Widgets Magazine

 

Μία στιγμή είναι αρκετή για να τα αλλάξει όλα… Αυτόν ακριβώς τον τίτλο θα έδινα στην φετινή Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, η οποία και έρχεται αυτή την Δευτέρα στις 3 Αυγούστου και ώρα Ελλάδας  18:58, ταράζοντας με τρόπο αιφνιδιαστικό τα λιμνάζοντα  ύδατα της σταθερότητας. Η Πανσέληνος σχηματίζεται στο 2ο δεκαήμερο του Υδροχόου, πιο συγκεκριμένα στην 11ο45’ του ζωδίου.

Σε αυτή την χρονική περίοδο  κορυφώνονται τα γεγονότα των οποίων η έναρξη έγινε με τη Νέα Σελήνη που προηγήθηκε στις 20 Ιουλίου στο ζώδιο του Καρκίνου. Ζητήματα που αφορούν λοιπόν την πατρίδα, την οικογένεια, τις ρίζες μας, τις σταθερές μας βάσεις, μας απασχολούν έντονα με αυτή την  Πανσέληνο γιατί  παρατηρούμε να υπάρχει η κορύφωση απειλητικών, προκλητικών εξελίξεων που μάλιστα θα έχουν και χαρακτήρα ξαφνικό, προκαλώντας εντάσεις ή και αντιδράσεις.

Στην Πανσέληνο του Αυγούστου  παρατηρούμε την δυσαρμονική συμμετοχή του Ουρανού (κυβερνήτης του Υδροχόου που γίνεται η Πανσέληνος) από το ζώδιο του Ταύρου, όπου σχηματίζει τετράγωνο με τα φώτα. Έτσι λοιπόν το ολόγιομο φεγγάρι του Αυγούστου έρχεται με κάπως άγριες και επαναστατικές διαθέσεις,  όπου τα γεγονότα γύρω μας θα έχουν χαρακτήρα αιφνιδιαστικό και εκκεντρικό προκαλώντας έντονες αναστατώσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.  Ρήξεις, κόντρες, αντιδράσεις, διασπάσεις, ξαφνικές αποκαλύψεις αλλά και δυνατά «γερά» σοκ έρχονται ακαριαία για να μας δώσουν το μήνυμα αυτή την εποχή ότι τίποτα δεν παραμένει σταθερό, ότι η ζωή είναι αλλαγή, και η αλλαγή είναι ζωή …

Το ολόγιομο φεγγάρι λοιπόν του Αυγούστου έρχεται για να μας βγάλει από την σταθερή ροή της συνήθειας,  αλλά και να μας ταρακουνήσει γερά προκειμένου να κάνουμε το επόμενο βήμα και να γυρίσουμε μία νέα σελίδα…  Σκέψεις, Συναισθήματα, Συμπεριφορές, Στόχοι, Σχέδια, Σχέσεις  αλλάζουν μορφή με τρόπο ακραίο αλλά και ακαριαίο!   Είναι βέβαιο ότι δεν είναι εύκολη διαδικασία να βγαίνει κάποιος από την «ζώνη βολής»  του και ίσως η περιγραφή αυτού του Φεγγαριού να προξενεί φόβο, αναστάτωση, ή και ανησυχία για το τι επρόκειτο να συμβεί! Υπάρχει όμως πάντα και η θετική πλευρά, την οποία πάντα πρέπει να συνυπολογίζουμε σε κάθε σκέψη και σε κάθε μας βήμα …

Αυτή η «Ουράνια» Πανσέληνος λοιπόν

  • αφυπνίζει, -ας μην ξεχνάμε ότι πολλές φορές στη ζωή μας ξυπνήσαμε από τον λήθαργο μέσα από ένα γερό ταρακούνημα –
  • απελευθερώνει από καταστάσεις  και ανθρώπους που μας άφηναν στάσιμους, δέσμιους …
  • φανερώνει …. ερχόμαστε αυτές τις μέρες αντιμέτωποι με την αλήθεια, που έστω και αν είναι παγερή, ή μας ξεβολεύει, δεν παύει να μας δίνει το καθαρό φως πάνω στο οποίο μπορούμε να βαδίσουμε πλέον ξεκάθαρα!

Ποιοι επηρεάζονται όμως άμεσα από την Πανσέληνο του Αυγούστου;

Οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι που γεννήθηκαν στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου τους αλλά και όσοι έχουν προσωπικό πλανήτη , ωροσκόπο ή μεσουράνημα ανάμεσα στην 9-13 μοίρα των παραπάνω ζωδίων….

Ποιοι θα δουν την ολοκλήρωση κύκλων;;

Σημαντική αστρολογική όψη που κορυφώνεται την ημέρα της Πανσελήνου είναι η αντίθεση του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου , με τον Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω. Έτσι λοιπόν εκτός από τα ξαφνιάσματα, τις ανατροπές, τα σοκ, τις αντιδράσεις και τις διασπάσεις, θα έχουμε και σημαντικά κλεισίματα κύκλων αλλά και σκληρές συνειδητοποιήσεις.  Οι αρνητικές σκέψεις θα έχουν την τιμητική τους και θα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό βαρίδιο στην ανθρώπινη ψυχολογία…  Η αδιαλλαξία , ο κυνισμός, η απαισιοδοξία , οι δυσάρεστες ειδήσεις  αλλά και οι καταλυτικές αποφάσεις, θα γίνουν η αιτία αυτές τις ημέρες  για να υπάρξει «πάγωμα» σε κάθε μορφή έκφρασης και επικοινωνίας.  Πιο αισθητές θα είναι αυτές οι τάσεις ωστόσο για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου αλλά και για όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 27η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

 

Τάσεις για κάθε ζώδιο

Κριός: Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο είναι σημαντικό να περιορίσετε  τις παρορμητικές σας  τάσεις, που μπορεί να σας οδηγήσουν με τόλμη σε ενέργειες που έχουν ρίσκο … Η ασυγκράτητη επιθυμία για την ικανοποίηση και εκπλήρωση επιθυμιών είναι πολύ πιθανό να σας οδηγήσει στα άκρα! Κάντε τις σωστές επιλογές φίλων που σας πλαισιώνουν, ενώ αποφύγετε αυτό το διάστημα συνεταιρισμούς ή οικονομικές δοσοληψίες (πχ δανεισμό) με άτομα του κοινωνικού περιβάλλοντος.  Οι Κριοί του 3ου δεκαημέρου κλείνετε οριστικά κάποιους κύκλους και βρίσκεστε αντιμέτωποι με ξεκαθαρίσματα προσωπικά και επαγγελματικά!

Ταύρος: Η επιρροή της Πανσελήνου είναι αρκετά έντονη για το δικό σας ζώδιο, αφού έρχεται για να σας ταρακουνήσει γερά και να αλλάξει την ροή στους στόχους, στην καριέρα, στο γάμο ….  Υπάρχουν ρήξεις, διασπάσεις αλλά και ξαφνικά γεγονότα που σας ανατρέπουν τα σχέδια που κάνατε ως σήμερα. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που ανοίγονται μπροστά σας και μην αντιστέκεστε σε αυτό που δεν μπορείτε εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε.  Αρκετοί Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, βρίσκεστε ήδη σε μία περίοδο που αλλάζετε πορεία και κλάδο στην καριέρα σας.

Δίδυμοι: Η Πανσέληνος του Αυγούστου γίνεται σε ένα φιλικό για εσάς ζώδιο έτσι λοιπόν τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι η βασική επιθυμία που κυριαρχεί μέσα σας είναι η ανάγκη σας να δραπετεύσετε από τα συνηθισμένα. Διεκδικείτε την ελευθερία σας, την αυτονομία σας, διψάτε για νέες εμπειρίες και νέες γνώσεις … Αρκετοί νιώθετε αυτό το διάστημα ότι μετά από μία παρατεταμένη περίοδο έντονου στρες έχει έρθει η ώρα να κάνετε την επανάσταση σας και να νιώσετε πλέον ελεύθεροι! Σημαντικό όμως είναι αυτό το διάστημα να δείξετε παραπάνω προσοχή στις μετακινήσεις σας αλλά και στην οργάνωση των ταξιδιών σας.

Καρκίνος:  Ένα φεγγάρι έντονο έρχεται για εσάς αγαπητοί μου Καρκίνοι, ενώ αρκετά πιο πιεσμένοι είστε εσείς που έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου αυτή την περίοδο κλείνετε κύκλους, αλλά και κορυφώνονται γεγονότα τα οποία σας πικραίνουν και φέρνουν αλλαγή πορείας στην προσωπική σας ζωή! Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο όμως η Πανσέληνος του Υδροχόου δημιουργεί έντονη ανησυχία για θέματα οικονομικά (φορολογικά, λογαριασμούς, τράπεζες, δάνεια),  εντείνει τον ψυχολογικό σας αναβρασμό και την εσωτερική ανησυχία για ζητήματα που υπάρχουν από τα παλιά (εντείνετε το αίσθημα του φόβου αλλά και του εκνευρισμού)!  Αρκετοί αισθάνεστε ότι αυτές τις μέρες αλλιώς τις σχεδιάζατε, τις επιθυμούσατε και άλλα σχέδια κάνατε και εντέλει οι συνθήκες δεν σας ευνοούν να μπορέσετε να εκπληρώσετε αυτό που θέλατε!

Λέων: Η Πανσέληνος του Αυγούστου σχηματίζεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας προκαλώντας ισχυρές ρήξεις με το περιβάλλον σας και με τους ανθρώπους που συνδέεστε στενά.  Έρχεστε αντιμέτωποι με σημαντικές αλλαγές και εξελίξεις αυτή την περίοδο, ενώ βλέπετε πλέον καθαρά την αλήθεια που υπάρχει γύρω από την σχέση σας με το σύντροφο, ή τους συνεργάτες! Αποσυντονίζεστε από την ξαφνική εναλλαγή διαθέσεων των ατόμων που σχετίζεστε, όμως αρκετοί βιώνετε αυτό το διάστημα σημαντικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος:  Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου εντείνει πολύ το στρες αυτή την περίοδο για εσάς  αγαπητοί Παρθένοι. Ζητήματα που αφορούν την εργασία, τις υποχρεώσεις σας, βγαίνουν τώρα εκτός προγραμματισμού! Οι αλλαγές της περιόδου αφορούν κατά κύριο λόγο την εργασία σας, ενώ καλό θα ήταν αυτό το διάστημα να δείξετε προσοχή και σε θέματα που αφορούν την φυσική σας κατάσταση. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση,  επιμεληθείτε την διατροφή σας και αφήστε περισσότερο «λάσκα» στο πρόγραμμά σας. Ζητήματα που αφορούν το κατοικίδιο είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσουν!

Ζυγός : Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου φέρνοντας δυναμικές εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα , ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.  Πολλοί θα ζήσετε ένα νέο πάθος, το οποίο ωστόσο θα έχει καλοκαιρινή επιπόλαιη μορφή αλλά θα σας εξιτάρει. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τις εντάσεις σας στην σταθερή σας σχέση και θα βρίσκεστε στο δίλημμα «χωρισμός ή ανανέωση» (η απάντηση θα σας δοθεί ξαφνικά)!  Εκτός από τις αιφνίδιες ερωτικές εξελίξεις, αυτό το φεγγάρι σας κάνει πιο αχόρταγους σε θέματα που αφορούν την διασκέδαση, την απόλαυση και την ανεμελιά … Επιζητάτε τώρα να χαρείτε όλα όσα είχατε στερηθεί, η παρορμητικότητα και η υπερβολή ωστόσο μπορεί να σας οδηγήσουν στα άκρα!

Σκορπιός:  Η επιρροή αυτού του Φεγγαριού είναι αισθητή για εσάς, πολύ περισσότερο ωστόσο αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας όπου διανύετε μία περίοδο όπου ξαφνικοί αιφνιδιασμοί αλλάζουν την μορφή των σχέσεων σας. Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τις οικογενειακές σχέσεις, το ακίνητο, την διαβίωση, τις πολύ προσωπικές υποθέσεις, βρίσκονται τώρα στον χορό του «ταψιού» . Αυτοί ακριβώς είναι και οι τομείς που αναγκάζεστε αυτό το διάστημα να προβείτε σε ανακατατάξεις. Οι άνθρωποι που συνδέεστε στενά σας αιφνιδιάζουν από τις εναλλαγές τους , ενώ η ρήξη συνεργασιών ή και σταθερών σχέσεων είναι μέσα στο πρόγραμμα. Προσοχή ωστόσο αυτή την περίοδο σε βλάβες μέσα στο χώρο του σπιτιού αλλά και σε οικογενειακούς καβγάδες. Διακρίνεστε από μεγάλη συναισθηματική ένταση

Τοξότης: Ξαφνικές ειδήσεις έρχονται στα αυτιά σας αυτή την περίοδο, ενώ οι αναλαμπές, οι ιδέες, τα μηνύματα που λαμβάνετε αυτό τον καιρό σας ωθούν σε αποφάσεις εδώ και τώρα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας κάτω από περίεργες συνθήκες, ή πολύ πιθανό να είναι άνθρωποι αρκετά διαφορετικοί από εσάς τους ίδιους! Αλλάζει πολύ ο τρόπος σκέψης σας κατά επέκταση τα συναισθήματα και οι συμπεριφορές σας. Υπάρχου όμως κα παγίδες που πρέπει να αποφύγετε … Προσοχή στην παρορμητικότητα του λόγου, στα καβγαδάκια, στις μετακινήσεις, στο μεταφορικό μέσο, στις συγκρούσεις με γείτονες ή αδέρφια! Αρκετοί «σπάτε» αυτό το διάστημα κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες!

Αιγόκερως: Ξαφνικά έξοδα βγαίνουν στην επιφάνεια και άλλον προϋπολογισμό μπορεί να είχατε κάνει και αλλιώς να σας έρχονται τώρα οι καταστάσεις.  Το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας αδειάζει χρόνο ντε – τε αυτό το διάστημα και είναι σημαντικό από την πλευρά σας να αποφύγετε τα περιττά έξοδα αλλά και να μην αντιδράτε με την οικογένεια όταν προσπαθεί να σας συνετίσει ή να σας συμβουλέψει για την διαχείρισή σας.  Οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου βρίσκεστε τώρα στο κλείσιμο κύκλου σχέσεων και κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις σας απογοητεύουν!

Υδροχόος: Η Πανσέληνος του μήνα σχηματίζεται στο δικό σας ζώδιο με την συμμετοχή του κυβερνήτη του ζωδίου σας του Ουρανού! Διανύετε μία περίοδο που πολλά αλλάζουν στην ζωή σας, στις συνήθειές σας, στις σκέψεις σας…. Απελευθερώνεστε από καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους και δεν σας επέτρεπαν να εξελιχθείτε, ενώ βιώνετε ρήξεις, χωρισμούς, διασπάσεις που σας βγάζουν τώρα από το σταθερό σας μοτίβο! Ζητήματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την μετοίκηση έρχονται τώρα σε πρώτο πλάνο, σημαντικό είναι να μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που πολύ γρήγορα θα μετανιώσετε, αλλά να χαλιναγωγήσετε και τις εγωιστικές τάσεις που τώρα θα σας φέρουν σε κόντρα με το περιβάλλον σας.

Ιχθύς: Αρκετά εσωστρεφείς είστε αυτό το διάστημα φίλοι μου Ιχθύες, έχετε την ανάγκη να αποτραβηχτείτε για λίγο από όλους και απ όλα και να βάλετε σε μία σειρά τις σκέψεις σας.  Δεν λείπουν  όμως αυτή την περίοδο και οι αποκαλύψεις που σας σοκάρουν και φέρνουν στο φως την επιφάνεια μία μεγάλη αλήθεια! Υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας, σας προκαλούν ανησυχία ενώ είναι πολύ πιθανό μία έκτακτη συγκυρία να σας κάνε να κληθείτε για να υποστηρίξετε ένα σημαντικό για εσάς πρόσωπο!  Δυσάρεστες ειδήσεις, συζητήσεις που αφορούν φιλίες και κοινωνικές επαφές είναι μέσα στο μενού των ημερών!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΑύγουστος 2020 Μηνιαίες Προβλέψεις για κάθε ζώδιο και δεκαήμερο
Επόμενο άρθροΑφροδίτη στον Καρκίνο ως 5 Σεπτεμβρίου: Ακολούθησε τον δρόμο της καρδιάς
Αθηνά Βαγενά
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here