Widgets Magazine

Διάβασε αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις Ιανουαρίου 2022 για τα οικονομικά σου! Αν θες πιο αναλυτικές προβλέψεις για όλους τους τομείς, δες το βίντεο που ακολουθεί!

ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του 2022 σας βρίσκει προβληματισμένους στα οικονομικά σας, αλλά με την διάθεση να επανεκτιμήσετε καταστάσεις, αλλάζοντας συνήθειες, ή και αξιολογώντας διαφορετικά καταστάσεις που συνδέονται και με το χρήμα. Ο κυβερνήτης πλανήτης των οικονομικών σας, η Αφροδίτη, κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω, δημιουργώντας ελλείψεις αλλά και καθυστερήσεις στα οικονομικά σας, ιδιαίτερα αυτά που προέρχονται από την εργασία σας. Αρκετοί θα νιώσετε αυτό το μήνα ότι όσο και να εργάζεστε σκληρά, η ανταμοιβή σας δεν είναι αρκετή.  Σε κάθε περίπτωση θα κάνετε μία ουσιαστική επαναξιολόγηση αναγνωρίζοντας λάθη του χτες και συγκροτώντας οικονομικά το αύριο! Η Νέα Σελήνη στις 2/1 επηρεάζει θετικά τους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο (κοντά στις 2/4) όπου μία επαγγελματική έναρξη θα ενισχύσει τα οικονομικά σας.  Η Πανσέληνος στις 18/1, εντείνει τις οικονομικές ανασφάλειες λόγω έκτακτων γεγονότων στο σπίτι – οικογένεια!  Δείξτε προσοχή την περίοδο από τις 14/1 στην διαχείριση των οικονομικών αποφεύγοντας την επιπόλαιη σπατάλη γιατί ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος! Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Απαιτητικός μπορεί να χαρακτηριστεί ο πρώτος μήνας του 2022 για τα οικονομικά σας αγαπητοί Ταύροι! Η  Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις 29/1 εντείνοντας τις οικονομικές σας ανασφάλειες, προκαλώντας όμως και στασιμότητα στην έκβαση απαντήσεων , αποφάσεων, εγγράφων, συμφωνητικών που αφορούν τα οικονομικά σας. Κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου ωστόσο θα χρειαστεί και εσείς από την πλευρά σας να είστε πιο εγκρατείς σε νέες οικονομικές δεσμεύσεις, διαφυλάσσοντας τα συμφέροντά σας με κάθε τρόπο! Μην ξεχνάτε ότι και ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 14/1 , γεγονός που δεν ευνοεί σημαντικές αποφάσεις ή και ενέργειες στα επαγγελματικά και οικονομικά σας. Η πορεία του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη, αναμένεται αυτό το μήνα να φέρει και αρκετά έξοδα στην επιφάνεια, τα οποία προέρχονται από λογαριασμούς, χρεωστικά υπόλοιπα και γραφειοκρατικές / φορολογικές υποθέσεις που θα χρειαστεί να διευθετήσετε.  Κοντά στις 11/1 αποφύγετε το οικονομικό ρίσκο ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου διανύετε ένα μεταβατικό στάδιο επαγγελματικών αλλαγών που ζορίζουν και τον οικονομικό σας τομέα! Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα οικονομικά σας θα είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες σας κατά την διάρκεια του Ιανουαρίου αγαπητοί μου Δίδυμοι.  Η Νέα Σελήνη που στις 2/1 προσφέρει ευκαιρίες ενάρξεων που θα σας ανακουφίσουν οικονομικά ή που θα φέρουν μία αλλαγή που θα κριθεί ευνοϊκή για εσάς, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο (κοντά στις 2 Ιουνίου). Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 18/1 ωστόσο, αναμένεται σκληρή και απογοητευτική για τα οικονομικά ας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο (κοντά στις 16-17/6), δείξτε προσοχή στα χρεωστικά υπόλοιπα! Σε όλη την πορεία του μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, πιέζει τα οικονομικά σας που συνδέονται με τρίτες πηγές. Μείωση στο εισόδημα του /της συζύγου, παρελθοντικές οικονομικές αμέλειες  σε φορολογικά / τραπεζικά είναι μερικά από τα ενδεχόμενα αυτού του μήνα. Σε όλη την διάρκεια του μήνα κάντε ένα καλό πλάνο και διατηρήστε και εναλλακτικές λύσεις γιατί από τις 24/1 και ο Άρης από τον Αιγόκερω θα εντείνει τα έξοδα και την ανησυχία σας για όλα όσα πρέπει να διεκπεραιώσετε! Ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης που θα συμπεριλαμβάνουν και οικονομική πρόοδο δέχεστε οι Δίδυμοι του 1ου δεκαημέρου (γεννημένοι 21-17/5). Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα του 2022 σας βρίσκει πολύ περισσότερο απορροφημένους στις  προσωπικές σας σχέσεις παρά σε κάθε άλλο τομέα! Τα οικονομικά αν και είναι αναγκαία   για την αρμονική πορεία  του μήνα, δεν θα παρουσιάσουν μεγάλες μεταβολές τον Ιανουάριο, αρκετοί ωστόσο μπορεί να διακρίνετε ότι υπάρχουν αυτό το μήνα καθυστερήσεις σε χρήματα που σας χρωστούν ή παρανοήσεις στις σταθερές οικονομικές σας συμφωνίες. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη ως τις 29/1 αποφύγετε οικονομικές παρεξηγήσεις με άτομα οικεία σας (συνεργάτες / σύντροφο)! Ο Ερμής ανάδρομος και αυτός από τις 14/1 συμβάλει και αυτός με την σειρά του στην στασιμότητα των οικονομικών ενώ είναι απαραίτητο να μην πάρετε τώρα ρίσκα ή μην αναλάβετε νέες οικονομικές δεσμεύσεις.  Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 18/1 στο δικό σας ζώδιο εντείνει την παρορμητικότητα που μπορεί να σας οδηγήσει και σε οικονομικά λάθη – παραμείνετε συγκρατημένοι-! Πιο πιεσμένοι από τις οικονομικές συνθήκες θα σταθείτε από το μήνα οι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου (γεννημένοι κοντά στις 2-5/7). Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΛΕΩΝ

Ο πρώτος μήνας του 2022 ξεκινά με απαιτήσεις αλλά και σκληρή εργασία από την πλευρά σας.  Ο κυβερνήτης των οικονομικών σας ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος από τις 14/1 και μέχρι το τέλος του μήνα πρέπει να είστε προσεχτικοί στις οικονομικές σας συνδιαλλαγές, αποφεύγοντας σημαντικές αποφάσεις ή και ενάρξεις που αφορούν την εργασία σας. Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω κινείται και αυτή φαινομενικά ανάδρομη ως τις 29/1 έτσι στην πορεία του μήνα παρατηρείτε στασιμότητα στα έσοδα της εργασίας σας. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες διακρίνετε ένα «πάγωμα» στις εισπράξεις σας, ενώ οι υπάλληλοι βιώνετε την ανασφάλεια για την οικονομική πορεία! Αυτό το μήνα ωστόσο θα υπάρξουν και οι εκπρόσωποι του ζωδίου σας που θα βρεθείτε κερδισμένοι, αυτοί είστε οι Λέοντες του 1ου δεκαημέρου ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί  23-29 Ιουλίου! Ο Δίας από τους Ιχθείς σας φέρνει τις προοπτικές εκείνες για την βελτίωση του εισοδήματός σας, έτσι πολλοί είστε κερδισμένοι μέσω κάποιου μπόνους, δανείου, πώλησης / διακανονισμού, ή ακόμα και κληρονομικής υπόθεσης. Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα χρονιά ξεκινά χωρίς να παρουσιάζεται σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά σας, είστε όμως αρκετά δημιουργικοί, βάζετε στα σκαριά ιδέες που είχαν μείνει στο ντουλάπι του παρελθόντος και αξιοποιείται την ευκαιρία νέων συνεργασιών που θα σας βοηθήσουν στην μετέπειτα πορεία σας – και την οικονομική – !  Η Αφροδίτη – κυβερνήτης πλανήτης των οικονομικών σας- κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερω ως τις 29/1 και αρκετοί αυτό το μήνα θα παρασυρθείτε σε υπερβολές  στην διαχείριση των οικονομικών. Αποφύγετε την άσκοπη σπατάλη την οποία και θα μετανιώσετε λίγο αργότερα! Ο Ερμής  – κυβερνήτης του ζωδίου σας- , φαινομενικά ανάδρομος από τις 14/1 καθυστερεί την ολοκλήρωση ή και εξέλιξη αποφάσεων εργασιακών και οικονομικών. Στο δεύτερο μισό του μήνα αναμένεται να είστε πιο στάσιμοι στην είσπραξη χρημάτων. Προσοχή στους οικονομικούς συνεταιρισμούς αλλά και στις οικονομικές προτάσεις που θα δεχθείτε αυτό το μήνα ιδιαίτερα οι Παρθένοι του 3ου δεκαημέρου! Έως τις 24 του μήνα δεν θα λείψουν και οι εκνευρισμοί για υποθέσεις οικονομικές που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΖΥΓΟΣ

Κατά την διάρκεια του πρώτου μήνα του 2022 είστε δοσμένοι στην εξασφάλιση των πόρων εκείνων για μία πιο σταθερή πορεία τόσο επαγγελματική όσο και οικονομική! Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 2/1 στο ζώδιο του Αιγόκερω φέρνει θετικές ανακατατάξεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σας, δεν παύει όμως την ίδια περίοδο η Αφροδίτη (κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας) να κινείται φαινομενικά ανάδρομη, προκαλώντας και στενότητα στον κοινό οικονομικό προϋπολογισμό της οικογένειας.  Αρκετοί Ζυγοί θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού (πχ μετακόμιση) ή θα υπάρξει μία νέα ευχάριστη συνθήκη στην οικογένεια η οποία ωστόσο θα απαιτεί και κάποια έξοδα!  Τον Ιανουάριο είναι σημαντικό να αποφύγετε το δανεισμό χρημάτων (είτε του να δανείσετε, είτε του να δανειστείτε), γιατί μία τέτοια συνθήκη μπορεί να εκθέσει ή προβληματίσει!  Δείξτε παραπάνω προσοχή στις αγορές σας, για το λόγο ότι μπορεί να επενδύσετε παραπάνω χρήματα από όσο πραγματικά αξίζει σε μία αγορά σας. Η ευελιξία στην εργασία σας και οι νέες συνθήκες που αρχίζουν να δημιουργούνται , σας δίνουν αισιοδοξία για καλύτερες μέρες στα οικονομικά. Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ιανουάριος είναι ένας μήνας με αρκετά έξοδα για εσάς τους Σκορπιούς έτσι λοιπόν η έναρξη του 2022 γίνεται με απαιτήσεις και άγχος προκειμένου να καλύψετε όλες σας τις υποχρεώσεις. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη ως τις 24/1 προκαλεί εντάσεις, καβγαδάκια και εκνευρισμούς για τα οικονομικά σας. Ωστόσο και οι απαιτήσεις της εποχής θα είναι αυξημένες, με αποτέλεσμα το πορτοφόλι σας να  μένει συχνά άδειο! Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο του Αιγόκερω, καθυστερεί  την θετική έκβαση ειδήσεων, συμφωνιών, εγγράφων που αφορούν τα οικονομικά σας, η τάση αυτή ισχύει ως τις 29/1 και καλό είναι να κλείσετε από πλευράς σας οικονομικές εκκρεμότητες και να αποφύγετε νέες αποφάσεις  που επηρεάζουν τον οικονομικό τομέα.  Σημαντική θα είναι για εσάς και η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 14/1, στο δεύτερο μισό του μήνα παραμείνετε συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, μεριμνήστε ωστόσο και για οικονομικές  εκκρεμότητες που θα παρουσιαστούν στο σπίτι και στην οικογένεια. Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα χρονιά ξεκινά με εσάς να δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό για την εξέλιξη των οικονομικών σας, αυτός είναι και ο τομέας της ζωής σας που θα βάλετε ως προτεραιότητά σας σε αυτό το μήνα της χρονιάς. Με τη Νέα Σελήνη στις 2/1 δημιουργούνται νέες προοπτικές που τονώνουν το εισόδημά σας ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο , κοντά στις 4/12. Η Πανσέληνος στις 18/1 ταράζει ωστόσο τον οικονομικό σας τομέα με πολλά έξοδα ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο (κοντά στις 17-19/12). Η Αφροδίτη ανάδρομη από τον Αιγόκερω (από τον οίκο των οικονομικών σας) δημιουργεί καθυστερήσεις, εμπόδια και ανασφάλειες στα οικονομικά, είναι  όμως μία καλή ευκαιρία για εσάς να κόψετε έξοδα, να κλείσετε εκκρεμότητες να αξιολογήσετε εκ νέου τι είναι απαραίτητο και τι όχι.  Τέλος και ο Άρης στον Αιγόκερω από τις 24/1 σας παροτρύνει να είστε πιο δραστήριοι,μαχητικοί και μεθοδικοί για την  τόνωση του εισοδήματός σας, δεν λείπουν όμως τα έξοδα που σας αγχώνουν αρκετά. Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2022 ξεκινά δυναμικά αλλά και μαχητικά για το δικό σας ζώδιο,  ο πρώτος του μήνας θα φέρει και σημαντικές επανεκτιμήσεις, τόσο για το τι είναι σημαντικό και έχει αξία για εσάς, όσο και για τον τρόπο που θα πρέπει από εδώ και στο εξής να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Πιο πιεσμένοι από τις οικονομικές συνθήκες θα σταθείτε οι Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο, ιδιαίτερα κοντά στις 1-6 Ιανουαρίου.  Η Αφροδίτη ανάδρομη από το ζώδιο σας, σας κάνει αρκετά ανικανοποίητους  όμως εύκολα μπορείτε να παρασυρθείτε και σε λάθη. Αξιοποιήστε την επιρροή της, σε «συμμάζεμα» των υποχρεώσεων σας και σε περικοπές περιττών εξόδων. Ο Ερμής ανάδρομος και αυτός από τις 14/1 επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα, επομένως δεν θα λείψουν και κάποιες αναποδιές εξόδων που δεν τις είχατε υπολογίσει. Αποφύγετε σημαντικές αγορές ή και σπουδαίες οικονομικές αποφάσεις.  Ο Ιανουάριος ωστόσο θα φέρει και την προοπτική σημαντικών προτάσεων ή και συμφωνιών για εσάς που έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας (22-28/12) όπου θα κριθούν ευνοϊκές για τα οικονομικά σας. Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα χρονιά κάνει το ντεμπούτο της χωρίς μεγάλες διακυμάνσεις στα οικονομικά σας, δεν παύει όμως να έχετε ακόμα στην πλάτη σας τα βαρίδια περασμένων ετών, γεγονός που δεν σας επιτρέπει να είστε αρκετά ανάλαφροι! Ο Ερμής στο ζώδιο σας από τις 2/1 σας προτρέπει να πάρετε αποφάσεις,  να πραγματοποιήσετε συμφωνίες και να αξιοποιήσετε ιδέες και προτάσεις για την έκβαση των οικονομικών σας. Όλα αυτά φροντίστε να τα πραγματοποιήσετε πριν τις 14/1 γιατί στην συνέχεια θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος προκαλώντας κομφούζιο και συγχύσεις τις οικονομικές επαφές και συμφωνίες σας. Η Αφροδίτη και αυτή ανάδρομη στον Αιγόκερω ως τις 29/1 σας κάνει να αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει κάτι περισσότερο που μπορείτε να κάνετε στην εργασία σας προκειμένου να αποδώσει όπως επιθυμείτε, παραμένετε λοιπόν ανικανοποίητοι και ανασφαλείς! Δείξτε προσοχή στην οικονομική διαχείριση οι Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου κοντά στις 11/1. Στον πρώτο μήνα του 2022 ευνοημένοι στα οικονομικά θα σταθείτε οι Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου και συγκεκριμένα όσοι έχετε γεννηθεί 20-26/1 Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

ΙΧΘΥΣ

Το νέο έτος ξεκινά με τον Δία να έχει εισέλθει στο δικό σας ζώδιο, προσφέροντας την εύνοια και τις ευκαιρίες για να βάλετε την ζωή σας σε μία νέα τροχιά εξέλιξης και προόδου. Οι τάσεις αυτές δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο τον τομέα των οικονομικών σας. Πιο ευνοημένοι αυτό το μήνα θα σταθείτε οι Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, ιδιαίτερα οι γεννημένοι 20-26/2, η αισιοδοξία και οι επεκτατικές διαθέσεις δεν θα λείπουν ωστόσο από όλους τους εκπροσώπους του ζωδίου σας.  Εντάσεις και ανησυχίες για την έκβαση εργασιακών και οικονομικών υποθέσεων δεν θα λείψουν ως τις 24/1 με τον Άρη από τον Τοξότη, μεγαλύτερη προσοχή σε εξαπατήσεις / λάθη που θα έχουν και οικονομικό αντίκτυπο κοντά στις 11/1 ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 3 δεκαήμερο! Ο Ιανουάριος, με ανάδρομη την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ως τις 29/1 και ανάδρομο και τον Ερμή από τις 14/1 είναι ένας μήνας που καλείστε να κλείσετε ανοιχτά κατάλοιπα του παρελθόντος στα οικονομικά, αλλά και να αναθεωρήσετε επιθυμίες και σχέδια! Για μία πλήρη και έγκυρη προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 9011 90 02 55 ή στείλε ΑΒ4 (κενο) και την  ημερομηνία γέννησής σου στο 54754.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΕβδομάδα Χριστουγέννων 2021 Αστρολογικές Προβλέψεις
Επόμενο άρθροΑστρολογικές Προβλέψεις Ιανουαρίου 2022
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here