Widgets Magazine

Σε μία σκληρή και αδυσώπητη περίοδο όπου δεν λείπουν οι ισχυροί κλυδωνισμοί που ανατρέπουν, αποσταθεροποιούν και δοκιμάζουν αντοχές, έρχεται η Πανσέληνος της Πέμπτης 24ης Ιουνίου για να μας δώσει την δύναμη, την πίστη και την ελπίδα, ότι κάποιοι στόχοι δεν είναι ανέφικτοι, αρκεί να σηκώσουμε μανίκια και να εργαστούμε συνειδητά, αξιοποιώντας έστω και τις μικρές ευκαιρίες που μας δίνονται …

Το καλοκαιράκι έχει κάνει επίσημα την έναρξή του με την είσοδο του Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στις 21 Ιουνίου, εγκαινιάζοντας την τρίμηνη θερινή περίοδο,  η οποία ξεκινά σκληρά, ανατρεπτικά, δοκιμαστικά και αρκετά πιεστικά για όλους , προσφέρει ωστόσο πολύ πιο ανάλαφρες ημέρες από το 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου και έπειτα ….

Την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 και ώρα Ελλάδας 20:29 έχουμε την πρώτη Καλοκαιρινή Πανσέληνο,  από το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου του Αιγόκερω συγκριμένα στην  03ο27’ του Ζωδίου! Η υπερπανσέληνος της 24ης Ιουνίου – το φεγγάρι θα είναι φωτεινότερο γιατί θα είναι πιο κοντά στην Γη-  σχηματίζεται από το ζώδιο που η Σελήνη είναι αδύναμη, δηλαδή δυσκολεύεται να διαχειριστεί και να εκφράσει με άνεση τις θετικές της ιδιότητες ,δηλαδή το συναίσθημα, την ευαισθησία, την συγκίνηση. Όλα αυτές οι ιδιότητες δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, ωστόσο δυσκολεύονται να εξωτερικευτούν, γιατί τα «πρέπει» της λογικής, των κανόνων (ηθικών/ κοινωνικών) επιβάλουν ρεαλισμό ή και αυτοσυγκράτηση…  Το ενδιαφέρον μας με αυτό το φεγγάρι είναι στραμμένο κυρίως στους στόχους, στις προοπτικές, στην καταξίωση  σε όλα αυτά που επιθυμούμε ή σχεδιάζουμε για το μέλλον. Είναι ένα φεγγάρι που ενισχύει το αίσθημα της ευθύνης, της υποχρέωσης και γενικότερα της  οργάνωσης και αφοσίωσης πάνω σε ένα συγκεκριμένο στόχο! Η θετική συμμετοχή του Δία ο οποίος κινείται φαινομενικά ανάδρομος από το ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζοντας εξάγωνο με την Πανσέληνο, σαφώς και προσφέρει μία πιο θετική διάθεση σε αυτό το φεγγάρι, αναπτερώνοντας την πίστη και την ελπίδα, δεδομένου ότι μέσα στο έντονο και παρορμητικό συναισθηματικό κρεσέντο αυτού του Φεγγαριού, είναι φανερό ότι δίνονται και ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης.  Ένα τυχαίο γεγονός μπορεί με αυτό το φεγγάρι να σταθεί το «σκαλοπάτι» που θα οδηγήσει σε μία διέξοδο /λύση που θα προσφέρει ικανοποίηση και περισσότερη αισιοδοξία!

Δεν παραβλέπουμε ωστόσο το γεγονός ότι η Πανσέληνος του Ιουνίου παρατηρούμε τον σχηματισμό ταυ-τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιο του Λέοντα , τον Ουρανό από τον Ταύρο και τον Κρόνο ανάδρομο από τον Υδροχόο.  Είναι αναμενόμενο λοιπόν ότι σκληρά γεγονότα, δοκιμασίες, ρήξεις, ατυχήματα, γεωφυσικά φαινόμενα, αλλά και σημαντικές ανατροπές είναι μέσα στα γεγονότα της περιόδου.

Σημαντική με αυτή την Πανσέληνο είναι και η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο  με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η οποία πυρπολεί το πάθος, τον ερωτισμό αλλά και τα … σκάνδαλα (οικονομικά ή ερωτικά)!

Με την Πανσέληνο του Ιουνίου λοιπόν, θα δούμε να βγαίνουν στο φως της επιφάνειας  και σοκαριστικές αποκαλύψεις μυστικών υποθέσεων (οικονομικών ή ερωτικών)

 

Ποιοι επηρεάζονται από την Πανσέληνο Ιουνίου 2021 : Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 3η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. *** Θυμηθείτε πως μπορεί να βιώνετε συναισθηματική ένταση με αυτό το φεγγάρι δεν παύει όμως να σας δίνεται η διέξοδος και η ευκαιρία για μία καλύτερη πορεία!

Ξεκάθαρα ευνοημένοι θα βρεθούν με αυτή την Πανσέληνο οι Ταύροι – Παρθένοι – Σκορπιοί – Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου.

 

ΚΡΙΟΣ :  Η πανσέληνος του Ιουνίου φέρνει για εσάς σημαντικές εξελίξεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Σε μία ανήσυχη και πιεστική για τους πρακτικούς τομείς της ζωής σας εποχή, σας δίνεται η ευκαιρία να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, να δεχθείτε υποστήριξη και να νιώσετε ανακούφιση από τις εξελίξεις που τώρα προχωρούν στον επαγγελματικό σας τομέα.  Πιο ανήσυχοι αυτό τον καιρό για τη υπεράσπιση των οικονομικών ή και προσωπικών σας συμφερόντων είστε οι Κριοί που έχετε γεννηθεί 15-17 Απριλίου!

ΤΑΥΡΟΣ: Μία νέα προοπτική ανοίγεται μπροστά σας με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Αιγόκερω που κρίνεται φιλική για το δικό σας ζώδιο! Υποθέσεις που αφορούν σπουδές, εξετάσεις για το πανεπιστήμιο, έγγραφα, νομικές υποθέσεις, είναι φανερό ότι κρίνονται υπέρ σας και λαμβάνεται μία ικανοποίηση! Η περίοδος ωστόσο είναι ιδανική  και για μία απόδραση από την πόλη αλλά και για νέες γνωριμίες. Πιο κερδισμένοι είστε οι Ταύροι που έχετε γεννηθεί 21-23 Απριλίου.  Οι Ταύροι  που έχετε γεννηθεί 2-5 Μαΐου βρίσκεστε σε μία πιεστική και τεταμένη εποχή, οι Ταύροι που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο μα πιο κοντά στις 16/5  δείξτε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεστε , πίσω από λόγια ή και μυστικά κρύβονται πληροφορίες που δεν θα σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Η Πανσέληνος του Ιουνίου παρόλο που σας βρίσκει ψυχολογικά ανήσυχους και αρκετά αγχωμένους σας βοηθά να βρείτε λύσεις για ζητήματα οικονομικά ή και να διευθετήσετε χρεωστικά υπόλοιπα! Δεν είναι ωστόσο η κατάλληλη εποχή για μεγάλα άλματα, μεγάλα ρίσκα που αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.  Μία σημαντική επαγγελματική πρόταση θα σας δώσει την ελπίδα για καλύτερες προοπτικές που ανοίγονται στο τέλος της χρονιάς. Οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 15 Ιουνίου, διαφυλάξτε τα κεκτημένα σας  αλλά και τα συμφέροντά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιρροή που δέχεστε από την Πανσέληνο είναι άμεση, και επηρεάζει κατά κύριο λόγο τον τομέα των σχέσεών σας, όπου με τις ευεργεσίες του Δία ανοίγεται τώρα μία νέα προοπτική, μία νέα ευκαιρία, μία νέα ελπίδα! Οι γεννημένοι 21-25 Ιουνίου πείτε ναι σε νέες γνωριμίες, νέες προτάσεις συνεργασιών, ή και επαφές με ανθρώπους που θα δώσουν τώρα μία νέα αισιόδοξη πορεία στη ζωή σας. Οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί στις 17 Ιουνίου αποφύγετε τα αυτοκαταστροφικά πάθη, τις τοξικές σχέσεις και τα ερωτικά σκάνδαλα!

ΛΕΩΝ:  Η πανσέληνος του μήνα μπορεί να σας φορτίζει με έντονο στρες, η καθημερινότητά σας να αλλάζει ρυθμό και οι υποχρεώσεις σας να είναι πολλές, όμως μέσα από τον αγώνα που κάνετε αυτή την περίοδο θα νιώσετε και δικαιωμένοι στα οικονομικά σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 23-28 Ιουλίου! Οι Λέοντες του 2ου δεκαημέρου βιώνετε μία νευρική, τεταμένη περίοδο προσωπικών αλλαγών και ανακατατάξεων (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 3-5 Αυγούστου).  Οι Λέοντες του 3ου δεκαημέρου  κρατήστε μυστικές τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:  Το φεγγάρι αυτό έρχεται για να διεγείρει την επιθυμία σας για ένωση, συντροφικότητα και έρωτα και είναι φανερό ότι ετούτη την περίοδο οι εξελίξεις θα σας φέρουν πιο κοντά σε ένα δημιουργικό σχέδιο, σε μία επιθυμία, ή σε έναν έρωτα…. Παραμείνετε ανοιχτεί σε νέες σχέσεις, νέα πλάνα και ευκαιρίες για να περάσετε καλά ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί 24-29 Αυγούστου. Οι Παρθένοι που είστε γεννημένοι κοντά στις 18/9 οι μέρες κοντά στο φεγγάρι κρίνονται παθιασμένες για τα ερωτικά σας, με έναν έρωτα να σας ξυπνά από το λήθαργο και να διεγείρει όλες σας τις αισθήσεις!

ΖΥΓΟΣ:  Η Πανσέληνος του μήνα σας αφορά άμεσα, ενώ διεγείρει μέσα σας έντονα συναισθήματα, γεγονός που μπορεί να σας κάνει αρκετά παρορμητικούς.   Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική ζωή αποτελούν την εστία της ανησυχίας, ενώ φαίνεται ότι δίνεται έναν αγώνα για να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να πετύχετε στόχους επαγγελματικούς και οικονομικούς! Σας δίνονται ωστόσο ευκαιρίες για μία καλύτερη επαγγελματική πορεία ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 25-30 Σεπτεμβρίου! Οι Ζυγοί που έχετε γεννηθεί κοντά στις 17 Οκτωβρίου διαφυλάξτε τα οικονομικά και επαγγελματικά σας συμφέροντα και συγκρατήστε τα ερωτικά πάθη που θα οδηγήσουν σε λάθη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:  Η Πανσέληνος του Ιουνίου είναι φιλικά προσκείμενη για το δικό σας ζώδιο ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο πενθήμερο δηλαδή 23-28 Οκτωβρίου! Το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση και οι ιδέες σας μπορούν να σας δώσουν την λύση σε φλέγοντα ζητήματά σας. Οι γνωριμίες της περιόδου έχουν μία πολύ καλή προοπτική για την πορεία σας και σας ανοίγουν νέα μονοπάτια τα οποία και σας κατευθύνουν σε ευκαιρίες χαράς, ικανοποίησης. Πείτε ναι σε μία νέα αισθηματική γνωριμία. Πιο πιεσμένοι από τις συνθήκες και με δυνατές ανατροπές είστε οι Σκορπιοί που γεννηθήκατε 3-5 Νοεμβρίου! Ερωτικές αποκαλύψεις έρχονται για τους Γεννημένους 17/11

ΤΟΞΟΤΗΣ:  Είστε απόλυτα επικεντρωμένοι στα οικονομικά σας και η περίοδος κρίνεται απαιτητική, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε ανήσυχοι για το αύριο! Παρόλα τα έξοδα αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής, σας δίνεται και στήριξη μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, ή μέσω διευθέτησης ή και εξέλιξης μίας υπόθεσης που αφορά ακίνητο! Το κλειδί για τη ισορροπία σας αυτό τον καιρό είναι η τόνωση της αυτοπεποίθησής ας.  Προσοχή στις οικονομικές παραπλανήσεις αλλά και στις κρυφές υπόγειες καταστάσεις που μπορούν να σας φέρουν σε οικονομικό αδιέξοδο ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί  18/12

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η πρώτη πανσέληνος του καλοκαιριού από το δικό σας ζώδιο σας ανοίγει νέους ορίζοντες, νέες προοπτικές μα προπάντων σας βοηθά να επαναφέρετε στην ζωή σας την αισιοδοξία, που σας είναι απαραίτητη για να βρείτε τις δυνάμεις σας και πάλι! Το διάστημα αυτό δέχεστε προτάσεις, γνωριμίες, ή έχετε και τις ιδέες εκείνες που δίνουν την ώθηση για νέα βήματα. Ξεκάθαρα ευνοημένοι οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί 22-27 Δεκεμβρίου.  Προσοχή στα αυτοκαταστροφικά ερωτικά πάθη, αλλά και στις πισώπλατες ενέργειες που θίγουν το όνομα ή τα συμφέροντά σας οι γεννημένοι κοντά στις 16 Ιανουαρίου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε τις κλειστές σας με αυτή την Πανσέληνο, σας απασχολούν πολύ έντονα τα επαγγελματικά σας, αλλά και η πορεία τους, ενώ ανήσυχοι είστε και σε ψυχολογικό υπόβαθρο γιατί κατανοείτε ότι κλείνουν τώρα κάποιοι κύκλοι. Καχύποπτοι , επιφυλακτικοί και κάπως μοναχικοί αναζητάτε λύσεις για τα οικονομικά και αυτές οι λύσεις σας δίνονται ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 20-25/1. Πιο προσεχτικοί ετούτο το διάστημα οφείλεται να σταθείτε οι Υδροχόοι που είστε γεννημένοι 31 Ιανουαρίου έως και 2 Φεβρουαρίου!

ΙΧΘΥΣ:  Αρκετά τυχεροί θα σταθείτε με την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού, η οποία φέρνει την ευκαιρία, την προστασία ή και την τύχη που σας είναι απαραίτητη για να δείτε όνειρα και σχέδια σας να μπαίνουν σε στάδιο υλοποίησης και εκπλήρωσης. Νέες φιλίες είναι πολύ πιθανό να γεννηθούν τώρα, ή αρχίζουν να ξυπνούν μέσα σας νέες προσδοκίες που πολύ σύντομα θα ικανοποιηθούν. Κερδισμένοι είστε οι γεννημένοι 20-25 Φεβρουαρίου! Οι Ιχθύες που έχετε γεννηθεί  κοντά στις 17 Μαρτίου ζείτε δυνατές ερωτικές στιγμές.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΚαλοκαίρι 2021 Ερωτικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΙούλιος 2021 Οικονομικές Προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ