Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο:  Με ανάγκη για συντροφικότητα ξεκινά ο φετινός Σεπτέμβριος αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα διεγείρει τις επιθυμίες σου για ανανέωση των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Ιδιαίτερα μέχρι τις 5 του μήνα αναμένονται θετικές εξελίξεις που θα βελτιώσουν ουσιαστικά το κλίμα σε μίας σχέση ή συνεργασία σου! Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου  σε κινητοποιούν ως και τις 20 Σεπτεμβρίου προκειμένου να βάλεις σε μία σειρά τι οικονομικές σου εκκρεμότητες.Δεν θα λείψουν ωστόσο και οι εκνευρισμοί και οι εντάσεις για παρελθοντικές καταστάσεις που συνεχίζουν με κάποιο τρόπο να σε επιβαρύνουν! Από τις 20 ως τις 27 του μήνα το κλίμα χαλαρώνει, ανακτάς την ερωτική σου διάθεση αλλά έχεις και περισσότερες οικονομικές ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα χρεωστικά σου υπόλοιπα!

2ο δεκαήμερο:  Ο Σεπτέμβριος ξεκινά κάπως στραβά, με ανησυχία και καθυστερήσεις για τα οικονομικά, όπου θα είναι και το ευάλωτο σημείο σου για αυτό το μήνα!  Η Πανσέληνος από το ζώδιο των Ιχθύων στις 6 του μήνα ξυπνά μέσα σου τις ανασφάλειες τόσο για τον τομέα των συναισθηματικών σου όσο και για τις πρακτικές σου υποθέσεις που φαίνεται να συσσωρεύονται!  Θετικές εξελίξεις στον τομέα των σταθερών σου σχέσεων και συνεργασιών αναμένονται από τις 5-10 Σεπτεμβρίου όπου η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα κινείται στο δικό σου δεκαήμερο!  Ο Ερμής και ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου θα σε κινητοποιήσουν να διεκδικήσεις πιο δυναμικά αυτό που σου αξίζει, από τις 20 του μήνα.Τότε είναι που ευνοείσαι για μία μορφή διακανονισμού στα επαγγελματικά σου ενώ θα μπορέσεις  έστω και μέσω προκλήσεων να συγκροτήσεις και την ψυχολογία σου!

3ο δεκαήμερο:  Σε όλη την διάρκεια του μήνα σου δίνονται μεγάλες ευκαιρίες για να μπορέσεις κάθε τρόπο να επεκτείνεις την δράση σου και για να ανοίξεις τους ορίζοντες σου! Πιο τολμηρά και διεκδικητικά θα επιδοθείς σε αλλαγές που θα φέρουν ουσιαστική ανανέωση στη ζωή σου!  Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα αναμένεται να σου προσφέρει την άνεση να βελτιώσεις ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες σου,ενώ παράλληλα θα  υπάρξουν οι επικοινωνίες, οι συμφωνίες και γενικότερα οι εξελίξεις που θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό αυτό το μήνα!  Από τις 20 του μήνα ,  η Νέα Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου  ανοίγει τον κύκλο νέων εξελίξεων που αφορούν τον τομέα των οικονομικών σου, τα οποία και θα κληθείς να διαχειριστείς και να τα βάλεις σε ένα καλύτερο έλεγχο!

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Αιγόκερω
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2017 για τον Ιχθύ
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here