Widgets Magazine

Ένας νέος επταετής κύκλος σπουδαίων αλλαγών ξεπροβάλλει μπροστά μας, αλλαγές στις οποίες πολλές φορές θα αντισταθούμε, θα μας είναι δύσκολο να προσαρμοστούμε σε αυτές. Οι αλλαγές αυτές   θα μας βγάλουν από το σύνηθες μονοπάτι της σταθερότητας, θα μας οδηγήσουν στην αναθεώρηση και επαναξιολόγηση αξιών, ιδιαίτερα στους τομείς που έχουν άμεσο σύνδεσμο με το χρήμα αλλά και σχέσεις μας. Κατά την διάρκεια των επτά χρόνων που ακολουθούν, θα αλλάξει η μέχρι τώρα δομή της ζωής μας, ενώ δεν θα λείψουν οι στιγμές που οι προκλήσεις θα μας κάνουν να κατανοήσουμε ότι  τίποτα δεν μας ανήκει, τίποτα δεν είναι κτήμα μας, αν δεν δώσουμε την μάχη μας για να μπορέσουμε να το διατηρήσουμε και να το συντηρήσουμε ή αν δεν ακολουθήσουμε και εμείς από την πλευρά μας το ρεύμα των αλλαγών.

Ο Ουρανός κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/5, την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη του μήνα στο ίδιο ζώδιο (στην 24η μοίρα) μαζί έχουμε και την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, όπου βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό. Βρισκόμαστε λοιπόν σε ένα “κομβικό σημείο”  μεγάλων αλλαγών, τόσο σε συλλογικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο,  οι οποίες θα έχουν έντονο το στοιχείο της επαναστατικότητας, της αντίδρασης, αλλά και της επιμονής για την υπεράσπιση των όσων ήδη κατέχουμε ή και δικαιωματικά μας ανήκουν. 

Για να κατανοήσουμε το πώς θα μας επηρεάσει ο Ουρανός από τον Ταύρο  ας δούμε τα εξής:

Λέξεις Κλειδιά Ουρανού: Απρόβλεπτος, εκρηκτικός, εκκεντρικός,  επαναστατικός, καινότομος, απελευθερωτής , εφευρετικός, προοδευτικός, μεταλλακτικός , ερευνητικός, σοκαριστικός …

Βασικά Χαρακτηριστικά Ταύρου:  Ο Ταύρος είναι ο γήινος εκπρόσωπος του σταθερού σταυρού, που συμβολίζει την υλική και συναισθηματική ασφάλεια, ή αλλιώς τα αποκτήματα και την ιδιοκτησία.  Επιζητά την σταθερότητα, την σιγουριά,  την “κτήση”, ικανοποιείται και απολαμβάνει με αυτό που “κατέχει”, “ορίζει”, “συντηρεί” και “τρέφει”! Αγαπά τις απολαύσεις της ζωής, το χρήμα, τον έρωτα, την διασκέδαση, την καλή ζωή, το καλό φαγητό. Τα καλλιτεχνικά ταλέντα, η ομορφιά αλλά και η δημιουργικότητα είναι βασικά χαρακτηριστικά που συνδέονται με το ζώδιο του Ταύρου.

Ο εκκεντρικός πλανήτης των αλλαγών, ο Ουρανός, από το ζώδιο της σταθερότητας και της διασφάλισης των κεκτημένων, τον Ταύρο, βρίσκεται σε θέση πτώσης, υπάρχει λοιπόν  επίμονη αντίσταση στην προσαρμογή και στην προοδευτική αποδοχή των επικείμενων αλλαγών.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν βέβαια τον τομέα των οικονομικών, όπου θα δούμε η σχέση μας με το χρήμα να παίρνει μία διαφορετική μορφή αλλά και να γίνονται μεταρρυθμίσεις οι οποίες και μας ωθούν να υιοθετήσουμε ένα νέο τρόπο ζωής.  Αλλάζει το χρηματοπιστωτικό / τραπεζικό σύστημα, γίνονται ασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις, υπάρχουν πιο αυστηρές ή αλλιώς απολυταρχικές ρυθμίσεις για ζητήματα οφειλών, ενώ τα ζητήματα ακίνητης περιουσίας είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν και αυτά στον κυκλώνα σημαντικών μεταρρυθμίσεων.   Εκτός από τον οικονομικό τομέα, θα δούμε  σημαντικές περιβαλλοντολογικές αλλαγές, ανακαλύψεις που αφορούν την αξιοποίηση των πόρων του πλανήτη μας,  ανακαλύψεις που θα βοηθησουν την ανάπτυξη  της γεωργικής καλλιέργειας.  Οι εφευρέσεις και οι ανακαλύψεις θα αφορούν και τον τομέα των οικειακών συσκευών,  ενώ θα υπάρξει μεγάλη πρόοδος και ανάπτυξη στην κοσμητική ιατρική.  Αλλαγές σε διατροφικές συνήθειες είναι και αυτές μέσα στο προσκήνιο των αλλαγών που θα υπάρξουν, ωστόσο σε θέματα διατροφής θα χρειαστεί να μεριμνήσουμε πολύ περισσότερο στην εξισορρόπηση των ακραίων τάσεων που θα  υπάρξουν.  Ο τομέας της τέχνης, της μόδας, της διασκέδασης θα έχει και αυτός με την σειρά του μία νέα μορφή,  η οποία θα “παντρέψει” την παράδοση με την πρόοδο. Επαγγέλματα που θα εμφανίσουν μεγάλη πρόοδο θα είναι οι εναλλακτικές καλλιέργειες, εργασίες που έχουν άμεση σχέση με την σίτιση αλλά και την ομορφιά.

Κάθε αλλαγή που θα προκύψει αυτή την επταετία θα έχει την αντίσταση  και την αντίδραση, τα ζώδια που δύσκολα θα μπορέσουν να αποδεχτούν τις αλλαγές αυτές είναι σαφώς οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αυτοί όμως είναι και οι εκπρόσωποι του ζωδιακού, που όσο νωρίτερα κατανοήσουν ότι πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται γύρω τους, τόσο πιο γρήγορα θα μπορούν να αναγεννηθούν και να αφυπνιστούν!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο θα παραμείνει 2 χρόνια και 4 μήνες σε κάθε δεκαήμερο, γνωρίζοντας λοιπόν το δεκαήμερο που ανήκετε θα μπορέσετε να υπολογίσετε περίπου πότε θα είναι η δική σας στιγμή που θα δεχθείτε την επιρροή του.

 

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις Κριού

Προβλέψεις Ταύρου

Προβλέψεις Διδύμου

Προβλέψεις Καρκίνου

Προβλέψεις Λέοντα

Προβλέψεις Παρθένου

Προβλέψεις Ζυγού

Προβλέψεις Σκορπιού

Προβλέψεις Τοξότη

Προβλέψεις Αιγόκερου

Προβλέψεις Υδροχόου

Προβλέψεις Ιχθύ

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here