καταστάσεις

Ταύρος:  Εργασία, Καθημερινότητα, Φυσική Κατάσταση. Μην φορτώνεις το πρόγραμμά σου παραπάνω από όσο μπορείς να αντέξεις, προσπάθησε να λες «όχι» σε καταστάσεις που σε εξαντλούν και μην παρασύρεσαι στο κύμα της απαισιοδοξίας.

Δίδυμος:  Απόλαυσε τον έρωτα, την διασκέδαση, ασχολήσου με την τέχνη και το μεράκι σου … Κράτα κάποιες πισινές και μην αφήνεσαι ολοκληρωτικά σε υπερβολές που μπορεί να κοστίσουν τόσο στο πορτοφόλι σου, όσο και στην ψυχολογία σου.

Καρκίνος:  Μην χάνεις την ψυχραιμία σου με τις καταστάσεις που δημιουργούνται τώρα στο σπίτι, στην οικογένεια και στην δουλειά. Βγαίνεις με κάποιον τρόπο από το πρόγραμμα και την ρουτίνα σου και αυτό σε κάνει να αντιδράς.  Οι εντάσεις και οι καβγάδες με οικεία πρόσωπα ή και με την σχέση δεν λείπουν.

Λέων: Αρκετές επικοινωνίες, ειδήσεις, σκέψεις και εμπνεύσεις σε θέτουν σε εγρήγορση είναι σημαντικό όμως αυτό το διάστημα να προσέξεις τόσο την διαχείριση χρόνου, όσο και την φυσική σου κατάσταση. Καβγαδάκια με αδέρφια είναι αναμενόμενα.

Παρθένος:  Δείξε προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου και κάνε υπομονή για ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά σου, που για την ώρα φαίνεται ότι σου δημιουργούν έντονο το αίσθημα του περιορισμού  ή και της απογοήτευσης.

Ζυγός:  Κυριάρχησε στις παρορμητικές σου αντιδράσεις και προσπάθησε να διαχειριστείς τον θυμό και την ένταση που προκαλείται τώρα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο σπίτι, στην οικογένεια και στην δουλειά! Συμβιβάσου με αυτό που δεν μπορείς να αλλάξεις.

Σκορπιός:  Νιώθεις κούραση και εξάντληση τόσο ψυχική όσο και σωματική και το γεγονός αυτό σε κάνει να κλείνεσαι αρκετά στον εαυτό σου.  Να αναμένεις κάποιες αναποδιές στα επαγγελματικά (ή αναβολές σε εργασιακά σχέδια / προγράμματα).  Δεν θα λείψουν οι δυσάρεστες ειδήσεις και οι καβγάδες που θα σε οδηγήσουν σε οριστικές αποφάσεις. Λίγο προσοχή στην οδήγηση και στο μεταφορικό μέσο.

Τοξότης:  Τα οικονομικά σε πιέζουν ασφυκτικά και υπάρχουν καθυστερήσεις, αναβολές και περιορισμοί που διεγείρουν την ανασφάλειά σου. Διέξοδός σου οι φίλοι και η δικτύωση καθώς και οι επαφές σου με άτομα που έχεις εδώ και καιρό να συναντήσεις.

Αιγόκερως:  Ο τομέας που επηρεάζεται άμεσα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα είναι η καριέρα και οι μελλοντικοί σου στόχοι.  Σε αυτούς τους τομείς θα προβληματιστείς γιατί αφενός μπορεί να νιώσεις ότι υπάρχει μία στασιμότητα, αφετέρου θα κυριαρχούν οι εκνευρισμοί και οι δοκιμασίες. Δείξε προσοχή και στις οικογενειακές σου σχέσεις γιατί είναι πολύ πιθανό να  υπάρξουν συζητήσεις που θα σε πικράνουν. Συγκράτησε τον εγωισμό αλλά και την σκληρότητα.

Υδροχόος:  Πες όχι στα παρορμητικά καβγαδάκια και στις βιασύνες, μην απαισιοδοξείς και καταπονείς τον εαυτό σου με δυσάρεστες σκέψεις (πολλές από αυτές αφορούν και το παρελθόν) και πες ναι … στην θεώρηση των καταστάσεων με  μία νέα ματιά.  Λίγο παραπάνω προσοχή σε θέματα της φυσικής κατάστασης.

Ιχθύς:  Δείξε προσοχή στα πάθη, στα λάθη και στις αδυναμίες σου, τόσο τις συναισθηματικές όσο και στις οικονομικές. Κάποιες φιλίες δοκιμάζονται αλλά και λήγουν, ενώ κάποιες προσδοκίες σου φαίνεται ότι μπλοκάρονται

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑντιμέτωποι με την αχαριστία στις σχέσεις
Επόμενο άρθροΤο αστρολογικό ημερολόγιο του Απριλίου 2018
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here