Widgets Magazine

Βρισκόμαστε στην καρδιά του Σεπτεμβρίου και τα γεγονότα γύρω μας φουντώνουν. Διανύουμε ένα θολό, ομιχλώδες διάστημα,  όπου δεν λείπουν οι συγχύσεις, αλλά και το αίσθημα της κατάπτωσης και της αδυναμίας. Δεν λείπουν ωστόσο τα όνειρα, τα σχέδια, οι επιθυμίες, οι συγκινήσεις, ενώ η ενασχόληση με την τέχνη μπορεί να μας βοηθήσει να διοχετεύσουμε δημιουργικά τις τάσεις που είναι κυρίαρχες αυτό το διάστημα. Μέσα σε όλο αυτό το διλημματικό και μπερδεμένο σκηνικό, ο ρεαλισμός, η οργάνωση, η εμπειρία και η δομή μπορούν πραγματικά να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε στα προσωπικά μας σχέδια και να βάλουμε τις βάσεις που θα μας βοηθήσουν να σταθεροποιήσουμε την πορεία μας και να ενδυναμωθούμε.

Ας δούμε όμως τις τάσεις της εβδομάδας:

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου:  Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και μπορούμε να διεισδύουμε πολύ περισσότερο στις πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις επικοινωνίες μας και με την επιμονή, την παρατηρητικότητα και την εμβάθυνση να έχουμε  καλύτερα αποτελέσματα.  Οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι αλλά και οι Καρκίνοι , Σκορπιοί , Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου μπορούν να έχουν αποτελεσματικές επαφές / επικοινωνίες / συμφωνίες.  Την ίδια ημέρα ο Άρης από την Παρθένο  σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω  και έχουμε την δύναμη, την αντοχή αλλά και το σχέδιο που θα μας βοηθήσει να νιώσουμε πιο σίγουροι, έμπειροι, σταθεροί στις προσωπικές μας επιδιώξεις. Σημαντικό είναι όμως ότι αυτή την Δευτέρα μπορούμε να δεσμευτούμε ουσιαστικά στο στόχο μας, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις που θα μας βοηθήσουν στην επίτευξη.

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου: Αυτή την ημέρα πρέπει να δείξουμε λίγο παραπάνω προσοχή στις αυταπάτες, γιατί η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα (17η μοίρα), μπορεί πραγματικά να μας εμπλέξει σε συγχύσεις και πλάνες που θα είναι επιζήμιες. Πίσω από το όμορφο / ιδανικό προσωπείο κάποιων ανθρώπων, μπορεί να κρύβονται άλλα στοιχεία τα οποία δεν φαίνονται τώρα καθαρά. Πιθανότατα όμως και εμείς οι ίδιοι μπορεί να εξαπατούμε τον ίδιο μας τον εαυτό μένοντας προσκολλημένοι σε μία φανταστική πραγματικότητα. Η αστάθεια, η κυκλοθυμία, η αδράνεια, το ψέμα, η αναβλητικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά της ημέρας. Επηρεάζονται περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου : Το τετράγωνο Άρη – Δία μας ωθεί στην υπερβολή και θα αναλώσουμε αυτή την ημέρα την ενέργειά μας σε καταστάσεις άσκοπες, ενώ δεν θα λείψει η επιπολαιότητα στις δράσεις μας. Η ανάγκη για ρίσκο είναι μεγάλη αυτή την ημέρα, αλλά θα χρειαστεί να συγκρατηθεί, ιδιαίτερα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου :  Ερωτικά μηνύματα, δημιουργικές ιδέες, επικοινωνίες , επαφές και συναντήσεις που σκορπίζουν χαρά στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και στους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου φέρνει αυτή την ημέρα η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης (28η μοίρα). Συνάμα το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα συμβάλει με κάθε τρόπο στην ενδυνάμωση των ψυχικών αποθεμάτων για τα ίδια ζώδια που έχουν γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου : Η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, εξασθενεί σημαντικά τα αποθέματα ενέργειάς μας, νιώθουμε κουρασμένοι, εξασθενημένοι χωρίς ζωτικότητα , ενώ οι απροσεξίες μπορούν πραγματικά να αποδυναμώσουν πολύ περισσότερο.  Αποφεύγουμε την έκθεση μας σε κινδύνους, προσέχουμε περισσότερο την φυσική μας κατάσταση και λέμε όχι στις εξαρτήσεις (κάθε είδους) ή ακόμα και στις εσφαλμένες διεξόδους προσωρινής διαφυγής από την πραγματικότητα (πχ αλκοόλ). Επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου.  Η Πανσέληνος που γίνεται στην 21η μοίρα  του Ιχθύ (και για την οποία θα αφιερωθούμε πιο αναλυτικά σε άλλο άρθρο),  επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες)  κορυφώνοντας γεγονός που προκαλούν ένταση και σύγχυση. Δεν θα λείψουν όμως και οι ευκαιρίες για την εκπλήρωση επιθυμιών στους Ταύρους – Σκορπιούς, Καρκίνους – Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου. Στο τέλος της εβδομάδας έχουμε και το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού. Οι επικοινωνίες μας αποκτούν τακτ, διπλωματία, γλυκύτητα ενώ τα αισθηματικά αρχίζουν επιτέλους να βελτιώνονται αισθητά . Ευνοημένοι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες Τοξότες

Δες την εβδομαδιαία Πρόβλεψη για το ζώδιο και το δεκαήμερό σου

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι τυχεροί και οι πιεσμένοι σε έρωτα & οικονομικά ως τέλος 2019
Επόμενο άρθροΤο Αστρολογικό Δελτίο της εβδομάδας 16-22 Σεπτεμβρίου 2019
Είμαι η Αθηνά Βαγενά και σε Καλωσορίζω στο Blog μου Astro Κους Κους μέσα από το οποίο θα μοιράζομαι μαζί σου προβλέψεις, σκέψεις, γνώσεις, προτάσεις, ιδέες και πολλά ενδιαφέροντα νέα που αφορούν τον τομέα της Αστρολογίας αλλά και της Αυτοβελτίωσης. Ξεκίνησα από πολύ μικρή να μαθαίνω, να γνωρίζω και να ενημερώνομαι για την αστρολογία, αφού η μητέρα μου είναι η Αστρολόγος Άννα Μπελίτση. Πάντα με έλκυε η αστρολογία και σαν παιδί, στον ελεύθερο χρόνο μου ξεφύλλιζα τα βιβλία της μαμάς και ήμουν πάντα γεμάτη ερωτήσεις. Η κλίση μου ήταν πάντα η έρευνα, η ανάλυση, η αναζήτηση , η συγγραφή αλλά και η επικοινωνία σε κάθε της μορφή! Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου στον τομέα των ΜΜΕ, του Marketing , στην συνέχεια έφτασε η στιγμή να εμπλουτίσω ακόμα περισσότερο τις αστρολογικές μου γνώσεις, μέσα από σεμινάρια και μαθήματα ... Μέχρι το τέλος του 2017 θα έχω ολοκληρώσει και τις σπουδές μου στο Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στον τομέα του Life Coaching αλλά και της Διαχείριση Χωρισμού & Διαζυγίου Γονέων. Τον Ιούνιο του 2001, η αστρολογία ξεκίνησε να είναι εκτός από χόμπι και μεράκι, και ο ουσιαστικός κλάδος επαγγελματικής μου ενασχόλησης σε όλα τα επίπεδα. Τι εννοώ με αυτό; Ξεκινώντας την εργασία μου στο Oroskopos.gr κατάφερα να συνδυάσω την επικοινωνία, το marketing και την αστρολογία! Η σταθερή επαγγελματική μου συνεργασία με τον «Δάσκαλο» Αστρολόγο Κώστα Λεφάκη, με βοήθησε να ενισχύσω ακόμα περισσότερο τόσο τις γνώσεις μου, όσο και την αγάπη της για την Αστρολογία. Μία σειρά ακόμα σταθερών επαγγελματικών συνεργασιών, τόσο με την Marie– DeniseΔιαμαντή, όσο και με τον Χρήστο Άρχο με κάνουν να αισθάνομαι τυχερή αλλά και ευγνώμων! Ένας από τους βασικούς μου στόχους είναι η διάδοση της αστρολογικής γνώσης και για αυτό τον στόχο εργάζομαι ανελλιπώς! «Στην αστρολογία είσαι πάντα μαθητής...» και πράγματι συνεχίζω ανελλιπώς να ερευνώ, να μελετώ και να ενημερώνομαι αστρολογικά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.